Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bende akıntı yapmadı canım.inşallah bu ay doktor kontrolünede başlıyoruz.ovulasyon testimde var elimden gelen herşeyi yapıyorum yani.gerisi Allah'ın taktiri artık

hepsi öle hayatım uyusunlar uyusunlarda büyüsünler..

benim esim evde bile degilll... arkadaslarinin yaninda...

bende akıntı yapmadı canım.inşallah bu ay doktor kontrolünede başlıyoruz.ovulasyon testimde var elimden gelen herşeyi yapıyorum yani.gerisi Allah'ın taktiri artık

feryalcimmm, benim ov. testleri bir ise yaramiyor bu ay.. hep negatif hep negatifff...
esim keci boynuzu pekmezine basladi... ben incir kurune baslicaktim.. ama bir kere ictikten sonra biraktim...:97::97::97:

cnm bendede war pco hiç moralini bozmaa...ama dr cok önemli bu pco da..ilaçla catlatcak bnm yumurtacıklarıda spor yapman ve kilo vermen gerekiyo..ayrıca incir kürünü bi dene derim..

benim kilo problemi yok çok şükür. bir doktor bulursam ankarada gideceğim yine. ilaç milaç bişeyler versin.

başta çok korktum ama burda arkadaşlar çok destek oldular içim rahatladı.
hepinizden Allah razı olsun

hepimiz aynı şey icin cabalıyoruz canım bildiğimz bişey varsa paylaşcz tabiki..buarada ankarada bildiğim iyi doktorlar war istersen yönlendirebilrm...bni baya rahatlatmştı bu pco konusunda..

hepimiz aynı şey icin cabalıyoruz canım bildiğimz bişey varsa paylaşcz tabiki..buarada ankarada bildiğim iyi doktorlar war istersen yönlendirebilrm...bni baya rahatlatmştı bu pco konusunda..

çok memnun olurum canım. ister burdan ister özelden beni bilgilendir lütfen.

ben 6 senelik evliyim... daha zaman varmis sizde.. seneler gectikce kaciyorlar..

incir kurunu birakmamin belli bir sebebi yok... tembellik yaptim... o kadar etkilimiymiss... :26: keske devam etseydim...:97::97::97:

ben 6 senelik evliyim... daha zaman varmis sizde.. seneler gectikce kaciyorlar..

incir kurunu birakmamin belli bir sebebi yok... tembellik yaptim... o kadar etkilimiymiss... :26: keske devam etseydim...:97::97::97:

keşke bırakmasaydın screamaway. kullananlar çok memnun. bende yapacam. ama benim önce biraz daha beklemem gerek. (soğan var ilk sırada)

sen bir sonraki ay yap bu ay tutmazsa,inşallah gerek kalmaz tabi.

keşke bırakmasaydın screamaway. kullananlar çok memnun. bende yapacam. ama benim önce biraz daha beklemem gerek. (soğan var ilk sırada)

sen bir sonraki ay yap bu ay tutmazsa,inşallah gerek kalmaz tabi.

keske canimmm yaa... senden bu kadar etkili oldugunu duyunca uzuldum simdi, biraktim diye...
bakalim, bu gidisle onumuzdeki aya kalicaz gibi zaten, ov. testini beklerken, daha hiccc calismadik...

ben de bu incir kürü yapmak istiyorum..bugün adetimin 2.günü hatta 3 diyelim..ne zaman başlayıp ne zaman bırakmalıyım kızlar..bilen var mı?

bna bu konuda uzman bi adam söledi hatta baya iddalı konstu ama yine allahım bilir..gerci bu kürle ilk ayda herkes hamile kalmş inşallah sndede işe yarar cnm..

keske canimmm yaa... senden bu kadar etkili oldugunu duyunca uzuldum simdi, biraktim diye...
bakalim, bu gidisle onumuzdeki aya kalicaz gibi zaten, ov. testini beklerken, daha hiccc calismadik...

çalış canım çalış... Aaa belki test bozuk boş durmaya gelmez sen işini sağlama al.

bu tür kürleride tam yapmak gerekiyormuş yarım bırakmamak gerekmiş kulağında olsun

ben de bu incir kürü yapmak istiyorum..bugün adetimin 2.günü hatta 3 diyelim..ne zaman başlayıp ne zaman bırakmalıyım kızlar..bilen var mı?

istediğin zmn baslayablrsn hatta hmn yrn..21 gün yap 7gün ara ver snr tekrar 21 gün..öğünlerdn 15 dk önce içiosun ve dua ediosun cnm hadi inşallah..

kızlar ya benim dışkımda kan var bayağı biraz önce farkettim korktum hafif kabızlık var ondan olabilir mi :97: yarında kan testi yaptırıcam kısmetse :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…