ayyyy bekle bekle bekleeeeeeeeeeeeeeeeeee:26::26::26:
8 gün öncesinde adete 6 gün kala gaz sancısı ve şişkinlikten gittim doktora,varsa ilaç kullanmayayım dedim 0.1 çıktı,adete 1 gün kala 1 damla akıntı geldi kahverengi,3 gün boyunca devamı gelmedi,yani tahminim yavrucak 3 gün önce yerleşmeye çalışırken azcık kan akıttı,onun için doktor da adetin 3 gün geçsin,idrar testi yap,sonra da kan testi yaptır,erken baktırmışsın ondan çıkmamış büyük ihtimalle dedi canım,yarın yapacam idrar testini,sonra da kan vermeye gidecem,şu 3 ay içinde bir sürü tahlil yaptırdım,fazla kan kaybettim onun için,kan için biraz bekleyecem,günlük pekmez içiyom,2 saat aç kalsam elim ayağım titriyo,ne yiyo bu çocuk diyom,beni yiyo kesin,olsun canı sağolsun
günaydinlar herkese
sabah dr gittim kan aldirdim, almanya saatiyle saat 2 de ögrenicem insallah
pek olumlu degili, cünki hic belirti yok
dua edin bana kizlar
hatunice ve screamway masallah basi cekiyonuz yine
Kızlar ne yazıkki önce kahverengi sonra kırmızılar bu ay da karavana 5 gün gecikince baya ümitlenmiştim ama olmadı işte. artık hayırlısı ama moralim baya bozuldu toparlanmaya çalışıyorum yine hüsrana uğramak kötü gerçekten.
Kızlar ne yazıkki önce kahverengi sonra kırmızılar bu ay da karavana 5 gün gecikince baya ümitlenmiştim ama olmadı işte. artık hayırlısı ama moralim baya bozuldu toparlanmaya çalışıyorum yine hüsrana uğramak kötü gerçekten.
yanıye morelını bozuyonkı yaradan mevlam en guzel vaktı kılmıstır ınsallah senınn adına hemen morelını bozma canım salık olsun haydı hayırlısı bıdahakı aya nısanda cok ck calısırsınnnnrahat ollll uzme kendını
tatlimmm uzulmek yok... Nisana devam ediyoruz... Nisan tarihini hesapladiginda soyle bana..
kızlar ya hanuceyle bat gunumuz aynıı ama bendede hala tık yok kırmızılar gelmedı normalde dun gece yada bu sabah olmama gerekıyodu olmadımm acaba dıyomkı bendedemı varkı bebebışne acaba hadı bakalım aksamı nasıl yaparım kı bakalım 1 hafatadır acayıp kasıklarımda arı var bende teset yapsammıkııııı
ayyyy bekle bekle bekleeeeeeeeeeeeeeeeeee:26::26::26:
bat bugünse bi idrar testi yap istersen canım ama netice vermeyebilir çünkü kimisinde bat 15 gün geçtiği halde negatif gösterdiği oluyormuş :44: kırmızıları görmediğin sürece testlere filan da güvenme pek derim
dimi ama.. bat günü gelir kırmızıyı bekle :97: kırmızı gelir bitmesini bekle:97: biter sonra yumurtlucam diye bekle ( tavuk misali) bekle bekle beklee...... ama olsun çok şükür ki ümit edebiliyoruz. ümit edebilmek te çook ama çok güzel. ya hiç ümidimiz de olmasa :26: çok şükür kızlar çok şükür
gecikme olunca ne kadar yok canııımm deyip kendini heveslendirmemeye çalışsan da yine de insan olumlu fikirlere kapılıyor.. ama olsun durmak yok yola devam
pozitif düşünün pozitif pozitif bebelerimiz olsun
ben şimdi şu kırmızıları bi uğurlayayım yumurtlama günüm yaklaşsın
hemen kümese kapanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?