peki canım,hamile misin sen,geç mi çıktı kan da
yok canım bugün 8. gün halen daha hasta olmadım pazartesi kan testi yaptım haftaya tekrar yapmayı düşünüyorum çıkmazsa adet söktürücü ilaç verecek doktor....10 günden sonra kesin sonuç çıkar diyorlar.......hayırlısı........
kan testi yaptığında adetin geçmiş miydi,bi de sonucun kaçtı,ben de 10. günü bekleyecem canım,3 gün gecikti,4 gün önce 1 damla kahverengi akıntım oldu,9 gün önce kanda çıkmadı,kulanılan ilaçların etkisiyle doktor çıkmayabilir,1 hafta daha bekleyin dedi kan testi için,ama benim miğdem bulanıyo,başım dönüyo,çok uykum var ve halsizimmm
orasini allah bilir niye zor olur diyosunki??
bizim gelin gerdek günü hamile kaldi seker hastasi ve suan cok sükür saglikli bir oglu var.
selamm
bende aldim canim test sali aksami yaptim silik cikti dün yaptim cok az silik cikti normalde yarin 14. günüm ama bakalim bu ay ben gec oldum regl. 35. günde oldum bakalim ne zamana ama internette yaziyor ki 9. günden sonra 2 günara ileiliski ( adettten 9 Gün Sonra )
ya birde illa beline yastik mi koymak gerek ben onu yapmiyorum.
bu köydekiler nasil gebe kaliyormus :))))
kızlar söze nasıl başlayacam bilmiyom,4 gün önce gelen 1 damladan sonra devamı gelmedi ki benim adetlerim çok düzenlidir,çoğu zaman değil gününü saatini bile şaşırmaz,adete 6 gün kala yani 9 gün önce kanda 0.1 çıktı,bu sabah idrar testi yaptım çizgi mizgi çıkmadı,dün tansiyonumu ölçtürdüm her zamankine göre düşük,sabahları başım şiddetli dönüyo,öğleden sonra geçiyo,ara ara miğdem bulanıyo,belim de,kasığım da ağrı yok,göğüslerim aşırı sert değil,adet belirtim hiç ama hiç yok,akşamları başım ağrıyo,uykum geliyo,gün boyu gözümü açamıyom,2 ssat aç kalsam elim ayağım titriyo,tartıldım 1 kilo almışım,tanıdık doktorun dediği şu sen kan ilacı,majezik,sinir ilacı kullandın mı,bunlar kanın yapısını değiştirir,adetin 10 gün geçmeden kan da çıkmaz,hele o çubuklarda hiç çıkmaz,ben de ciddi demir eksikliği vardı,2 yıl boyunca kan ilacı içtim,tam 300 tane,sonra 100 kadar lustral,sonra 30 kadar dolaşım bozukluğu ilacı,her adetim de majezik içtim,sonra 3 ay önce hipotroitim olduğunu ve bütün bu hastalıklarımın nedeninin bu olduğunu öğrendim,boşu boşuna bir sürü ilaç içmişim,bi de üstüne düşük,olsun herşeyde bir hayır var,troit geçen ay düzeldi 2 hafta önce 1.86 ya kadar düşmüştü,ilacı bırakma yine de çeyrek çeyrek al dedi doktorum,troit ilacından dolayı da idrar ve kan da gözükmeyebilirmiş,anlayacağınız,adetim 4 gün geçti,6-7 gün daha bekleyip kan testi yaptıracam,biliyorum hamileyim ama gözükmüyo şimdilik,eşime doğum günü hediyesi verecektim çift çizgiyle ama olmadı,o inanıyorum hamilesin diyo,yoksa mümkün mü 1 damladan sonra devamının gelmemesi,bu kadar belirti diyo
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
kızlar ben adet oldum listeden çıkarabilirsiniz
anne adaylarını tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
adetimin geçtiği 5. günde kan testi yaptım 0.1 çıktı değer benimde adetim nerdeyse saati saatine olur .....yılbaşında düşük yaptım hamile olduğumu öğreneli 1-2 gün olmuştu....senin anlattığın belirtiler şimdi bendede var hamile kaldığım zamanda vardı....İnşallah hamilesindir canım ilaçların etkisi çok oluyor ben hiç ilaç kullanmamıştım bide.....bakak görek bende haftaya test yapcam....senin kaç gün oldu geçeli........
adetimin geçtiği 5. günde kan testi yaptım 0.1 çıktı değer benimde adetim nerdeyse saati saatine olur .....yılbaşında düşük yaptım hamile olduğumu öğreneli 1-2 gün olmuştu....senin anlattığın belirtiler şimdi bendede var hamile kaldığım zamanda vardı....İnşallah hamilesindir canım ilaçların etkisi çok oluyor ben hiç ilaç kullanmamıştım bide.....bakak görek bende haftaya test yapcam....senin kaç gün oldu geçeli........
haklısın canım zaten çok umutluyum,1 haftadır tansiyonum eskisine göre düşük,başım dönüyo sabahları özellikle,2 gündür miğdem bulanıyo,çok halsizim,çok uykum geliyo,akşamları baş ağrısı oluyo,22 sinde şişkinlikten,gaz şikayetinden doktora bile gittim,karnım davul gibiydi,doktor şüphelendi hcg ye bakalım dedik,bat a 6 gün vardı,0.1 çıktı,biraz daha bekleyip kan testi yaptıracam ben de canım
insallah canim, insallahhh... seni de martta listede hamile olarak goruruz... olmazsa da uzulme.. beraber Nisanda denicez insallah.
kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa
mrb cnm anlattıgın seyi bartolin gibi görünüyor..ama yınede mutlaka bır doktora görun.bende de olustu vajınamın sag tarafında ılk oncelerı agrısız bı şişlik vardı ama zamanla buyudu ve dayanılmaz agrılara donusmeye basladı yatakta dönemedim yuruyemedım cok ızdıraplıydı allah kımseye vermesın..zaten dayanamadım hemen doktora gıttım ve aynı gun amelıyata aldı benı ve amelıyatla bırlıkte butun agrılarım gectı yuruyerek cıktım hastaneden..doktorumun dedıgıne gore mandalına kadar buyumuş ve eger gıtmeseymısım kendılıgınden patlarmış o derece büyümüş yani..amelıyatan korkma..hiç agrı sızı cekmedım sonrasında doktorumdan da cok memnun kaldım o da onemlı bır faktor tabii..önce antıbiyotık tedavısı verıyolar ben 3 gun kullandım ve o zaten butun ıltıhabı bır yerde toplamıs ve dayanamadıgımda da tekrar gıttım doktora ve amelıyata alındım.kasım ayında gecırdım amelıyatı ve cok sukur hıç bır sıkıntım yok şımdı bebiş çalılmalarına bıle başladık son 3 aydır..ciddi bır sıkntı değil cnm korkma ve doktoru ıhmal etme çok da artarsa sıkıntın amelıyat olur kurtulursun ınan hıç korkulcak bir şey değil:)
canımm tebrik ederim Allah sağlıkla kucaana almayı nasip etsin ... hepiniz rahat hamilelik geçirin inş
Tugbacimmmmm tebrikkklerrrr cokkkk sevindimmmmmm......
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah...
Bu arada Tugbacimmmm, sen yoksun listede... bat'ini soyle seni hamilelerimiz arasina eklimmmm...
Tugbacimmmmm, yazdigimi gordunnn mu... senden bat'ini bekliyorum..
Tugbacimmmmm, yazdigimi gordunnn mu... senden bat'ini bekliyorum..
canım bat 28 arkadaşım,çünkü o da benim gibi en son 28 şubatta gördü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?