Kızlar,kan tahlili sonucunu aldım veeee hamileyimmm
Değerim 78.8 miş. Ordaki bayan daha yeni dedi.
Ay çok heyecanlıyım
günaydıınn kızlar :80:
çooooooooooooookkk sevindim canım:81::81: Allah sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin inşallah :92:
hamilesin diye düşünüyorum.. hadi bakalım inşallah gönlünce olsun herşey.. martı kapatmadan bi müjde de senden alalım
canım benim regl günüm 29 martmış değiştirebilir misin şubatın 28 çektiğini hesaba katmamışımyani 2 gün gecikmiş oluyorum böbreklerimde va belimde çok ağrım var inanılmaz oturup kalkarken bile çok zorlanıyorum aşırı idrara çıkıyorum tatlıyı çok yiyorum normalde sevmeme rağmen kasıklarıma iğne batması gibi ağrı giriyor ve göğüs uçlarım koyulaştı ve yayıldı bilmiyorum bunların hepsi psikolojik olabilir mi hayırlısı diyelim sabah idrar testi yapıcam ama çıkar mı bilmiyorum şansımı deniycem :18:
çok tebrik ederim canım ya,ben de yarın gidecem kan testi yaptırmaya,günüm 2 gün geçti,3 gün önce çamaşırımda 1 damla kahverengi leke gördüm devamı gelmedi,adete 6 gün kala çıkmadı,gaz sancısıyla gittim doktora,karnım acayip şişti,2-3 gün ilaç kullandm,1 haftadır sabahları başım fırıl fırıl dönüyo,miğdem bulanıyo hafif hafif,çok uykum geliyo,göğüslerim adete 1 hafta kala şişerdi,adete 1 gün kala şişti,ama fazla sert değiliama kocaman oldu,emzikli kadın göğsü gibi,inş. yarın kocamın doğum gününde verecem müjdeli haberi:79::79:
tatlım senin hamilelik nasıl gidiyor peki? bende ki gibi sancı oluyor mu sende de?
benim sol kasığım çok ağrıyor. Dr. kese büyüdükçe idrar kesesine baskı yapar ve bu ağrıyı hissedersin dedi. bel ağrısı var birde. bunun dışında idrara çok çıkıyorum. çok şükür kalp atışlarını duyduk. 7+2 olduk.
ohh maşallah nazar değmesin derya:)
süper bi hediye vericeksin eşine ne mutlu sana:) maşallahhh darısı başımıza ama benim adetime daha 11 gün varrr
bu ayda olmadi...kirmizi geldi...beni sillebilirsiniz o listeden nisana yazin...of off:2:
canım benim regl günüm 29 martmış değiştirebilir misin şubatın 28 çektiğini hesaba katmamışımyani 2 gün gecikmiş oluyorum böbreklerimde va belimde çok ağrım var inanılmaz oturup kalkarken bile çok zorlanıyorum aşırı idrara çıkıyorum tatlıyı çok yiyorum normalde sevmeme rağmen kasıklarıma iğne batması gibi ağrı giriyor ve göğüs uçlarım koyulaştı ve yayıldı bilmiyorum bunların hepsi psikolojik olabilir mi hayırlısı diyelim sabah idrar testi yapıcam ama çıkar mı bilmiyorum şansımı deniycem :18:
çok tebrik ederim canım ya,ben de yarın gidecem kan testi yaptırmaya,günüm 2 gün geçti,3 gün önce çamaşırımda 1 damla kahverengi leke gördüm devamı gelmedi,adete 6 gün kala çıkmadı,gaz sancısıyla gittim doktora,karnım acayip şişti,2-3 gün ilaç kullandm,1 haftadır sabahları başım fırıl fırıl dönüyo,miğdem bulanıyo hafif hafif,çok uykum geliyo,göğüslerim adete 1 hafta kala şişerdi,adete 1 gün kala şişti,ama fazla sert değiliama kocaman oldu,emzikli kadın göğsü gibi,inş. yarın kocamın doğum gününde verecem müjdeli haberi:79::79:
günaydıınn kızlar :80:
çooooooooooooookkk sevindim canım:81::81: Allah sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsin inşallah :92:
hamilesin diye düşünüyorum.. hadi bakalım inşallah gönlünce olsun herşey.. martı kapatmadan bi müjde de senden alalım
benim sol kasığım çok ağrıyor. Dr. kese büyüdükçe idrar kesesine baskı yapar ve bu ağrıyı hissedersin dedi. bel ağrısı var birde. bunun dışında idrara çok çıkıyorum. çok şükür kalp atışlarını duyduk. 7+2 olduk.
Tatlimmm Nisan tarihini hesapladin mi? Hesaplarsan soyle seni Nisana cekeyim....
Tamam canim, seni 29'a cektim.. Test yapcaktin yaptin mi? Hamileysen cikar sanki... Ama cikmazsa da moralini bozmaman gerek... bat'dan 15 gun sonra bile cikanlar var...
Deryammmmm, bu belirtiler mi var sende... Sen kesin hamilesin canimmm... Test yapmismiydin? Bat'in gecmis...
günaydinlar herkese
sabah dr gittim kan aldirdim, almanya saatiyle saat 2 de ögrenicem insallah
pek olumlu degili, cünki hic belirti yok
dua edin bana kizlar
hatunice ve screamway masallah basi cekiyonuz yine
olsun olsun sessiz sedasız belirtisiz gelmiş olsun inşallah bebişin
hadi bakalım bekliyoruz haberini merakla :81:
insallah canim icimdeki his yüde 70 negativ desede insan umut ediyor, yinede heyecanla bekliyorum. allahim hayirlisi nasip etsin yarabbim insallah.
ögreneyim hemen haber veririm size insallah
insallah canim icimdeki his yüde 70 negativ desede insan umut ediyor, yinede heyecanla bekliyorum. allahim hayirlisi nasip etsin yarabbim insallah.
ögreneyim hemen haber veririm size insallah
inşallah olumlu sonuç alırsın canım.. kan verdiğine değsin ama değil mi
bende 4 gün gecikme sonrasında çooook korkarak kan testine gideceğim gün adet oldum..
eee akacak kan damarda durmuyor nitekim.. illa çıkacak ha damardan ha başka şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?