kizlarrrr HAMILEYIM
AY SOKTAYIM RESMEN HIC BIR BELIRTIDE YOKTU
hadıı yaaaaaaaaaaa bıtanem allah salık bı sekılde kucana almayıda nasıp eder inşallahhhh gözunaydın bızler için dua et bebısınle olurmu
Bitranem16 başını okuyamadım bu arada kaç haftalık oluyo. Belki belirti için erkendir. Benim de6 haftaya kadar hiç belirti yoktu.
sagol canim amin, ederim canim
hesabima göre 4+5 oluyor canim,
benim bir önceki hamileligimde ilk haftasinda belirtiler baslamisti, o yüzden bundada hemen bekledim, belirti yoktu diye pek umutlu degildim,
benim de ilk hamileligimde dr ilk hafta göremedi cocugu ve dis gebelikten süphelenmisti, sonra bir baktik iki tane kalp atiyor ikizdi, ama nasip olmadi
bitanem16 cook sevindim cnm bnm tbrk ederim :) darisi basima dua edin kan verdm hastanedeyim sonucu bekliyorumm. kadina durumumu anlattim olabilir dedi
bitanem16 cook sevindim cnm bnm tbrk ederim :) darisi basima dua edin kan verdm hastanedeyim sonucu bekliyorumm. kadina durumumu anlattim olabilir dedi
ne zaman çıkacakmış peki sonuç.. paydos etmeden bi hamiş haberi daha iyi gider hani
kizlarrrr HAMILEYIM
AY SOKTAYIM RESMEN HIC BIR BELIRTIDE YOKTU
cnm 3.10 da verdm 1 saat snra cikar dediler...negatif cikarsada hamis haberinin uzerine tuz biber olurum(
kızlar yaaaa bısı sorcam sıze benım normalde hep ayın 30da oluyodu bat ama subat 28 oldugu için mart 2gıbı bekledım martın 6sında oldum sımdı kafam karıstı ice 30damı olcam 6sındamı bılmıyom ama son bırbusuk haftadır kasıklarım ve goslerımde arı var ve hala kırmızılar yok tuvalete gıdıp gelmekten yoruldum geldıı dıye kontrol etmekten nolcak sımdı acaba varmı yokmu yoksa ayın 6nımı beklemem gerekıyo kafam alakbullak oldu ice yaaaaaaa
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:cvp nolur
ayy canım çoookk sevindim
tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı olmayanların başına:97:
:81:çok sevindim canım hayırlı olsun..tey tey....
bitanem hayırlı olsun cnm yaa ne güzel hamile haberleri ile dolmaya başladı forumumuz :) sizlerle mutlu oluoruz bizde .Allah sağlıkla kucaana almak nasip etsin inş:92::92:
kızlar yaaaa bısı sorcam sıze benım normalde hep ayın 30da oluyodu bat ama subat 28 oldugu için mart 2gıbı bekledım martın 6sında oldum sımdı kafam karıstı ice 30damı olcam 6sındamı bılmıyom ama son bırbusuk haftadır kasıklarım ve goslerımde arı var ve hala kırmızılar yok tuvalete gıdıp gelmekten yoruldum geldıı dıye kontrol etmekten nolcak sımdı acaba varmı yokmu yoksa ayın 6nımı beklemem gerekıyo kafam alakbullak oldu ice yaaaaaaa
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:cvp nolur
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber yaaaaaaaaaaaaaaa tebrikler birtanem ben hissetimştim gerçi şimdi bir açtım geçmişi okuyayım diye çok mutluyum hadi kutlayalımmmmmmmmmmmmmmm.
xtuqcex beklemedeyiz ona göre
Var tatlim boyle durum yasayan... Bir arkadas daha vardi.. Ismini hatirlamiyorum.. Kismet degilmis demek...
Ama umidini yitirme, Sen Nisan icin katil bize istersen... listeye ekleyelim seni de... Nisan batini ogrendiginde yaz...
valla bende aynrn oyle:) zmn yaklastkca heycan basiyo beni :) sonucu alir almaz yazicam kizlar
senin o heyecanini suan en iyi ben anlarim canim
bide negativ olur korkusu eklenince üzerine tuhaf birsey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?