Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm bende hamileliği düşündükten sonra günaşırı ilişkiyi tercih ettim ve belimin altına yastık koydum. yarım saat falan bekledim kalkmadım. bir de sabahları olursa daha etkili. bu şekilde her denememde (dörte kez) hamile kaldım.

kızlar söze nasıl başlayacam bilmiyom,4 gün önce gelen 1 damladan sonra devamı gelmedi ki benim adetlerim çok düzenlidir,çoğu zaman değil gününü saatini bile şaşırmaz,adete 6 gün kala yani 9 gün önce kanda 0.1 çıktı,bu sabah idrar testi yaptım çizgi mizgi çıkmadı,dün tansiyonumu ölçtürdüm her zamankine göre düşük,sabahları başım şiddetli dönüyo,öğleden sonra geçiyo,ara ara miğdem bulanıyo,belim de,kasığım da ağrı yok,göğüslerim aşırı sert değil,adet belirtim hiç ama hiç yok,akşamları başım ağrıyo,uykum geliyo,gün boyu gözümü açamıyom,2 ssat aç kalsam elim ayağım titriyo,tartıldım 1 kilo almışım,tanıdık doktorun dediği şu sen kan ilacı,majezik,sinir ilacı kullandın mı,bunlar kanın yapısını değiştirir,adetin 10 gün geçmeden kan da çıkmaz,hele o çubuklarda hiç çıkmaz,ben de ciddi demir eksikliği vardı,2 yıl boyunca kan ilacı içtim,tam 300 tane,sonra 100 kadar lustral,sonra 30 kadar dolaşım bozukluğu ilacı,her adetim de majezik içtim,sonra 3 ay önce hipotroitim olduğunu ve bütün bu hastalıklarımın nedeninin bu olduğunu öğrendim,boşu boşuna bir sürü ilaç içmişim,bi de üstüne düşük,olsun herşeyde bir hayır var,troit geçen ay düzeldi 2 hafta önce 1.86 ya kadar düşmüştü,ilacı bırakma yine de çeyrek çeyrek al dedi doktorum,troit ilacından dolayı da idrar ve kan da gözükmeyebilirmiş,anlayacağınız,adetim 4 gün geçti,6-7 gün daha bekleyip kan testi yaptıracam,biliyorum hamileyim ama gözükmüyo şimdilik,eşime doğum günü hediyesi verecektim çift çizgiyle ama olmadı,o inanıyorum hamilesin diyo,yoksa mümkün mü 1 damladan sonra devamının gelmemesi,bu kadar belirti diyo

İnşallah hamilesindir Deryacım. Umutlu güzel bir bekleyiş seninki. stres yapmadan bekle. Hayırlı haberlerini vereceksin bizlere buradan ben inanıyorum cnm.

İnşallah hamilesindir Deryacım. Umutlu güzel bir bekleyiş seninki. stres yapmadan bekle. Hayırlı haberlerini vereceksin bizlere buradan ben inanıyorum cnm.

teşekkür ederim canım,haklısın sakin olmam gerekiyo,sinirlenirsem düzelen tsh değerim stresle birlikte artacak bu da bebeğin zihinsel gelişimini olumsuz etkileyecek,belki de stresten bebişimi kaybedecem sakin olmazsam,4 gün önce o bir damla kahverengi akıntıyla yerleşti yavrucak tahminimce,daha küçücük,onu üzmeye hakkım yok

tatlım öncelikle geçmiş olsun, eğer hamile olma ihtimalin varsa sakın ilaç falan içme, yazık bebişine, bence bi kan tahlili yaptır, idrarda belli olmayabilir ama kanda kesin çıkar, hem kafan netleşmiş olur, doktorlar bazen saçmalaya biliyorlar, zaman kaybetmeden baktır kanına, bir günlük bile olsa çıkar, inşallah hamilesindir.

bu doktor askeriyenin uzman doktoru canım,adetin 10 gün geçsin kan testi yaptır,idrar testiyle uğraşma diyo,adete 6 gün kala 0.1 çıkmıştı,etrafımda çok kişiden duyuyom adetin 1 hafta 10 gün geçsin her ihtimale karşı diyolar,geçen hafta 2-3 gün gaz giderici içtim,karnım çok şişmişti,ağrıyodu,gaz çıkmıyodu,varsa içmeyeyim dedim geçen hafta 0.1 çıkınca doktor kullan dedi,kullanınca gitti şişkinlik,şu an sadece çeyrek troit ilacı içiyom,başka bişey içmiyom canım

kızlar ben adet oldum listeden çıkarabilirsiniz
anne adaylarını tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

ya kızlar bende oluşan kistle ilgili bilgisi olan varsa cvp versin daha önce sizde hiç oldumu böyle birşey

mrb cnm anlattıgın seyi bartolin gibi görünüyor..ama yınede mutlaka bır doktora görun.bende de olustu vajınamın sag tarafında ılk oncelerı agrısız bı şişlik vardı ama zamanla buyudu ve dayanılmaz agrılara donusmeye basladı yatakta dönemedim yuruyemedım cok ızdıraplıydı allah kımseye vermesın..zaten dayanamadım hemen doktora gıttım ve aynı gun amelıyata aldı benı ve amelıyatla bırlıkte butun agrılarım gectı yuruyerek cıktım hastaneden..doktorumun dedıgıne gore mandalına kadar buyumuş ve eger gıtmeseymısım kendılıgınden patlarmış o derece büyümüş yani..amelıyatan korkma..hiç agrı sızı cekmedım sonrasında doktorumdan da cok memnun kaldım o da onemlı bır faktor tabii..önce antıbiyotık tedavısı verıyolar ben 3 gun kullandım ve o zaten butun ıltıhabı bır yerde toplamıs ve dayanamadıgımda da tekrar gıttım doktora ve amelıyata alındım.kasım ayında gecırdım amelıyatı ve cok sukur hıç bır sıkıntım yok şımdı bebiş çalılmalarına bıle başladık son 3 aydır..ciddi bır sıkntı değil cnm korkma ve doktoru ıhmal etme çok da artarsa sıkıntın amelıyat olur kurtulursun ınan hıç korkulcak bir şey değil:)

kızlar slm:)bayadır yazamadım ama ara ara girip okudum hep gelişmeleri..yeni hamişlerimiz varmışş neşelikız ve bırtanem16 çooook tebrik ederim kızlar çok sevindimztugcex cnm uzulme önümüzdeki aylarda alıcaz inşallah güzel haberleri benimde ovulasyon günlerim bugunler son 3 -4 günü ıyı degerlendırdık bir kaç gün daha var önemli..bu ay 3.ay bakalım hayırlısı alllahım cok aratmadan hayırlısıyla versin hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…