Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kizlarrrrr canlarim yaa bir haftadir ayri kaldim biricik topigimizden.. cok hastalandim idrar yolu enfeksiyonu olmusum bagida siddetli gecti sukur iyiym simdi...

canim beni listede nisana insalla diye guncellesen sevinirim... bir hafta sonra geldi benim bogaaa...

gecmisi okuyamadim yeni hamilelerimiz varsa cok tebrikler hayirli olsun Allah tamamaina erdirsin insallah... RAbbim bu ayda bizleri guldursun insallah...

geçmiş olsun

kizlar bende biraz yorgunum yatmaya gidiyorum yavas yavas, bana yarin icin dua edin insallah tabii hayirlisiyla positiv cikar

selam benim adetlerim düzensiz aralik 25 ocak 28 subat 26 internetten hesapladim bu ay 29 beklenen adet tarihim ama daha olmadim...bekliorum bakalim...ama adetlerim duzensiz oldugundan pek ihtimal vermiorum hayirlisi...sizce hamilemiyimdir? yoksa yine gunumu sasti...

kızlar bnm vajinamda bikaç gündür bi acı vardı sivilce fln zannediodum ama göremiodum bugün gördüm içinde kocaman bi şişlik var nette araştırdım bartolin apsesi olabilir heralde off yaa korktum nedirki bu şimdi kistmi acaba ilk defa oluo

sagol guzelim....

eee kizlar nesei kiz son dkka golu yapti skur bu ay bitiminde mutlandik hep beraber yeniden.. tebrik ediyorm tekrardan... bakalim son iki gunde bekleyen arkdasslar icinde iriz mujdeyi...

kizlar nisanda ovulasyan testi kullanmayi dusunuyorum ii olur dimi? adet duzenim kaydi biraz... daha rahat olur once hic kullanmadim .. gerci alincada okurum nasil kullanildaiginida merak iste!!! nasil kullaniyos acepp:26::26::93:

benide yazarmisiniz bu listeye yasim 21 29 mart batim

Son düzenleyen: Moderatör:
gecmis olsun canim bende yeni duydum... insalla ciddi bisi degildir... en kisa zamanda doktora goster istersen

gecmis olsun canim bende yeni duydum... insalla ciddi bisi degildir... en kisa zamanda doktora goster istersen:18:

beni yazmicakmisiniz listeye :S bende beklemedeyim...adetlerim duzensiz ama biilmiorum... ocak 28 subat 26 bu ayda 29 beklenen tarihim ama olmadim hala...acaba yine gunumu sasti hamilemiyim merak ediorumm:S

screamaway, canim nasilsin iyi gidiyor insallah calismalar... canim benim yeni bata 30 nisan yazalim. bugun kahverengi anca yarin kirmiziya donusur... ayy bitsede calismalara baslasak.... umutla insallahhh demoralize olmak yok

[sıze="3"]benıde ekleyın lıstenıze yasım 21 bat 29 mart...[/sıze]

arkadaşlar bişey sormak istiyorum... yumurtlama döneminde kanaması olan varmıydı Arzum dan başka???
Şimdi bugün önemli günüm değerlendirmelimiyiz bu 1.
2.si de kanama varken yapılsa bişey olurmu??

Pollyyyannacimmmm senin gunun geldi demek... Ben ov. testi yaptim bugun.. Hala gelmemis gunum...:97::97::97:

kizlar bende biraz yorgunum yatmaya gidiyorum yavas yavas, bana yarin icin dua edin insallah tabii hayirlisiyla positiv cikar

insallah canimmmm.. senden guzel haberler bekliyoruz yarin...

Kullan tatlim, aynen hamilelik testi gibi.. Cok bir farki yok..

benide yazarmisiniz bu listeye yasim 21 29 mart batim

Tamam canim ekliyorum seni...

screamaway, canim nasilsin iyi gidiyor insallah calismalar... canim benim yeni bata 30 nisan yazalim. bugun kahverengi anca yarin kirmiziya donusur... ayy bitsede calismalara baslasak.... umutla insallahhh demoralize olmak yok

silacimm ben de tam sana nisan tarihini hesapladin mi, bana soyle seni guncelleyeyim dicektim.. sen ben soylemeden yazmissin...
calisma yok henuz tatlim... sabirla bekliyoruz ov. gunumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…