Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

benim kan değerim 2,45 e düşmüş

Kırmızılar gelmedi ama gelecek...Ben direkt Mayısa tranfer oldum bu gidişle...

Nisanı es geçtim gibi görünüyor......

screamaway canımmm kırmızılar gelinceyeni batı söylerim..

ayyynen öyle :81:

ağlasak sızlasak kendimizi kahretsek elimize ne geçiyor.. kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.
aksine bu durmumu yok sayarak, her ay denemede ilk aymış gibi düşünerek kendinizi güçlü kılın

Profesör elinde içi dolu bir bardak tutarak dersine başladı.
Herkesin
göreceği bir şekilde tutuyordu ve ardından sordu.

-"Bu bardağın
ağırlığı sizce ne kadardır?"
-50gm!' .... '100gm!' .....'125gm'..diye
öğrenciler yanıtladı.
-"Bardağı tartmadıkça gerçekten ben de
bilemem, " dedi profösör, "ama, benim sorum şu ki :"Bu bardağı böyle
birkaç dakikalığına tutsaydım ne olurdu?"
-'Hiçbir şey' diye
yanıtladı öğrenciler.
-"Tamam peki 1 saat boyunca tutsaydım ne
olurdu?" diye sordu profesör bu kez.
-"Kolunuz ağrımaya başlardı
efendim" diye öğrencilerden biri yanıtladı
-"Haklısın, peki şimdi ben
1 gün boyunca tutsam ne olurdu?"
-"Kolunuz iyice ağrır, kas spazmı,
batar vs gibi sorunlar yaşardınız ve hastaneye gitmek zorunda
kalırdınız!".

Tüm öğrenciler çeşitli yorumlar yaptı ve
gülüştüler.

-"Çok iyi. Peki tüm bu sorunlar olurken bardağın
ağırlığında bir değişme olur muydu?"diye sordu profesör.
-"Hayır."
diye yanıtladı herkes.
-Peki o zaman kolun ağrımasına ve kas spazmına
neden olan neydi?

Öğrenciler bulmaca çözermişçesine düşünmeye
başladılar.

-"Acıdan ve ağrıdan kurtulmak için ne yapmam gerekir
bu durumda?"diye tekrar profesör sordu.
-"Bardağı bırakın düşsün!"
diye öğrencilerden biri yanıt verdi.
-"Kesinlikle! " dedi, profesör.

"Hayatın
problemleri de böyle bir şeydir. Onları kafanda birkaç dakika tutarsın.
Bir sorun yokmuş gibi görünür. Uzun bir süre düşünürsün. Başınız
ağrımaya başlar.Daha uzun düşünün. Artık seni bitirmeye ve hiçbir şey
yapamamana neden olur.Hayatınızdaki mücadeleleri ve problemleri düşünmek
önemlidir,Fakat DAHA ÖNEMLİSİ onları her günün sonunda, uyumadan önce
yere bırakmaktır (bardak gibi). Bu şekilde strese girmez, ve her gün
taze bir beyin ile uyanır ve her konuyla ve yolunuza çıkan her mücadele
ile başa çıkabilecek güçte olursunuz!

Hadi kızlarrrr...Bardağı yere bırakın !!

zaten olması gerek te o ama biz durumu çok fazla zorlaştırıyoruz.keşke kafamız çok rahat olda hiç düşünmesek herşeyi oluruna bıraksak belki o ya hamile kalacağız.aslında her ay kırmızlar geldiğinde pes etmiyelim daha çok hırslanalım sabrın sonu selamettir.herşeyin bi vakti zamanı olduğu gibi bunun da bi zamanı var allah ilk önce hayırlı evlatlar nasip etsin

aaaaa uzuldummm arzumcumm yaa.. senin dongun cok mu uzun suruyor? neden Nisani gectim diyorsun... Degerlerinin dusmesi sanki su kimyasal gebelik mi deniyordu, onu gosteriyor.. Tam bilmiyorum onun detaylarini ama, bana onu cagristirdi..
Canim benimmm, sakinnnn uzulme.. Burda birimize destek olacagiz.. Ve sonunda hepimiz hamile cikacagiz insallah..

Bugun benim ovulasyonum olabilir, test yapcam oglen.. Ama simdi insallah negatif cikar diye dusunmeye basladim.. Beyefendi ile biraz atistik da..

Son düzenleme:

çok güzelmiş canım teori ve uygulama .ben çoktan bıratım bardak şu an yerde paramparça herşeye yeniden merhaba

Deryammm ve bitanemmm, ayyy ayyyy hamile haberleri geliyor insallah... Bugun vey arin sizden cok umutluyum kizzlarrr...

anlamadimmm...

yani topigi bir actim hatunice ve screamaway herzamanki yerlerinde demek istemistim

cok güzel bir misal mis begendim

canım niye kan değerlerin düştü .hamilemiydin ki yükselmedi
nisanı es geçme tatlım hemen karamsarlığa düşme

pozitif çıkarsa da olsun.. ''beeeyy beyy gir kümese..herşey bebem için '' dersin

çok güzelmiş canım teori ve uygulama .ben çoktan bıratım bardak şu an yerde paramparça herşeye yeniden merhaba

Kızlarr selamm .. Nasılsınız bakalım ?

Arzu 'cum çok üzüldüm geçen ay aynı şeyi bende yaşamıştım ama senınkı tam kımyasal gebelık bıle sayılmaz cunku kan değeri 5 den sonra gebelık sayılıyorya senın zaten 3 e yukselmıstı bu yuzden sakın düşük yaptım falan dıye uzulme cnm önümüzdeki ay bebişin senınle olur ınsallah :)

Ben hala regl olmadım kızlarr sızce kan testı yaptırsammı tekrar ? Reglımden 1 gun once yaptırmıştım enson bırde gecıkmemın 7. gunu ıdrar testı yaptım negatıf cıkmıştı... Kafam karıştı yaa

Tugcecimm, idrar testine pek guvenme bence.. yapabiliyorsan yine kan testi yaptir... hadi bakalim, mujdeni bekliyoruz canim,...

Tugcecimm, idrar testine pek guvenme bence.. yapabiliyorsan yine kan testi yaptir... hadi bakalim, mujdeni bekliyoruz canim,...

Umudum yok hiç nedense yaa Regl gelsin istiyorum oda gelmıyo sonra acabamı dıyorum :)
Neyse ben kan testı ıcın bı hastanelerı arıyımm... Bide kan testı yaptırırmışım sonra kırmızıları görürmüşüm valla kendımı naparım o zmn bılmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…