arkadaşlar bebeğim beni bırakmış
605 olan değerim bugün 192ye düşmüş.. Pazartesi bi kez daha kan vericem. İnşallah çabuk sıfırlanır ve bi an önce regl olurum...
14 nisan olan regl günüm normal zamanında gelirmi bilemem.. 14 nisan benim doğum günümdü hemde.. Ne güzel olurdu doğum günümde bi müjde vermek ama hayırlısı buymuş, Rabbim böyle uygun görmüş demekki.. İnşallah bu ilk ve son olur..
Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim...
605 olan değerim bugün 192ye düşmüş.. Pazartesi bi kez daha kan vericem. İnşallah çabuk sıfırlanır ve bi an önce regl olurum...
14 nisan olan regl günüm normal zamanında gelirmi bilemem.. 14 nisan benim doğum günümdü hemde.. Ne güzel olurdu doğum günümde bi müjde vermek ama hayırlısı buymuş, Rabbim böyle uygun görmüş demekki.. İnşallah bu ilk ve son olur..
iyi akşamlar kızlar çıkıyom ben,hepinizi öptüm
hello hepinze.. nisana berekli mi basladik annelerimiz cogali yine tebrik ediyorum.
ben bugün kirmizi karti gördüm.. listeyi günceleye bilirsiniz.
yeni batim nezaman bilmiyorum günler sasti..
30 gün sonra var saysam 1.mayis oluyor
yas halen 30 :)
bir kaç ay içerisinde peşpeşe evlenen kuzenlerden tek tek hamiş haberleri alıyorum
annem her haberde daha bir coşmuş arıyor beni :97:
(onlar hâlâ korunuyoruz diye biliyorlar) bırak o hapı içme artık bi tane olsun sonra korunun diyo garibim
birtanemm tebrik ederim hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallahyalnız kızlar ne kadar bereketli oldu son birkaç gün maaşallah diyelim de darısı bizlerin başına inşallahhh
605 olan değerim bugün 192ye düşmüş.. Pazartesi bi kez daha kan vericem. Inşallah çabuk sıfırlanır ve bi an önce regl olurum...
14 nisan olan regl günüm normal zamanında gelirmi bilemem.. 14 nisan benim doğum günümdü hemde.. Ne güzel olurdu doğum günümde bi müjde vermek ama hayırlısı buymuş, rabbim böyle uygun görmüş demekki.. Inşallah bu ilk ve son olur..
Oyle tatlim... Ben inaniyorum hepimizin sonunda hamile cikacagina... Burda da bunu paylasacagiz insallah... Sen 'hamileyimmm' yazdiginda ben bak kalbimin, uzulmemeliymissin, kismet bu zamanaymis yazacagim...
kızlarrrrr 94 çıkmış,2 haftalık bebiş,27 sinde 1 damla gelmişti,onla yerleşmiş bebiş
iyi akşamlar kızlar çıkıyom ben,hepinizi öptüm
merhaba kızlar nasılsınız yeni hamilelerimiz var çok sevindim allah hayırlısıyla kucaklarına almayı nasıp etsınn ben hala kırmızıları gormedım 2 gundur mıdem cok bulanıyor bugunde basım donuyor kendımı kaldıramıyorum bat 19 du ıdrar testi yaptım 1 hafta önce negatiff
Busracimmm, 1 hafta once yaptigin testle mi duruyorsun? Denesene bir daha test yapmayi..:80:
Kızlar ne diyeceğimi ne düşüneceğimi inanın bilmiyorum.Benim pıhtılaşma sorunum ve tiroid problemim vardı.Şimdi yeni bir şok daha yaşıyorum.Yumurta rezervim nerdeyse sıfıra yaklaşmış ne yapacağım bu nedir bilmiyorum.Bu problemlere rağmen bebeği olan var mı çok merak ediyorum.Çok mutsuzum hem de çok......
evet cnm birdaha test yapmadım çünkü 24 kan testı yaptırdım cnm olsa bebiş cıkardı kanda negatifti sonucumm ama 25 de gordugum lekelnmelerı hıc yasamadım bu zamana kadar
Bence sen bir daha dene test yapmayi Busracim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?