Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kuzuuu ya, niye özellikle bir kere..onu anlamadım, ihtimali çok düşürüyorsun ki, hem ovulasyon testi tam yumurtlama gününü söylemiyor canım, ovulasyon öncesinde, kadın vücudunda luteinizan (LH) adı verilen hormon kısa ve ani olarak yükseliyormuş, yükselişi takip eden ilk 24-36 saat içerisinde cinsel ilişkiye girildiğinde hamile kalma olasılığı en yüksek seviyeye çıkıyormuş, test, işte bu yükselişi tespit ediyor, tam yumurtlama gününü tespit etmiyor ne yazık ki, bence sen bu taktiği değiştir canımmmcım..

kızlar ya benim dışkımda kan var bayağı biraz önce farkettim korktum hafif kabızlık var ondan olabilir mi :97: yarında kan testi yaptırıcam kısmetse :18:

canım yırtılma vardır belki, acı var mı peki..ona dikkat et, önemli bir durum bu, kabızlık varsa, kuru kayısı alıyorsun hemen ve su ile birlikte tüketmeye çalışıyorsun..çok iyi geliyor..

kızlar, içime birşey oldu, ben artık girmiycem bu foruma..hepiniz sağlıcakla kalın, hesabımı da donduracağım..yeter artık..Allaha emanet olun..

screamaway bence sendee çık artıkk, iptal et..
noluo ardaşlar ya hayırdır nie çıkıosunuz şaka bence bu arada benim kırmızılar geldi malesef
çoookkk üzgünüm ümitlenmiştim bu ay yumurtam büyümüştü çatlatma iğnesi de olmuştum ama kısmet deilmiş

kan testi yaptınmı canım. idrarda her zaman çıkmıyor. burda birçok kez karşılaştık. bence gidip bir kan testi yaptır. İnşallah hamilesindir

yok pazartesi günü yaptırcam canım inşallah hamileyimdir...

canım o olay benim başımdan geçmedi başka bir forumdan aldım.....aynı şeyi ama şu nada bende yaşşıyorum hasta olmadım 9 gün oldu 5 gün önce kaan testi yaptım negatif çıktı bekliyorum...moral olsun diye paylaştım........

kızlar günaydın.bugün doktordan randevu aldım kontrol için aynı zamanda yumurta takibi de yaptırayım diyorum.11. günümde gitmiş olacağım doktora uygun bi zamanmı sizce en son 31 günde kırmızıları gördüm.

günaydın kızlarrr :80:

kımızılar bir an önce gitsin de çalışmalar başlasın artık yaa ( ki ben üstüne adet gördüm diye düşünüyorum / ümit güzel şey )

soğan kürüne de başlasam diyorum bu ay.. sonuçta iltihap filan varsa temizlenmiş olurum değil mi?
bebiş varsa o da temzilensin canım öyle pis pis büyümesin hem içimde ziiraa ben titiz bir hatunum

tünaydın canlarım benim bugün adetten sonra 11 günüm bakalım hayırlısı.bugün aynı gün evlendiğim arkadaşım doğum yapmış anne olmuş.onun adına çok mutluyum ama kendi admada çok doluyum inanın.tabiii allahın taktiri ama doluyum işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…