Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ayyy inanmıyorum çok değişik bişiy adet olmadan hamile kalabilmen ... ama yumurtlama nasıl olmuşki ??? gerçekten mucizeymiş... çok sevindim canım Allah bana da nasip etsin inşallah gerçi isteyen herkese nasip etsin...
AMİN...

screamaway ve Kuppe üzüldüm gittiniz sandım burdaymışsınız şükür. Yapmayın böyle şakalar sizleri çok seviyoruz. üzülürüzzzzzz

canım bu olay başka bir arkadaşın başından geçmiş forumdan okudum bende şu an aynı durumdayım moral olsun diye paylaştım....

tugba cim hayirli olsun allah en kisa zamanda hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

deryacim güzel haberlerini bekliyoruz

screamaway ve Kuppe üzüldüm gittiniz sandım burdaymışsınız şükür. Yapmayın böyle şakalar sizleri çok seviyoruz. üzülürüzzzzzz

yok tatlimmm benim bir yere gittigim yok.. zaten ben gitmiyordum Kuppe gidicem demisti... Ilk beni kekledi 1 nisanda... Sonra postlarimi degistirdim, anlasilmasin da size de yapabilsin sakasini diye...

Inanmiyorummmmmm, her gunnn baska bir hamile haberi duyuyorummm...
Deryacimmmm cokk sevindimm... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canimmmmmmmm..

Biz simdi dualarini bekliyoruzzz...

çok tuhafım ya,çocuk gibi ağlıyom hıçkıra hıçkıra,elim ayağım titriyo,eşim aldı sonucu tel. da söyledi 27 sinde 1 damla kahverengi gelmişti,onla yerleşmiş,tam 2 haftalık

çok tuhafım ya,çocuk gibi ağlıyom hıçkıra hıçkıra,elim ayağım titriyo,eşim aldı sonucu tel. da söyledi 27 sinde 1 damla kahverengi gelmişti,onla yerleşmiş,tam 2 haftalık

süper bir haber nisanın ilk annesisin tebriklerbende pazartesi kan vercem 9 gün geçti inşallah bizede bu duyguları yaşatır Allah...........:81::81::81:

süper bir haber nisanın ilk annesisin tebriklerbende pazartesi kan vercem 9 gün geçti inşallah bizede bu duyguları yaşatır Allah...........:81::81::81:

Evet aslinda, 28 martmis bat'i ama Nisanda haber verdigi icin Deryayi Nisanin ilk annesi sayabiliriz.. Nisana guzel haberlerle girdik.... Insallah hamilesiz gunumuz gecmesin....

ay canım çok mutlu oldumm... tebrik ederim taze nisan annemiz hayırlı olsun..

eşin şaka sanmasın söylediğinde bekle bir gün istersen

zaten inanmadım önce,yemin ettrdim,çünkü sabah beni uyandırmaya çalıştığında git başımdan, zaten moralim bozuk dedim,neden dedi,adet olmuşum dedim,morali bozuldu,aç bakacam dedi,nisan birrrrrrrr dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…