Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadaşlar merhaba,

beni de listenize alır mısınız? SAT 3 mart ve 2 gün önce test yaptım, pozitif çıktı:):) umarım bir sıkıntı olmaz ve hamileliğim devam eder. 32 yaşındayım ve 3 yaşında bir oğlum var:) Bu hamileliğimde yaşayacaklarımı paylaşmak ve sizlerle dertleşmeyi çok isterim. Sevgiler herkese...

çok sevindim canım inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın..bizlere dua et..

yeter ama ya bizim de bebişimiz olsun..soranlara cevap vermekten nefret ediyorum..her ay adet oldun mu diye soranlardan nefret ediyorum..
olmuyor demek kadar kötü bişey yok..ağlıcam ama ben

yeter ama ya bizim de bebişimiz olsun..soranlara cevap vermekten nefret ediyorum..her ay adet oldun mu diye soranlardan nefret ediyorum..
olmuyor demek kadar kötü bişey yok..ağlıcam ama ben

evet canım evet bende bende o sıkıntıdan müzdaribim artık kimseyle konuşasım gelmiyo.kendimi kilitledim neredeyse hiçbirşey zevk vermiyo.neyse inşaallah bizimde birgün koskocaman bir yanıtımız olur(HAMİLEYİM DİYE)

inşaalah ya..bende artık hamileyim diye sanki çok sıradan birşeymiş gibi bahsetmek istiyorum..

slm arkadaslar 2 haftadir sag kasigimda agri ve batmalar vardi..ben hamile olabilirim diye dusundum ama 27 martta regl oldum sonra yine agrilar devam edince doktora gittim ve 16.3mm kist dedi sasirdim acikcasi...bende bebek istiyordum ama biraz daha beklemem gerekli sanirim...allah herkesin gonlune gore veriri insallah...

kızlar kan testini aç karnına mı yaptırmam gerekiyo ve nerde yaptırabilirim yardım edin lütfen

Son düzenleme:
kızlar kan testini aç karnına mı yaptırmam gerekiyo ve nerde yaptırabilirim yardım edin lütfen

canım gebelik testi aç tok farketmez özel hastane varsa orda yaptırabilirsin yada acile git kasıklarımda çok şiddetli ağrım var mide bulantım var günümde geçti de mecbur gebelik testi yapıyorlar hadi canım hayırlısı

listenin sonundayim hadi hayirlisi

canım pazartesi günü gidecem inşallah hamileymdir dua edin arkadaşlar

arzum canım pek gözükmüyorsun ya..test yaptın mı bugün.? biliyosun ben kırmızıları gördüm.43:

canım pek giremedim kaç gündür, girdiğimde de okuyamadım...

Beklenen gün geldi bugün adet oldum anca attı vucudum 2,45 lik beta hgc hormonunu... çok sevdi galiba.....

screamaway canım... benim bat'ı 2 Mayıs olarak yazabilirsin...

hayırlıs olsun arzum... mart nisan mayıs... gidiyoruz bakalım... Hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim de bugün kırmızılar bugün kendini göstermeye başladı ama daha tam değil.ben sana net tarihi bi kaç güne kadar bildiririm.artık nisan bizim çoooook hayırlı olur.allahım bizleri evlatlarına kavuşturur inşallahhhhhhhh inşallahhhhhh

kızlar bie de bişey duydum sizinle paylaşmak istedim. bebek olması için okunacak bi dua varmış çok ta iyiymiş.belki duyan bilen vardır SALAT-I TEFRİCİYE.bu dua 4444 kez okunacak.ben adet bitiminde hemen okumaya başlıyacam.ne gelirse dualardan gelir. dünya dua üzerine dönüyo rabbim inşallah kabul eder.herkesin bi an önce bebeğine kavuşması dileğiyle

kızlar cok sukur hamıleyım allah herkese nasıp etsın garıp bır duygu henuz saskınlık ve sevınc garıp bır hıs ama cok sukur rabbım nasıp ettı....

Allah olmayana cok ısteyenede nasıp eder ınsallah

kızlar ben bogurtlen koku suyu kullandım 6 aydır ortalama denıyorduk annem 2 kadına vermıs bızım oradan banada toplayıp verdı her ıhtımale karsı onu ıctım regl bıttıgı gun ortalama 20 gun cok sukur ben faydasını gordum rabbım herkese nasıp eder.....

hayirli olsun,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin...:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…