Umudum yok hiç nedense yaaRegl gelsin istiyorum oda gelmıyo sonra acabamı dıyorum :)
Neyse ben kan testı ıcın bı hastanelerı arıyımm... Bide kan testı yaptırırmışım sonra kırmızıları görürmüşüm valla kendımı naparım o zmn bılmem :)
kizlar 50 dakikam kaldi cok heyecanliyim kalbim pir pir atiyor
benim kan değerim 2,45 e düşmüş
Kırmızılar gelmedi ama gelecek...Ben direkt Mayısa tranfer oldum bu gidişle...
Nisanı es geçtim gibi görünüyor......
screamaway canımmm kırmızılar gelinceyeni batı söylerim..
Cnm böyle kararsız kalmaktansa bir sonuca ulaşmak iyidir. en azından durumun belli olur. Hem idrar testi çoğu zaman adet 10 gün geçtikten sonra gösteriyo. olumsuz olursa sonuç hiç üzülmezsin. nisanda denersin . sıkma tatlı canını. üzme kendini. bizler yanındayız.
Deryacım cok sagol bılmezmıyım desteklerınızı gördükce üzülmüyorum zaten... Ben regl den 1 gün önce kan testı yaptırmıştım negatıftı o yuzden zaten beklemıyodum bu ay hamılelıgı ama bugun gecıkmemın 11. günü hala gelen gıden yokk acabamı dıye düşünmeye başladım yıne... En ıyısı kan testı yaptırayım yıne olmıycak boylee
Umudum yok hiç nedense yaaRegl gelsin istiyorum oda gelmıyo sonra acabamı dıyorum :)
Neyse ben kan testı ıcın bı hastanelerı arıyımm... Bide kan testı yaptırırmışım sonra kırmızıları görürmüşüm valla kendımı naparım o zmn bılmem :)
evet canım yaptır bencede kan testini. normalde nasıldı döngün bilmiyorum ama 11 gün epey geç. belki geç döllenme falan vardır. umudu kaybetmek yok kırmızı kart yiyene kadarhem olmasa bile kafandan atmış olursun,rahatlarsın
oyle deme Tugcecimmmm, guzel dusun, guzel olacak insallah... Bu aralar durgunluk kalmadi.. Birer birer cikiyor hamileler..Sende cikarsin insallah....
[COLOR="purple[COLOR="purple"]allah razi olsun hepinizden
yarim saat kaldi[/COLOR][/COLOR]
ay acayip heyecan basti negativ duycam diye korkuyorum:18::18:
kızlar bende meraktan catlıcam hadı bakalım bıtanem sende hayırlı mujdelı haberle gel
bu arada bende hala kırmızılar yokkk offfffffffffff beklemeyı hıç sevmıyom yaaaaa
pazartesıye kadar beklıcem geldı geldı gelmesse kan testı yaptırıcam
ama pazartesıyı nasıl beklıcem onu bılmıyom işte
:26::26::26::26::26::26::26:
aaaaa uzuldummm arzumcumm yaa.. senin dongun cok mu uzun suruyor? neden Nisani gectim diyorsun... Degerlerinin dusmesi sanki su kimyasal gebelik mi deniyordu, onu gosteriyor.. Tam bilmiyorum onun detaylarini ama, bana onu cagristirdi..
Canim benimmm, sakinnnn uzulme.. Burda birimize destek olacagiz.. Ve sonunda hepimiz hamile cikacagiz insallah..
Bugun benim ovulasyonum olabilir, test yapcam oglen.. Ama simdi insallah negatif cikar diye dusunmeye basladim.. Beyefendi ile biraz atistik da..
canım niye kan değerlerin düştü .hamilemiydin ki yükselmedi
nisanı es geçme tatlım hemen karamsarlığa düşme
Kızlarr selamm .. Nasılsınız bakalım ?
Arzu 'cum çok üzüldüm geçen ay aynı şeyi bende yaşamıştım ama senınkı tam kımyasal gebelık bıle sayılmaz cunku kan değeri 5 den sonra gebelık sayılıyorya senın zaten 3 e yukselmıstı bu yuzden sakın düşük yaptım falan dıye uzulme cnm önümüzdeki ay bebişin senınle olur ınsallah :)
Ben hala regl olmadım kızlarr sızce kan testı yaptırsammı tekrar ? Reglımden 1 gun once yaptırmıştım enson bırde gecıkmemın 7. gunu ıdrar testı yaptım negatıf cıkmıştı... Kafam karıştı yaa
canım ya ben senden çok umutluydum.. neden düştüki değerin acaba. tutunamadı demekki. ama bu kadar yaklaştın,bir sonraki ay olur. mayısa neden attın kendini anlamadım. nisandada dene canım umudunu yitirme
valla bitanem senin güzel haberini bekliyoruz hep birlikte. inşallah göbüşünde bebişin vardır.
merhaba kızlar bende foruma yeni üye oldum.....bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim....
4ay önce korunmayı bıraktım ilk ay hamile kaldım ve öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptım....
bu ayda 224 martta hasta olmam gerekiyordu olmadım....26 ve 27 sinde test yaptım 2. çizgi gayet net çıktı....28inde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı halen daha hasta olmadım 7 gün geçti....doktor rhamile değilsinhaftaya kadar olmazsan gel söktürücü vereyim.....adetimde hiç gecikmezi 28 günde hemen olurdum böyle bir problem yaşayan var mı aranızda.......
Allah isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin.........
Bitanem16, naptinnn canimmm, haberini aldin mi?? Mujde bekliyoruzzzz...
nasılsın canım ne var ne yok görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?