Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

peki canım,hamile misin sen,geç mi çıktı kan da

yok canım bugün 8. gün halen daha hasta olmadım pazartesi kan testi yaptım haftaya tekrar yapmayı düşünüyorum çıkmazsa adet söktürücü ilaç verecek doktor....10 günden sonra kesin sonuç çıkar diyorlar.......hayırlısı........

kan testi yaptığında adetin geçmiş miydi,bi de sonucun kaçtı,ben de 10. günü bekleyecem canım,3 gün gecikti,4 gün önce 1 damla kahverengi akıntım oldu,9 gün önce kanda çıkmadı,kulanılan ilaçların etkisiyle doktor çıkmayabilir,1 hafta daha bekleyin dedi kan testi için,ama benim miğdem bulanıyo,başım dönüyo,çok uykum var ve halsizimmm

adetimin geçtiği 5. günde kan testi yaptım 0.1 çıktı değer benimde adetim nerdeyse saati saatine olur .....yılbaşında düşük yaptım hamile olduğumu öğreneli 1-2 gün olmuştu....senin anlattığın belirtiler şimdi bendede var hamile kaldığım zamanda vardı....İnşallah hamilesindir canım ilaçların etkisi çok oluyor ben hiç ilaç kullanmamıştım bide.....bakak görek bende haftaya test yapcam....senin kaç gün oldu geçeli........

Sen de mi gormedin canim daha? Seninle ayni zamandi bat'larimiz... Bugun mutlaka gormem gerekiyor benim.. Benim hesaplarima gore bugundu ovulasyonum... Ya insallah testlerde problem yoktur.. Yoksa kaciracagiz bu ayi...

Deryammm dur daha uzulmeee... Kirmizilari gormemissin... Testler negatif cikabilir ama sonucta kirmiziyi gorene kadar uzulmemen gerek.. Bak bat'dan anca 15 gun sonra testte cikanlar da var...:97::97:

kıslar bu sabah test yaptım ve 2.çizgiyi gördümmmm HAMiLEYİM galibaaa

Tugbacimmmmm tebrikkklerrrr cokkkk sevindimmmmmm......
Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah...
Bu arada Tugbacimmmm, sen yoksun listede... bat'ini soyle seni hamilelerimiz arasina eklimmmm...

kızlar ben adet oldum listeden çıkarabilirsiniz
anne adaylarını tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Tatlim, uzulmek yok, devam ediyoruz.. Nisana denemiyormusun? Seni Nisan kismina ekleyelim...

Son düzenleme:

3 gün oldu geçeli canım,1 damla kahverengi akıntı gelmişti,ona da 4 gün oldu,idrar testinde bu sabah çıkmadı

3 gün oldu geçeli canım,1 damla kahverengi akıntı gelmişti,ona da 4 gün oldu,idrar testinde bu sabah çıkmadı

Deryammm dur daha uzulmeee... Kirmizilari gormemissin... Testler negatif cikabilir ama sonucta kirmiziyi gorene kadar uzulmemen gerek.. Bak bat'dan anca 15 gun sonra testte cikanlar da var...:97::97:

haklısın canım zaten çok umutluyum,1 haftadır tansiyonum eskisine göre düşük,başım dönüyo sabahları özellikle,2 gündür miğdem bulanıyo,çok halsizim,çok uykum geliyo,akşamları baş ağrısı oluyo,22 sinde şişkinlikten,gaz şikayetinden doktora bile gittim,karnım davul gibiydi,doktor şüphelendi hcg ye bakalım dedik,bat a 6 gün vardı,0.1 çıktı,biraz daha bekleyip kan testi yaptıracam ben de canım

canım ben de ocak ayında düşük yaptım,idrar testim silik çizgi çıkmıştı,adete 6 gün kala hergün 1er damla kahverengi akıntım oldu,adetten 2 gün önce de yoğun bir kanamam oldu,rengi kıpkırmızıydı,aynı gün kocaman bi pıhtı gördüm kanamanın içinde,anladım ki gitti bebiş,yine de emin olmak içn kanamam bitince,(normalde 1 hafta sürer-9.gün bitti tam olarak)kan testi yaptım hcg 0 çıktı,ultrasonla bakıldı tertemiş,kendini toparlamıştı rahim,sonraki ay adet günüm şaşmadı bile,düşüğün nedeni hipotroitmiş,ilaç içtim düzeldi geçen ay,bu ay da günüm geçti işte,çok umutluyum herşeye rağmenn:79::79:

insallah canim, insallahhh... seni de martta listede hamile olarak goruruz... olmazsa da uzulme.. beraber Nisanda denicez insallah.

saol cnm yaa içimi rahatlattın bnmde adetimin 5. günü bitsin eğer devam ederse doktora gidicem bende bakalım ne dicek... Ben aslında doktora gitmeye daa çok tırsıom

kızlar bşy sorcam ben en son 28 şubatta regl oldum..acaba bebişim ne kadarlık??yani bilebiliyo muyuz?yarın doktora gidicem inş kese görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…