Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Değerim 78.8 miş. Ordaki bayan daha yeni dedi.
Ay çok heyecanlıyım
Neşelikız tatlım ne güzel bir haber verdin bize adın gibi neşelendirdin birden topicimizi.Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Ay çok heyecanlıyım
canım ben seni zaten kutlamıştım ama yine kutlim. kesin haberide aldın artık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. umarım kolay bir hamilelik geçirirsin
çok sevindim neşeli kızAllah tamamına erdirsin darısı hepimizin başına inşallah....
ya kizlar bu sabah test yaptim, ov. testi.. negatif cikti... yani daha baslamadi ovulasyonum...
ama kasiklarimda agri var ara ara... neden olabilir ki... bu normal midir? yani ov.'dan once...?:26::26:
Neşelikız tatlım ne güzel bir haber verdin bize adın gibi neşelendirdin birden topicimizi.
Haırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.
Ay çok heyecanlıyım
oleyy bi hamılemız dahaa :) Kızlarr sezonu yıne actık hadı hayırlısı peş peşe hamıs haberlerını alırız ınsallah :) Cnm bnm tbrk ederım Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn
ayyy çok sevindim, süper bir haber
sağlıkla al kucağına bebeğini canım inşallah, darısı da bizim başımıza:)
Canım evet parti zamanı ve teyze oluyorsunuz ben de anneee
hamileliğin başlarında göğüs ağrısı olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda süt hormonları çalışmaya başladığından olur.
ayy sevindim su an bende yokta
hamileliğin başlarında göğüs ağrısı olmayabilir ama ilerleyen zamanlarda süt hormonları çalışmaya başladığından olur.
canım ya millet genelde olan belirtileri soruyor sen olmayanlardan başlamışsın
Kızlar bir şey sorucam size,bu alta konulan tickerlar hani bebeğin kaç aylık olduğunu falan gösteriyor ya onu yaptım da nereye yapıştırıcam o linki?
Kızlar şu an çok heyecanlıyım,elimde idrar gebelik testim var,ve 2.çizgi silik kesinlikle,kahverengi akıntımda yok ama sol kasığım ve belim çok ağrıyor.
Hastaneyi aradım öğlen kan testine gidicem,akşamüstü haber vericem sizlere
Ay çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?