Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hadıı yaaaaaaaaaaa bıtanem allah salık bı sekılde kucana almayıda nasıp eder inşallahhhh gözunaydın bızler için dua et bebısınle olurmu

sagol canim amin, ederim canim

Bitranem16 başını okuyamadım bu arada kaç haftalık oluyo. Belki belirti için erkendir. Benim de6 haftaya kadar hiç belirti yoktu.

hesabima göre 4+5 oluyor canim,

benim bir önceki hamileligimde ilk haftasinda belirtiler baslamisti, o yüzden bundada hemen bekledim, belirti yoktu diye pek umutlu degildim,

benim de ilk hamileligimde dr ilk hafta göremedi cocugu ve dis gebelikten süphelenmisti, sonra bir baktik iki tane kalp atiyor ikizdi, ama nasip olmadi

bitanem hayırlı olsun cnm yaa ne güzel hamile haberleri ile dolmaya başladı forumumuz :) sizlerle mutlu oluoruz bizde .Allah sağlıkla kucaana almak nasip etsin inş:92::92:

canım endişelenme. Benim 3,5 yaşında kızım var. Onda adetimin geciktiği gün (5 haftalık)başladı mide bulantısı falan. Ama dediğim gibi bunda 6 haftalık. Rahat ol

bitanem16 cook sevindim cnm bnm tbrk ederim :) darisi basima dua edin kan verdm hastanedeyim sonucu bekliyorumm. kadina durumumu anlattim olabilir dedi

bitanem16 cook sevindim cnm bnm tbrk ederim :) darisi basima dua edin kan verdm hastanedeyim sonucu bekliyorumm. kadina durumumu anlattim olabilir dedi

ne zaman çıkacakmış peki sonuç.. paydos etmeden bi hamiş haberi daha iyi gider hani

Son düzenleme:
kızlar yaaaa bısı sorcam sıze benım normalde hep ayın 30da oluyodu bat ama subat 28 oldugu için mart 2gıbı bekledım martın 6sında oldum sımdı kafam karıstı ice 30damı olcam 6sındamı bılmıyom ama son bırbusuk haftadır kasıklarım ve goslerımde arı var ve hala kırmızılar yok tuvalete gıdıp gelmekten yoruldum geldıı dıye kontrol etmekten nolcak sımdı acaba varmı yokmu yoksa ayın 6nımı beklemem gerekıyo kafam alakbullak oldu ice yaaaaaaa
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:cvp nolur

kizlarrrr HAMILEYIM

AY SOKTAYIM RESMEN HIC BIR BELIRTIDE YOKTU

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber yaaaaaaaaaaaaaaa tebrikler birtanem ben hissetimştim gerçi şimdi bir açtım geçmişi okuyayım diye çok mutluyum hadi kutlayalımmmmmmmmmmmmmmm.

cnm 3.10 da verdm 1 saat snra cikar dediler...negatif cikarsada hamis haberinin uzerine tuz biber olurum (

yok canım öyle düşünme.. negatif çıkarsa da ( ki umarım pozitiftir:26: ) bir dahaki ay içn çalışmalara başlarsın ne olacak sanki aylar mı bitti

sat dikkate alınacak diye biliyorum canım. son adet tarihin üzerinden hesaplama yapmalısın. benim de bu ay 4 gün gecikmem oldu o yüzden periyodu ona göre değiştirip hesapladım batı ona göre dikkate alıyorum.. yani olabildiğince en geç zamanı hesapladım ki hemen geciktim diye heveslenmeyeyim :97:

ayy canım çoookk sevindim

tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı olmayanların başına:97:

amin canim sagol

:81: çok sevindim canım hayırlı olsun..tey tey....

bitanem hayırlı olsun cnm yaa ne güzel hamile haberleri ile dolmaya başladı forumumuz :) sizlerle mutlu oluoruz bizde .Allah sağlıkla kucaana almak nasip etsin inş:92::92:

amin canim

ay hadi bakalim insallah senden de hayirli haberler duyariz insallah

canim eger 6 mart da regl olduysan senin bat 3 nisan benim hesabima göre

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel bir haber yaaaaaaaaaaaaaaa tebrikler birtanem ben hissetimştim gerçi şimdi bir açtım geçmişi okuyayım diye çok mutluyum hadi kutlayalımmmmmmmmmmmmmmm.

allah razi olsun canim

Var tatlim boyle durum yasayan... Bir arkadas daha vardi.. Ismini hatirlamiyorum.. Kismet degilmis demek...
Ama umidini yitirme, Sen Nisan icin katil bize istersen... listeye ekleyelim seni de... Nisan batini ogrendiginde yaz...

Benim o yaşayan ehehehe:))
Pazartesi ikinci cizgiyi gordum, kan verdim 0.01 cikti hala kırmızı mırmızı gormedim:)

senin o heyecanini suan en iyi ben anlarim canim

bide negativ olur korkusu eklenince üzerine tuhaf birsey oluyor

:)) fena bisey yaa negatiften korkmuyorum ama pozitif ihtimali heycanlandiriyo beni.battan 1 gun once yaptirmistim negatif cikmisti ama uzerinden 11 gun gecti gelen giden yok

:92: men geldim
umarim keyifler yerindedir.
Henüz kirmizilari görmedim belirtimde yok az önce kasigimda bi batisma yavas yavas geliyorm diyor kirmizi kart.

:26::26::26::26::26:bıtanem pekı sen neye gore hesapladınkı
sımdı 3 nısanımı bekleyım hadı bakalım ya 3dede olmassaaa:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…