Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canim benide eklermisin
BAT : 3 nisan

Tamam tatlim... ekledim seni...

Canim tebrikkk ederim... Bize de dua et... Sat'ni degil, olmayan adet tarihini soylemen gerek liste icin...

Sen zaten bekliyordun canim adetini.. iyi olmus artik gelmesi... Artik bir sonraki aya hazirlanabilirsin.. Insallah hamile kalirsin canim...

Canimmmm tebrik ederimmm.. Cok sevindim... bat'i Nisanda olan ilk hamilemizzsin...

Nihancacimm, insallah Nisana... Bana haber verirsin, hesapladiginda.. tefriciye iyi fikir.. Artik benim de ogrenip okumam gerek...:97::97::97:

evet canim evet bende bende o sikintidan müzdaribim artik kimseyle konusasim gelmiyo.kendimi kilitledim neredeyse hiçbirsey zevk vermiyo.neyse insaallah bizimde birgün koskocaman bir yanitimiz olur(HAMILEYIM DIYE)

Aminnnn canim... insallah... artik benimde cok canim sIkIliyor bu durumdan dolayi...

Kizlar, yarin bir arkadasa gidiyoruz esimle.. Baya kalabalik olacagiz... Kimse daha bilmiyor, ama ben biliyorum hamile oldugunu onun... Buyuk ihtimalla toplandigimizda herkese aciklayacak hamileligini... Bir ben kaldim cocugu olmayan... Artik cok canim sIkIlmaya basladi... Ne yapacagimi bilmiyorum.. Esime yansitmamaya calisiyorum, cunku o benden cok uzulur benim uzuldugumu farkederse... Ailemden gizliyorum, surekli "noldu" sorusunu cevaplamamak icin... Kimseyle bu konu uzerine konusamiyorum... Ufff bugun cok depresifim.... Burda da kimse yok...:97::97::97:

Son düzenleme:

canım tebrik ederim bende bunu söyledim arkadaşlara fakat pek umursayan omadı bende içiyorum bu ay inşaallah bende faydasını görürüm.dua et gülüm hamişlerin duası kabul olurmuş.hadi kutlayalım.

ii akşamlar kızlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum. ya hamile arkadaşlar hamileliğinizi öğrenmeden önce hiç belirti yaşadınızmı

üzülme canım sen kimseye bahsetmemkle iyi yapmışsın..bir de ben gibi olsan ne olacaktı..benim bebek istediğimi herkes biliyor..bir kaç ay daha olmazsa artık gör dedikoduları..
sen arkadaşına gittiğinde sevindirik olup tebrik etmelisin..allah sana da nasip eder..o duyguyu ben çok iyi bilirim..her gün aynı kişiyle çalışıyrum..sürekli yok tekmeledi yok midem bulanıyor diyo..karnı büyüdükçe ben kendimi hayal ediyorum..umarım hayallerimde kalmazda ben de hamile olduğumda herkse naz yaparım havamı atarım..sen kafana takmamaya çalış..

senin duygularını öyle iyi anlıyorumki gülüm inan aynı duygulardayım bende bugün bile bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.2 gün önce bir arkadaşım facede bebişinin resmini paylaşmış yeni doğum yapmış.ben için için yanıyorum.eşim önceden umursamıyordu ama şimdi artık çok üzülüyor.bende susuyorum sen gibi.neyse hakkımızda hayırlısı mükafatımız yavrumuz olur inşaallah.birde böğürtlen kökünü dene gülüm ben çok duyuyorum hamiş kalanları belkide rabbim bu sayede verecek bebişimizi.allahım kimseyi bu durumla sınamasın çok zor çok.

5.denemem de boşa çıktı kızlar..artık ne kadar dua varsa okuycam..hangi ot varsa içicem..paronayak olucam yoksa bebeksizlikten..bende istiyorum ya..isyan edicem ama bak..

ikimiz de bu ay umutlanmıştık ama madur olduk yine..bende 3 lü bişeydi hormon..kırmızılar gelmeseydi ne güzel olurdu..off

5.denemem de boşa çıktı kızlar..artık ne kadar dua varsa okuycam..hangi ot varsa içicem..paronayak olucam yoksa bebeksizlikten..bende istiyorum ya..isyan edicem ama bak..

