aaaa niye öyle diyorsun canım ya, çocuk öyle hemen olmuyor ki. bizim de 9.ncu denememiz olacak.
6 aydan sonra kontrol için doktore gidersin o tavsiyelerde bulunur hem.
inşallah daha fazla beklemeden hamile kalırız. ama bu arada kendini üzüp yıpratma sakın
hadi canim hayirlisi haber ver bize merakta birakmabilmem yarın falan idrarda yapmayı düşünüyorum ama korkuyorumm
kanımdaki değer 3.28 çıktı..ama doktor bu gecikmiş adet dedi ya..
26 nisana beni ekleyin bari
aaaaaaaaaaaaaa beni eklememişsin canım
bu arada ben de o gebelik cetvelini kullanmak istiyorum. nasıl yapıyorsunuz
kızlar ben en son 28 şubatta regl olmuştum hala olmadım.test yapsam çıkar mı aacabaaa???????????????
Tatlimmm kismettt.... Sakin uzulme... Nisana devam ediyoruz insallah... Eninde sonunda tummm topici hamile cikaracagiz...
Tatlim bu arada, sen zaten listede Nisana diye yaziyormussun... Kafam karisti...
olsun canım üzülme hiç.. Allah kocalarımıza ve bizlere sağlık sıhhat versin yeter ki..
zamanla olur nasıl olsa Allahın da izniyle..
en azından kafan rahat etti.. ama 11 günlük gecikme pek normal değil bir doktora görün istersen:44:
canım sakın üzülme.
en azından üzerinden yük kalktı. eminsin. şimdi rahatladın stresin gitti kırmızılarıda görür,önündeki maçlara bakarsın
olsun canim moral bozmak yok, en azindan kafan rahat
aynen kızlar artık kafam rahat :) zaten negatıf olacagını bılıodum ama cok gecıkınce bı şansımı denedım tekrar ... Hakkımızdan hayırlısı
merhaba nasılsınız kızlarrr ??? screamaway cnm hep takıp edıyorum sızı ama yazamıyom b turluu valla bende cok tuhaf haller oluyorrr 24 martta kan testı yaptırdım negatıf 25 sabahı kırmızıları gordumm ama okadar sadece sabah gordum oda pembe ve kırmızı arası bısıdı ve sonrasında sıldıkce wc ye gırınce kahverengı bazende pempe gelıodu ara ara 1 gun ole oldu sımdı hıc bırsey yokkk napıcam sasırdım sanırım doktora gıtmem lazım yanı benımde hamılelık nısana ınşallahhhh bu arada kuppe napıyorr gözükmüyor artıkk
screamaway galiba bu benim pazartesi gelen kahverengi leke varya senin dedigin gibi yerlesme kanamasiymis bebisimin
benn burdayımm :) hep takip ediyorum siziiii ama muhabbete dalamıyorum :) çünkü bu ay benim için çok hareketli gececek ve bu ay bebişe yönelemiycemmmm :) stresli bi dönemdeyim anlayacağınız kızlar..güzel haberlerinizle seviniyorumm..
Evet tatlim.... cok sevindimmm, bize dua etmeyi unutma...
Kuppecimmm, denemeyecek misiniz Nisanda? Canim bu arada hayirdir, mr'da bisi cikmadi insallah...
canım senin bu yerleşme kanaması nasıldı benimde açık kahve bi leke geldi ama bi damla ondan bu yana 3 gün geçti bşy yok seninki nasıldı
Tatlim benimki de senin dedigin gibiydi... Ama sonradan kirmizilari gordum..
Bitanem'in de oyleydi.. ve hamile cikti...
ne olacagi pek belli olmuyor yani...
hmmmmmm ama ben anlamadım bile bi damla şeklinde sarının biraz koyusu açık kahve bi leke..bakalım inşşş hayırlısı canımm
csnim benimlide cok acik kahveydi, koyu sari gibi birsey üc gün önce gelmisti o yüzden pek umutlu degildim, ama cok sükür tersi oldu
bitanem16 son duyguların nasıl kendini nasıl hissediyorsun. çiçeği burnunda hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?