Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

çok üzüldüm canım düşük yapmana.ama herşey allahtan nasip değilmiş.inşallah seninle beraber bizlerde bebeklerimize kavuşuruz

bıtanem naptın haberi aldınmı catlıcam meraktan ben senden cok heyecan yaptım hadı artık ver haberı yaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım hayırlı olsun bebeğin allah sonunu getirmek nasip etsin.bende dış gebelik oldum benim de kalp atışları duyuluyo du.aman canım sakın ihmal etme takibini en önemlisi bebeğin yeri nerde olduğu

herkese teşekkürler.....ne zor bi bekleyişmiş bu Allah senelerdir bekleyenlere sabır versin.......

kesin yokmudur şimdi öyle mi diyorsunuz......kasıklarımda acayip ağrı var ve midem sürekli bulanıyor......tekrar kan testi yaptırsam mı bilemiyorum...:26::26:

Nihancacimm, iyiyim... az sonra eve gidip ov. testi yapcam...
Bitanemin haberini bekliyorumm cikmadan...

Sen naptin? Hala beklemedesin sanirim... Insallah hicc gelmez kirmizilarin...

inşalah canım bu kez yakalarsınız bebişi.canım benim de 3 gün geçti hala gelmedi.ama ümidim yok canımbiliyosun ya zaten dr bakmıştı yok bişey dedi o yüzden bu ay hiç ümit etmedim

canım hayırlı olsun bebeğin allah sonunu getirmek nasip etsin.bende dış gebelik oldum benim de kalp atışları duyuluyo du.aman canım sakın ihmal etme takibini en önemlisi bebeğin yeri nerde olduğu

canım ilk gittim hcg 4300 çıktı dr. bu değerlerde görmemiz lazımdı dış gebelik olabilir dedi. başka hast. aynı gün yine tahlil yapıldı orda 1200 çıktı. 1200e göre görünmemesi normalmiş. neyse 2 günde bir kan verdim. herşey gayet iyi çıktı. en son bügün bebeği gördüm. bebek rahmin içinde. herhangi bir sıkıntı yok dedi dr.

tebrıklerrrrrrrr tatlımmmmmmmmmmmmmm...

Kızlar superızzz.. Her gune bır hamıle..

oleyyy,tebrikler canımmm

kaç değerin canım,adetin kaç gün geçti

:92::92::92::92::92::92:

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah tamamına erdirsin. Kucağına almayı nasip etsin. Tebrikler

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canımmmm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim canım. Hadi hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize.

allah hepınızde razı olsun; allahım ıstegen herkese hayırlısıyla nasıp etsın ınsallah

Bitranem16 başını okuyamadım bu arada kaç haftalık oluyo. Belki belirti için erkendir. Benim de6 haftaya kadar hiç belirti yoktu.

çok şükür canım herşeyin yolunda gittiğine sevindim.ben yaşadığım için ne kadar zor ve üzücü olduğunu biliyorum.benim 2,5 aylık olana kadar anlayamadılar.her gittiğimde herşey normal iyi diyolardı.tabi canım kader kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…