Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

terbrikler deryam inş.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.bu aarada ben adet oldum yazmıştım ama gören olmadısanırım beni 1mayısa yazarsanız sevinirim

moral bozmak canim bol bol dua....

allah sana bebisi zaten hayirli zamanda verece insallah bunun önüne hicbirsey yada hickimse gecemez canim

canim bence sen tekrar kan testi yaptir, belki gec döllenme olmustur, eger gine negativ cikarsa belki baska birseyin vardir en azindan vakitlice önlemini alirsin

allah yardimcin olsun cok kötü bir durum, ben kendimde düsünmek bile istemiyorum, ama allahin gücü nelere yeter, belki dr larin degeri düsük dedigi yumurtalarindan kac tane bebisler dogurursun. insallah

terbrikler deryam inş.sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.bu aarada ben adet oldum yazmıştım ama gören olmadısanırım beni 1mayısa yazarsanız sevinirim

moral bozmak yok mayisa calismalara devam

tatlım nasıl oldu bu? nasıl anladın? ben en son gittiğimde 614'dü değer, ay çok korktum şimdi, acaba bebişim yerin de mi :26:

Canım ben hamile olduğumu bile anlamadım ki.. test yaptığımda negatif çıkmıştı ve o gün regl olmuştum.. Meğer o regl sandığım dönem bebeğim bendeymiş ve gidiyormuş aslında... Regl bitiminden 5 gün sonra kramplı ağrı ve kanamalı akıntım başlamıştı.. doktora gittim Usg de hiçbirşey görünmedi ama b-hcg değerim 605 çıktı... 2 gün sonra bi kez daha bakalım dendi bugün bakıldı ve değer 192... Durum bundan ibaret yani...
Sen sakın beni gözönünde bulundurup canını sıkma...

İyi dileklerini ileten tüm arkadaşlara çoooooook teşekkür ediyorum... İyiki varsınız..

Bu arada bi hamilemiz daha varmış çok sevindim Tebrik ederim.. Rabbim hayırlısıyla kucağına lmayı nasip etsin Deryacım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,
Foruma pek giremiorum bu ara,ama BAT 4 nisan brz önce test yaptım negatif çıktı.Ama daha 3 gün var ,çok hafif baş dönmem ve bulantım var ama belki de gebelikle ilgisi yoktur yoruluorum bu ara.
Herkes hayırlı haber alır inşallah.
Görüşmek üzere..

arzum canım pek gözükmüyorsun ya..test yaptın mı bugün.? biliyosun ben kırmızıları gördüm.43:

slm kızlar bugün doktora gittim adetimin ilk günüydü aşılamaya geçelim dedi ama şansımız nekadar fiyat nedir bilgisi olan var mı acaba

slm kızlar bugün doktora gittim adetimin ilk günüydü aşılamaya geçelim dedi ama şansımız nekadar fiyat nedir bilgisi olan var mı acaba

Tatlım neden öyle dedi doktor..ne zamndır deniyorsunuz..bizim de olmuyor bizde gidicez bu hafta inşallah..bilgi verebilirmisin.aşılama nasıl oluyormuş?

Tatlım neden öyle dedi doktor..ne zamndır deniyorsunuz..bizim de olmuyor bizde gidicez bu hafta inşallah..bilgi verebilirmisin.aşılama nasıl oluyormuş?

cnm 1yıl korunmadık ve iki aydır da klomen kullandım ilk ay hiç yumurtam olmadı mart ayında 1tane yumurtam oldu 20mm iken çatlatma iğnemi oldum umutluydum ama olmadı işte kısmet...doktor aşılama yapalım dedi böyle gel git nereye kadar dedi her seferinde 1kademe ilerleyelim dio bakalım.bu arada ben de pko var

hımm yazmayı unutmuşum aşılama için eşin spermi alınıo ve rahime enjekte edilio sanırım ben de çok bilgili deilim bu konuda bugün sormayıunuttum bidahaki gidişime detaylı bilgi alıcam inş.

hımm yazmayı unutmuşum aşılama için eşin spermi alınıo ve rahime enjekte edilio sanırım ben de çok bilgili deilim bu konuda bugün sormayıunuttum bidahaki gidişime detaylı bilgi alıcam inş.

anladım canım çok saol bilgilendirdiğin için..Allahım hepimize anneliği nasip etsin inşallah..bende bekliyorum..off off..

anladım canım çok saol bilgilendirdiğin için..Allahım hepimize anneliği nasip etsin inşallah..bende bekliyorum..off off..

canım aşılamada senin yumurtan geliştiriliyor eşinden sperm alıyorlar en hızlı en kaliteli olanlarını seçiyorlar zaten normal ilişkiden tek farlıda bu en sonda senin rahmine bırakıyorlar spermleri
ben 2 tüp bebek denemesi yaptım o yüzden bilgiliyim bu konularda ama maddi sıkıntıdan dolayı tekrar deneme şansım olmadı aşılama fiyatına gelince 500 ve 1.500 arası değişiyor hastaneye göre ALLAH kolaylık versin canım inşallah tutunur bebeğin (ama şunu bilmeni isterim korkulacak bir işlem değil basit yani rahat ol :80: )

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
yasmin_84 | 26 | 16 Mart | Nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah aylic | 27 | 20 Mart | Nisan'a insallah xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz
_arzum_| 26 | 25 Mart | bekliyoruz
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz 9papatya | 31 | 25 Mart | Nisan'a insallah
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz
ysmglr | 28 | 26 Mart | bekliyoruz
nazooooo| 25 | 28 Mart | bekliyoruz
sezen75| 27 | 28 Mart | bekliyoruz
nihanca| ?? | 28 Mart | bekliyoruz deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
pocapoca | 27 | 29 Mart | Nisan'a insallah
vasfiyeee | 21 | 29 Mart | bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 30 Mart |
tubaerkan | 26 | 30 Mart | bekliyoruz bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
ferosbodrum | ?? | 30 Mart | bekliyoruz
gida_pinar | 25 | 31 Mart | bekliyoruz atlanta | 26 | 31 Mart | Nisan'a insallah
dunedain | 27 | 2 Nisan| bekliyoruz
pembiq | 28 | 2 Nisan| bekliyoruz
sentez | 27 | 4 Nisan| bekliyoruz
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
han0144 | ?? | 12 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
azra3434| 30 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
hakem | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
tirilaylom | 28 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
|||

canım bu olay başka bir arkadaşın başından geçmiş forumdan okudum bende şu an aynı durumdayım moral olsun diye paylaştım....

iyi yapmışsın canım sağol
bende bu hamilelik olayını kafya çok takıyorum galiba çevremdeki insanlar öyle söylüyo
oyüzden eşimle bu konuyu bidaha konuşmama kararı aldık... gebelik ve bebek konusu yok artık bizim evde... arkadaşlarlada bahsetmicem sadece içimi buraya dökebiliyorum... galiba çok takıyorummmm... olmazsa olmasın diyemiyorum...:2:

canım benide eklermisin
BAT : 3 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…