Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Değerim 78.8 miş. Ordaki bayan daha yeni dedi.
Ay çok heyecanlıyım

çok tebrik ederim canım ya,ben de yarın gidecem kan testi yaptırmaya,günüm 2 gün geçti,3 gün önce çamaşırımda 1 damla kahverengi leke gördüm devamı gelmedi,adete 6 gün kala çıkmadı,gaz sancısıyla gittim doktora,karnım acayip şişti,2-3 gün ilaç kullandm,1 haftadır sabahları başım fırıl fırıl dönüyo,miğdem bulanıyo hafif hafif,çok uykum geliyo,göğüslerim adete 1 hafta kala şişerdi,adete 1 gün kala şişti,ama fazla sert değiliama kocaman oldu,emzikli kadın göğsü gibi,inş. yarın kocamın doğum gününde verecem müjdeli haberi:79::79:

inş. canım benim ya,inş. hepimiz hamiş oluruz

bende yapcam sabah idrar testini,inş. 2mizde müjdeli haberi verriz canım,benim belim de ağrı yok,böbreklerimde de,ama göğüslerim kocaman oldu,aşırı sertleşmedi ama,dediğn gib oldu uçları,benim 28 iydi bat tarihim,27 sinde 1 damla kahverengi akıntı geldi,3 gündür de devamı yok

süper bi hediye vericeksin eşine ne mutlu sana:) maşallahhh darısı başımıza ama benim adetime daha 11 gün varrr

tatlım senin hamilelik nasıl gidiyor peki? bende ki gibi sancı oluyor mu sende de?

benim sol kasığım çok ağrıyor. Dr. kese büyüdükçe idrar kesesine baskı yapar ve bu ağrıyı hissedersin dedi. bel ağrısı var birde. bunun dışında idrara çok çıkıyorum. çok şükür kalp atışlarını duyduk. 7+2 olduk.

ohh maşallah nazar değmesin derya:)

bu ayda olmadi...kirmizi geldi...beni sillebilirsiniz o listeden nisana yazin...of off:2:

Tatlimmm Nisan tarihini hesapladin mi? Hesaplarsan soyle seni Nisana cekeyim....

Tamam canim, seni 29'a cektim.. Test yapcaktin yaptin mi? Hamileysen cikar sanki... Ama cikmazsa da moralini bozmaman gerek... bat'dan 15 gun sonra bile cikanlar var...

Deryammmmm, bu belirtiler mi var sende... Sen kesin hamilesin canimmm... Test yapmismiydin? Bat'in gecmis...

inş. canım inş. yarın verrim müjdeyi

maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün

8 gün öncesinde adete 6 gün kala gaz sancısı ve şişkinlikten gittim doktora,varsa ilaç kullanmayayım dedim 0.1 çıktı,adete 1 gün kala 1 damla akıntı geldi kahverengi,3 gün boyunca devamı gelmedi,yani tahminim yavrucak 3 gün önce yerleşmeye çalışırken azcık kan akıttı,onun için doktor da adetin 3 gün geçsin,idrar testi yap,sonra da kan testi yaptır,erken baktırmışsın ondan çıkmamış büyük ihtimalle dedi canım,yarın yapacam idrar testini,sonra da kan vermeye gidecem,şu 3 ay içinde bir sürü tahlil yaptırdım,fazla kan kaybettim onun için,kan için biraz bekleyecem,günlük pekmez içiyom,2 saat aç kalsam elim ayağım titriyo,ne yiyo bu çocuk diyom,beni yiyo kesin,olsun canı sağolsun

günaydinlar herkese

sabah dr gittim kan aldirdim, almanya saatiyle saat 2 de ögrenicem insallah

pek olumlu degili, cünki hic belirti yok

dua edin bana kizlar

günaydinlar herkese

sabah dr gittim kan aldirdim, almanya saatiyle saat 2 de ögrenicem insallah

pek olumlu degili, cünki hic belirti yok

dua edin bana kizlar

olsun olsun sessiz sedasız belirtisiz gelmiş olsun inşallah bebişin
hadi bakalım bekliyoruz haberini merakla :81:

hatunice ve screamway masallah basi cekiyonuz yine

olsun olsun sessiz sedasız belirtisiz gelmiş olsun inşallah bebişin
hadi bakalım bekliyoruz haberini merakla :81:

insallah canim icimdeki his yüde 70 negativ desede insan umut ediyor, yinede heyecanla bekliyorum. allahim hayirlisi nasip etsin yarabbim insallah.

ögreneyim hemen haber veririm size insallah

insallah canim icimdeki his yüde 70 negativ desede insan umut ediyor, yinede heyecanla bekliyorum. allahim hayirlisi nasip etsin yarabbim insallah.

ögreneyim hemen haber veririm size insallah

inşallah olumlu sonuç alırsın canım.. kan verdiğine değsin ama değil mi

bende 4 gün gecikme sonrasında çooook korkarak kan testine gideceğim gün adet oldum..
eee akacak kan damarda durmuyor nitekim.. illa çıkacak ha damardan ha başka şekilde

allah iyiligini versin cok fenasin sen ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…