canım olsun sabır allahım bize öyle büyük sabır versinki hemde daha yenisin sıkılma gülüm inşaallah nisana bebişin göbüşünde olur.bizim 1 sene oldu rabbim isyan ettirmesin.bende önceden ot çöp içilirmi diyordum ama başına gelince anlıyorsun içmediğim şey kalmadı.neyse rabbim birini vesile kılsın inşaallah.

ben bir tane düşürdüm ama şekerim..nerden baksan benimde bir yıl oluyor bebek işine gireli..ama hep kaybediyoruz..

ii akşamlar kızlar nasılsınız, uzun zamandır giremiyorum. ya hamile arkadaşlar hamileliğinizi öğrenmeden önce hiç belirti yaşadınızmı

Kuppe butun belirtileri yazmisti onceki sayfalardan birinde canim.. Istersen onlara bak... Istemedigin kadar belirti yaziyor..

Evet parrhisiacim, hic kaldiramam ben oyle surekli noldu, noldu diye soylemleri... O yuzden herkesten gizli... Sadece burda paylasiyorum... Annemlere, arkadaslara daha zamani gelmedi diyorum...:97:

Kalbimin, Benim esimde onceleri hiccc istemiyordu.. Su an acaip istiyor.. :97::97: Bende her bebek gordugumde bu durumlari dusunuyorum.. ve uzuluyorum...

Bogurtlen kurunu ilk defa duyuyorum.. Kacirmisim herhalde onun hakkinda yazilanlari... ben bir arastirayim onu....:97::97:

Ama kizlarr, Yarin baya kotu olacak benim icin... Gelecek herkesin cocugu var.. Bir o arkadasla ben vardim.. O da hamileligini aciklicak... (Bana soylemisti daha once, tabiki cok sevinip tebrik ettim.. ama bende hamile olabilseydim keske... yasi benden kucuk, ve evliligi benimkine kiyasla cok cok yeni...)
Herkes onu tebrik etcek, ve sonra (ve ve en kotusu bu..) sonra bana laf atcaklar, sen daha istemiyorsun, bak, sende dusunmeye basla bence dicekler... Ben de icimden bisssuru sey gecirmeme ragmen, yok cok yogunum is yerinde bu aralar olmaz dicem...

Son düzenleme:
ben bir tane düşürdüm ama şekerim..nerden baksan benimde bir yıl oluyor bebek işine gireli..ama hep kaybediyoruz..

geçmiş olsun birtanem yaaa allahım birdaha yaşatmasın.rabbim aratmasın en kısa zamanda bebişlerimizin kokusunu koklamayı bize nasip etsin inşaallah.

canım benimmmmm offf ne zor bir durum gitmesen diyeceğim oda olmayacak insanın içi kan ağlarken gülmesi allahım sana yardım etsin birtanem.ben hatayı önceden yaptım istiyoruz diye o yüzden çok yıprandım çok halada yıpranıyorum gerçi ama.ben anlamıyorum yaaa herşey rabbimden allahım verirse olacak olmuyormu diye soruyorlar bizim elimizden ne gelirki.

oyle canim benim yaa... senin etrafindakiler biliyorlar mi istediginizi? Eger biliyorlarsa, ses cikarmamalari gerekiyor, neden hala olmuyor diye sormamalari gerek... bunun seni cok uzecegini tahmin etmeleri gerekir..

Benim arkadaslarim bilmiyor bebek icin ugrastigimizi... Bizi ikna etmeye calisiyorlar kendilerince bebek dusunelim diye.. Ben de cesitli sebepler bulmaya calisiyorum...

biliyorlar gülüm biliyorlar söymeseydim keşke yaramı deşiyorlar her ay birde köyde öğretmenim biliyorsun köylülerin ağzı hiç durmaz istemiyoruz bile desem içim yana yana olmuyor diye söylemeye başladılar.offffff işte milletin ağzı durmaz ben sadece kendime sabır diliyorum rabbimden.ki allahım versede söylemeyeceğim köye ne olur ne olmaz diye.

ayyy canimmm yaaa.. soylemeseydin keske... cunku o zaman arkadaslarinla filan hep bu konusuluyor, onlar da takip ediyorlar oldu mu olmadi mi diye... seninde surekli aklinda kaliyor...
insallah biran once hamile kalirsin da, ondan sonra onlar oldu mu oluyor mu diye sorarken sen en azindan icinden ohhhh, hamileyim diye gecirirsin...

bu arada hamileligi de bence bir sure saklamak gerek... En azindan 2-3 aya kadar... Bilmiyorum ben yapabilirmiyim ama, oyle daha iyi olur sanki:97::97:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…