Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Değerim 78.8 miş. Ordaki bayan daha yeni dedi.
Ay çok heyecanlıyım

canım ben seni zaten kutlamıştım ama yine kutlim. kesin haberide aldın artık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. umarım kolay bir hamilelik geçirirsin

çok sevindim neşeli kızAllah tamamına erdirsin darısı hepimizin başına inşallah....

ya kizlar bu sabah test yaptim, ov. testi.. negatif cikti... yani daha baslamadi ovulasyonum...
ama kasiklarimda agri var ara ara... neden olabilir ki... bu normal midir? yani ov.'dan once...?:26::26:

selam benimde bugün sipariş verdiğim ovulasyon mikroskobum geldi.kzırmızılar bi gitsin hemen başlıcam her gün kontrol etmeye.buarada kürlere de devam ediyorum eşime de bu akşam keçi bıynuzu alıcam.bu ay bomba gibi geliyoruzzz

ya kizlar bu sabah test yaptim, ov. testi.. negatif cikti... yani daha baslamadi ovulasyonum...
ama kasiklarimda agri var ara ara... neden olabilir ki... bu normal midir? yani ov.'dan once...?:26::26:

normal canım ovülasyona girerken yumurtalıklarda ağrı olabiliyor biraz, bende de oluyor genelde.

Ay çok heyecanlıyım

oleyy bi hamılemız dahaa :) Kızlarr sezonu yıne actık hadı hayırlısı peş peşe hamıs haberlerını alırız ınsallah :) Cnm bnm tbrk ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn

oleyy bi hamılemız dahaa :) Kızlarr sezonu yıne actık hadı hayırlısı peş peşe hamıs haberlerını alırız ınsallah :) Cnm bnm tbrk ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn

İnşallah canım peş peşe gelir güzel haberler)
Çok teşekkürler iyi dileklerin için

hamileliğin başlarında göğüs ağrısı olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda süt hormonları çalışmaya başladığından olur.

canım ya millet genelde olan belirtileri soruyor sen olmayanlardan başlamışsın

ilk hamileligimde vardi, cok agriyolardi, simdi merak ettim illa agrimasi mi gerekiyor diye. bat im yarin ya, eger agrimasi gerekiyorsa bu saatten sonra agrimazda:93:

arkadaşlar bişey sormak istiyorum... yumurtlama döneminde kanaması olan varmıydı Arzum dan başka???

Şimdi bugün önemli günüm değerlendirmelimiyiz bu 1.
2.si de kanama varken yapılsa bişey olurmu??

Kızlar bir şey sorucam size,bu alta konulan tickerlar hani bebeğin kaç aylık olduğunu falan gösteriyor ya onu yaptım da nereye yapıştırıcam o linki?

Kızlar bir şey sorucam size,bu alta konulan tickerlar hani bebeğin kaç aylık olduğunu falan gösteriyor ya onu yaptım da nereye yapıştırıcam o linki?

canım profilini açınca çıkıyo ya işte yaşın mesleğin il filan onun altında çizelge var.. kalem yerine tıklayıp açılan yere yapıştırıyosun..

Ay çok heyecanlıyım

seni nekadar tebrik etsem azdir canim.. gözüz aydin suan nasil mutlusundur kim bilir allah mutlulunuzu daim etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…