Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Cnm böyle kararsız kalmaktansa bir sonuca ulaşmak iyidir. en azından durumun belli olur. Hem idrar testi çoğu zaman adet 10 gün geçtikten sonra gösteriyo. olumsuz olursa sonuç hiç üzülmezsin. nisanda denersin . sıkma tatlı canını. üzme kendini. bizler yanındayız.

canım ya ben senden çok umutluydum.. neden düştüki değerin acaba. tutunamadı demekki. ama bu kadar yaklaştın,bir sonraki ay olur. mayısa neden attın kendini anlamadım. nisandada dene canım umudunu yitirme

kizlar 50 dakikam kaldi cok heyecanliyim kalbim pir pir atiyor

valla bitanem senin güzel haberini bekliyoruz hep birlikte. inşallah göbüşünde bebişin vardır.

Deryacım cok sagol bılmezmıyım desteklerınızı gördükce üzülmüyorum zaten... Ben regl den 1 gün önce kan testı yaptırmıştım negatıftı o yuzden zaten beklemıyodum bu ay hamılelıgı ama bugun gecıkmemın 11. günü hala gelen gıden yokk acabamı dıye düşünmeye başladım yıne... En ıyısı kan testı yaptırayım yıne olmıycak boylee

evet canım yaptır bencede kan testini. normalde nasıldı döngün bilmiyorum ama 11 gün epey geç. belki geç döllenme falan vardır. umudu kaybetmek yok kırmızı kart yiyene kadar hem olmasa bile kafandan atmış olursun,rahatlarsın

oyle deme Tugcecimmmm, guzel dusun, guzel olacak insallah... Bu aralar durgunluk kalmadi.. Birer birer cikiyor hamileler..Sende cikarsin insallah....

kizlar 50 dakikam kaldi cok heyecanliyim kalbim pir pir atiyor

ayyyy cokk merak ettimmm..

oyle deme Tugcecimmmm, guzel dusun, guzel olacak insallah... Bu aralar durgunluk kalmadi.. Birer birer cikiyor hamileler..Sende cikarsin insallah....

kızlarr bı yandan hastanelerı arıyorum fıyat almak ıcın :)
hadı bakalım ınsallah dıyelımm hastanedeyken telden gırerım

kızlar bende meraktan catlıcam hadı bakalım bıtanem sende hayırlı mujdelı haberle gel
bu arada bende hala kırmızılar yokkk offfffffffffff beklemeyı hıç sevmıyom yaaaaa
pazartesıye kadar beklıcem geldı geldı gelmesse kan testı yaptırıcam
ama pazartesıyı nasıl beklıcem onu bılmıyom işte
:26::26::26::26::26::26::26:

canım adet gecikmesiyle dr. gittim dış gebelik olabilir dedi. başka doktora gittim takip edicez dedi. iki hafta hiç bişey bilmeden bekledi. ve nihayet bu sabah gördüm minişimin kalp atışlarını. sabır ve bol dua ile bekle canım:)

merhaba kızlar bende foruma yeni üye oldum.....bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim....
4ay önce korunmayı bıraktım ilk ay hamile kaldım ve öğrendikten 2 gün sonra düşük yaptım....
bu ayda 224 martta hasta olmam gerekiyordu olmadım....26 ve 27 sinde test yaptım 2. çizgi gayet net çıktı....28inde kan testi yaptırdım 0.1 çıktı halen daha hasta olmadım 7 gün geçti....doktor rhamile değilsin haftaya kadar olmazsan gel söktürücü vereyim.....adetimde hiç gecikmezi 28 günde hemen olurdum böyle bir problem yaşayan var mı aranızda.......

Allah isteyen herkese en kısa zamanda bebiş versin.........

canım niye kan değerlerin düştü .hamilemiydin ki yükselmedi
nisanı es geçme tatlım hemen karamsarlığa düşme

Yok canım kimyasal sayılmaz çünkü o kadar yüksekden düşmedi...Adet döngümü malesef bilemiyorum çünkü 25 Ocakda 4 aylık bebişim alındı.. 25 Şubatda adet oldum... Şuan gecikme yükselip düşen hormondan kaynaklı da olabilir... Kürtajdan dolayı da olabilir...

bat mecburi Mayıs olacak ondan dolayı nisanı es geçtim dedim.. Çünkü nisan da adet olmam 2-3 günü bulur adetim...Nisanda da çalışmalar tüm hızıyla devam....

Var tatlim boyle durum yasayan... Bir arkadas daha vardi.. Ismini hatirlamiyorum.. Kismet degilmis demek...
Ama umidini yitirme, Sen Nisan icin katil bize istersen... listeye ekleyelim seni de... Nisan batini ogrendiginde yaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…