eşime küsüm içerde hor hor uyuyor umurunda bile değil ben uyuyamıyorum(
tatlım bnd bi elimde keç,boynuzu bi elimde bal polen karışımı evde eşimi kovalıyorummbnd 21 günü tamamladım incir küründe ara verdim..snd akıntı yaptımı bnd inanılmaz işe yaradı o konuda ama hamile kalmam zor gibi tedawisiz...
hepsi öle hayatım uyusunlar uyusunlarda büyüsünler..
bende akıntı yapmadı canım.inşallah bu ay doktor kontrolünede başlıyoruz.ovulasyon testimde var elimden gelen herşeyi yapıyorum yani.gerisi Allah'ın taktiri artık
cnm bendede war pco hiç moralini bozmaa...ama dr cok önemli bu pco da..ilaçla catlatcak bnm yumurtacıklarıda spor yapman ve kilo vermen gerekiyo..ayrıca incir kürünü bi dene derim..
benim kilo problemi yok çok şükür. bir doktor bulursam ankarada gideceğim yine. ilaç milaç bişeyler versin.
başta çok korktum ama burda arkadaşlar çok destek oldular içim rahatladı.
hepinizden Allah razı olsun
hepimiz aynı şey icin cabalıyoruz canım bildiğimz bişey varsa paylaşcz tabiki..buarada ankarada bildiğim iyi doktorlar war istersen yönlendirebilrm...bni baya rahatlatmştı bu pco konusunda..
çok memnun olurum canım. ister burdan ister özelden beni bilgilendir lütfen.
tabiki canım tugce_aaksu@hotmail.com ekle bn snn icin randewu alırım gidersin..
benim esim evde bile degilll... arkadaslarinin yaninda...
canım bzde 9 aylık ewliyiz smdilik ewde uyumayı terch edio zmn gectkce kacıcak gbi sankii..buarada incir kürünü niye bıraktın bence dwm et sonuc alırsn büyük bi ihtimal..eğer pko yoksa ilk ayda gebelikle sonuclanıyo..
canım bzde 9 aylık ewliyiz smdilik ewde uyumayı terch edio zmn gectkce kacıcak gbi sankii..buarada incir kürünü niye bıraktın bence dwm et sonuc alırsn büyük bi ihtimal..eğer pko yoksa ilk ayda gebelikle sonuclanıyo..
ben 6 senelik evliyim... daha zaman varmis sizde.. seneler gectikce kaciyorlar..
incir kurunu birakmamin belli bir sebebi yok... tembellik yaptim...o kadar etkilimiymiss... :26: keske devam etseydim...:97::97::97:
keşke bırakmasaydın screamaway. kullananlar çok memnun. bende yapacam. ama benim önce biraz daha beklemem gerek. (soğan var ilk sırada)
sen bir sonraki ay yap bu ay tutmazsa,inşallah gerek kalmaz tabi.
ben 6 senelik evliyim... daha zaman varmis sizde.. seneler gectikce kaciyorlar..
incir kurunu birakmamin belli bir sebebi yok... tembellik yaptim...o kadar etkilimiymiss... :26: keske devam etseydim...:97::97::97:
keske canimmm yaa... senden bu kadar etkili oldugunu duyunca uzuldum simdi, biraktim diye...
bakalim, bu gidisle onumuzdeki aya kalicaz gibi zaten, ov. testini beklerken, daha hiccc calismadik...
ben de bu incir kürü yapmak istiyorum..bugün adetimin 2.günü hatta 3 diyelim..ne zaman başlayıp ne zaman bırakmalıyım kızlar..bilen var mı?
kızlar sağlık ocaklarında yapılan kan testinin sonuçlarını ne zaman veriyolar..bilen varmı??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?