kızlar nasılsınızzz ??? benim gögüslerim çok agrıyorrr ince ince sızlıyolarr bide pembe pembe ince damarlar varr anlamadım gıttı ılk defa bole bısey oluyorrr
ayyy Busrrraaacimmm test yappp artik sennn.....
kimsecikler kalmamış
bence hamile kalanlar veya kalmayanlar kaçıncı denemeleri olduğunu yazsınlar..
canım ben son iki gundur forumu cok iyi takip edemiyorum ovulasyon testlerınde pozitifi yakalayabilmismiydin? Bende o testlerden aldım hala pozifi goremedim her testi yaptıktan sonra moralden biraz daha dusuyorum
ayy tatlim kusura bakma cok iyi takip etmiyordum, simdi gordum yazdigini...
evet, ovulasyon testlerinde pozitifi gordum 1 Nisanda...
senin dongun ne kadar suruyor? ona gore hesapliyabilirsin ne zaman gormen gerektigini...
Bu arada simdi baktim da, moralden dusmeni gerektircek bir durum yokki... senin bat 19 Nisanmis canim, eger bu dogruysa, senin pozitifi 5/6 Nisanda filan gormen gerekiyor...
selam kızlarrr nasılsınızzzz?? benim bat 16 nisan.en erken ne zaman test yapmalıyım sizce?? adeti bekle demeyin beklemeden öğrenip eğer warsa bebiş kocama süpriz yapcamAllah ın izniyle. eşim adet günlerimi bilir benle beraber gün sayıyo. ona adet gecikince öğrenebiliriz dedim o da 12 gün war diye sormuyo bişi. ama ben erken öğrenmek istiyorum kızlaaarr akıl verin nezaman yapayım ???
kızlar dünkü lekeden sonra tık yok çok heyecanlıyım acaba bebeğim benimle mi?
Canım Yumurtlamadan 6-10 gün sonra kan testtinde çıkıyor... Bir de erken idrar testleri var... Ama o ne kadar erken çıkartıyor bilmiyorum... Adetten önce yapıldığını biliyorum... Yanlız ikisininde tam garantisi yok.. ÇÜnkü bazen hormon adet tarihinden sonra yükselebiliyor.. Erkenden yapıp hamile isen çıkmadığında moral bozukluğu yaşama bence... Gerçi çıkadabilir...
Karar senin...
kızlar dünkü lekeden sonra tık yok çok heyecanlıyım acaba bebeğim benimle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?