Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

gecmis olsun canim.. metanetli olmaya calis söyle bundada vardir bir hayir untuma. allah bir daha böyle üzüntü yasatmasin. Esinle birlikte allahin izniyle bu günleride atlatacaksiniz.

sağolun arkadaşlar.. İnsan başına gelince bu yolda ne acı çekenleri daha iyi anlıyor...
Rabbim bunu kimseye yaşatmasın içinde banada AMİİNNN

Hala kendimi toplayamadım.. migrenimde tuttu ki sormayın gitsin...
Allah'ım büyük...

üzme tatli canini sevgili polyana.. olan saglindan da olma.

bu ara ben halen adet olmadim.. bu ay gec catlama oldu demek, afadersiniz o bir hafta boyunca görev gibi iliskiye girmekten biktigim icin sonra baya bi ara vermistim böyle olacagini bilseydim hic ara verirmidim mesaiye bile kalirdik sonradan ahlar vahlar fayda etmiyor malesef.

dün aksam, esimin söyledigi bir sözden alindim ve dargin uyuduk. uyumak denilirse tabi kac kere uyandim icimdeki huzursuzluk yüzünden. Bügün gün boyu telefonlada hic konusmadik. Bir saat önce eve geldi elinde bir demet gül duygulandim ve mutlu oldum tabi. esim özür diledi sakadan söyledigini benim alindigimi söyledi esime sarildim. Cok sükür huzurlu olmak gibisi yok.

canım ya uzme kendını bole seylerde morelı yuksek tutmakta deyıstıre bılıyo herseyı yaradan mevlam hakkında hayırlısı neyse onu verır ınsana unutma allaha dua et ve ondan ıste cok geçmıs olsun canımmmmmmmmmm:96::96::96::96::96::96::96::96::96::96:

Canımmmm çok üzüldüm ve aynı zamanda çok da şaşırdım... Aslında iş hamile kalmakla bitmiyor... Dokuz ay o kadar zorlu bir süreç geçiriyoruz ki Allaha bütün dualarımız hayırlısını istemekten başka çare olmuyor bu süreç içinde... Hala umudun var bitanemmm üzülme... Belki değer yükselir...Bebeğin seninle kalır... Cuma gününü umutla bekle canımm... Olumlu düşünelim ki herşey olumlu olsun...

Son düzenleme:
Bitanemmmmmmmmmmmmmm Canımmmmmmmmmmmmmm Çok çok tebrik ederim....

Sağlıkla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş. bebişinizi....

canim kendini fazla üzmemeye calis, belki hamis sindir bebegini kötü etkilersin, onlar hemen hissediyor

[sıze="3"]benım batım 29 nısan lısteye eklersenız sewınırım...[/sıze]

Pollyannacimmmmmm, neden kendini bu kadar uzuyorsunnn.. Uzme kendini.. Hamileysen etkilenir bebek... Hamile degilsen bu kadar stres yaptigin icin tum dongun, yumurtlaman filan etkilenecek.. Lutfen rahat olmaya calis.. Burda da hep okumadik mi, herkes rahat olup, cok umursamayinca hamile kaliyor diye? Rahat ol canim... Insallah uzerine gormussundur de cuma gunumuzun hamilesi sen olursun..

[sıze="3"]benım batım 29 nısan lısteye eklersenız sewınırım...[/sıze]

Tamam tatlim... ekliyorum seni...

yaaa kizzlarrrr, benim hala ov. testim negatif cikiyor... puffff.. ne yapacagimi sasirdim... bazi aylarda LH artmiyor ve ovulasyon gerceklesmiyor olabilir mi??:97::97::97::97:

İyi geceler kızlar.Tam yatacaktım aklıma takıldı forum bir girip bakayım dedim.Yine geçmişi okumak zaman aldı tabii.
BİTANEM16 tebrik ederim canım .Çok sevindim.
Polyannacım geçmiş olsun tatlım.Üzme kendini ne olur.Arkadaşların dediği gibi bebişin seninleyse üzme onuda.İnşallah hayırlısı olur canım.
Hemen girip kaçmış gibi olucam kızlar ama yarın iş var yine .Yatma vakti geldi geçti benim için.İyi geceler.

canım çok geçmiş olsun allahım bebeğini ve seni korusun.üzülme gülüm seninle kalacak belki eğer yıpratırsan kendini daha kötü olacak bekle 1 gün var cumaya inşaallah olumlu sonuçlarla gelirsin bizide sevindirirsin.moralini yüksek tut olurmu biliyorum çok zor ama yapacak bişeyimiz yok rabbim neyi taktir ettiyse.

BİTANEM ve NEŞELİKIZ ve tüm yeni hamileler tebrik ediyorum hepinizi inş.sağlıklı alırsınız bebişlerinizi kucağınıza.POLYANNA geçmiş olsun cnm inş.bebeğin seninle kalır ama önce hayırlısı cnm üzme kendini.benim de bat ım yarın. inş.hiiiiiçççç gelmesin kırmızılar

yaaa kizzlarrrr, benim hala ov. testim negatif cikiyor... puffff.. ne yapacagimi sasirdim... bazi aylarda LH artmiyor ve ovulasyon gerceklesmiyor olabilir mi??:97::97::97::97:

selamm

bende aldim canim test sali aksami yaptim silik cikti dün yaptim cok az silik cikti normalde yarin 14. günüm ama bakalim bu ay ben gec oldum regl. 35. günde oldum bakalim ne zamana ama internette yaziyor ki 9. günden sonra 2 günara ileiliski ( adettten 9 Gün Sonra )

ya birde illa beline yastik mi koymak gerek ben onu yapmiyorum.

bu köydekiler nasil gebe kaliyormus :))))

cnm üzülme kıyamam ben sana. ben üç kez bebeğimi kaybettim. acısını bilirim. ama daha netlik kazanmamışki durumun. ben şu an hamileyim . benim bebeğimi gittiğim dr. göremedi cuma günü bebek yok dedi. bende çok ağladım. ama kendi drma gittim bebeğin çok yukarı yerleşmiş herkes göremez dedi. her dr. ultrason konusunda iyi olmuyor. biraz bekle. bu süre içinde stres yapma ve iyi düşün iyi olasun. dualarım seninle. Allah'a emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…