slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aycha kan tahlililin için söylüyorum benim son adet tarihim 10 kasımdı 19 aralıkta kan testi yaptırdım 0.01 cıktı 4 ocakta baska bi problem vardiye dr a gittim bana söktürcü hap verdi ultrasona soktuktan sonra hemde bi kan tahlili daha yapalım dedi olmaz da dedi
hatta imkansız hamile olman dedi
hastanede bile beklemene gerek yok dedi sonucu ben hastaneden ayrıldım moralim bozuldu tabi bi saati gecmedi özel bi hastane gittiğim yer tlf geldi hamilesiniz sakın verdiğim hapı kullnma diye drum aradı
4+4 günlük hamileymişim demek istediğim şu ben adet olmadan hamile kaldım ayrıcada kan tahlilimde cıkmadı su anda 15 haftalık hamileyim hersey olabilir umutsuzluğa kapılmayın yani en kısa zamanda hayırlı hamilelik diliyorum
bunu başka bir forumdan aldım kan testi negatif çıkıpta adet olmayan arkadaşlar hemen ümitsizliğe kapılamayın herşey olabilir......
ayyy inanmıyorum çok değişik bişiy adet olmadan hamile kalabilmen ... ama yumurtlama nasıl olmuşki ??? gerçekten mucizeymiş... çok sevindim canım Allah bana da nasip etsin inşallah gerçi isteyen herkese nasip etsin...
AMİN...
screamaway ve Kuppe üzüldüm gittiniz sandım burdaymışsınız şükür. Yapmayın böyle şakalar sizleri çok seviyoruz. üzülürüzzzzzz
kızlar kan verdim ben,yarım saate kadar çıkacak sonuç:79::79:
kızlar kan verdim ben,yarım saate kadar çıkacak sonuç:79::79:
kızlarrrrr 94 çıkmış,2 haftalık bebiş,27 sinde 1 damla gelmişti,onla yerleşmiş bebiş
kızlarrrrr 94 çıkmış,2 haftalık bebiş,27 sinde 1 damla gelmişti,onla yerleşmiş bebiş
çok sevindim canım ya Allah kucağına almayı da nasip etsin kaç gün geçnişti....darısı başıma inaşallah...........
Inanmiyorummmmmm, her gunnn baska bir hamile haberi duyuyorummm...
Deryacimmmm cokk sevindimm... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canimmmmmmmm..
Biz simdi dualarini bekliyoruzzz...
çok tuhafım ya,çocuk gibi ağlıyom hıçkıra hıçkıra,elim ayağım titriyo,eşim aldı sonucu tel. da söyledi 27 sinde 1 damla kahverengi gelmişti,onla yerleşmiş,tam 2 haftalık
süper bir haber nisanın ilk annesisin tebriklerbende pazartesi kan vercem 9 gün geçti inşallah bizede bu duyguları yaşatır Allah...........:81::81::81:
ay canım çok mutlu oldumm... tebrik ederimtaze nisan annemiz hayırlı olsun..
eşin şaka sanmasın söylediğinde bekle bir gün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?