Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım ben soğan kürünü bitirdim incir küründede 13. günümü uyguladım bugün.doktor takibinede başlıcam.bakalım buay neler olacak

canım ben soğan kürünü bitirdim incir küründede 13. günümü uyguladım bugün.doktor takibinede başlıcam.bakalım buay neler olacak

hayırlısı olsu inşallah Allahın da izniyle, çabanın karşısında güzel sonuç alırsın

soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyorlar. öyle mi yaptın sende :44:

Son düzenleme:
herkese tünaydınnnnnnnnnn
soğan kürünü yaptığımız ay bebek beklentimiz olucakmı kızlar bilen varmı?

hatunicecimmm, supersin... bence sogan kurunu bir arastir sen... sonra dengeleri bozmasin..

Canimmm uzulme yaa.. Bak bende birak benle ayni zamanda evlenenleri, benden 3-4 sene sonra evlenenler bile cocuk sahibi oldular...

hayırlısı olsu inşallah Allahın da izniyle, çabanın karşısında güzel sonuç alırsın

soğan kürüne adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyorlar. öyle mi yaptın sende :44:

evet canım 7. günü başladım 15 gün uyguladım.hemen arkasından incir kürüne başladım 21 gün uygulamak gerekiyo.buarada eşimede zorla keçiboynuzu kürü uyguluyorum

hatunicecimmm, supersin... bence sogan kurunu bir arastir sen... sonra dengeleri bozmasin..

Canimmm uzulme yaa.. Bak bende birak benle ayni zamanda evlenenleri, benden 3-4 sene sonra evlenenler bile cocuk sahibi oldular...

öylede gülüm allahın gücüne gitmesin tabiki ama zoruma gidiyor.neyse çok zor olsada rabbimin taktiri umut etmekten başka çaremiz yok tabiki.

öylede gülüm allahın gücüne gitmesin tabiki ama zoruma gidiyor.neyse çok zor olsada rabbimin taktiri umut etmekten başka çaremiz yok tabiki.

Oyle tatlim... Ben inaniyorum hepimizin sonunda hamile cikacagina... Burda da bunu paylasacagiz insallah... Sen 'hamileyimmm' yazdiginda ben bak kalbimin, uzulmemeliymissin, kismet bu zamanaymis yazacagim...

ben daha önce de maydanozu kaynatıp suyunu içiyordum akıntı için. o da temizleyici diye biliyorum
ama birde soğanı deneyeyim bakalım.. içeyim gitsin (şifa Allahtan :97:)

hiiiiii yeni gördümmmm yazdığınııı..canım hamilelik şüphesi varsa bence kesinlikle bu kürleri uygulamamalısın, çünkü bunlar dediğin gibi iltihap sökücü özellikli şeyler..ve düşük yapmana neden olabilir...iyice emin olmadan yapma, bebişi tutunduğu yerden sökebilirrrr..

ayyy inanmıyorum çok değişik bişiy adet olmadan hamile kalabilmen ... ama yumurtlama nasıl olmuşki ??? gerçekten mucizeymiş... çok sevindim canım Allah bana da nasip etsin inşallah gerçi isteyen herkese nasip etsin...
AMİN...

ayyy inanmıyorum çok değişik bişiy adet olmadan hamile kalabilmen ... ama yumurtlama nasıl olmuşki ??? gerçekten mucizeymiş... çok sevindim canım Allah bana da nasip etsin inşallah gerçi isteyen herkese nasip etsin...
AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…