Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım ben son iki gundur forumu cok iyi takip edemiyorum ovulasyon testlerınde pozitifi yakalayabilmismiydin? Bende o testlerden aldım hala pozifi goremedim her testi yaptıktan sonra moralden biraz daha dusuyorum

Son düzenleme:
canım ben son iki gundur forumu cok iyi takip edemiyorum ovulasyon testlerınde pozitifi yakalayabilmismiydin? Bende o testlerden aldım hala pozifi goremedim her testi yaptıktan sonra moralden biraz daha dusuyorum

ayy tatlim kusura bakma cok iyi takip etmiyordum, simdi gordum yazdigini...
evet, ovulasyon testlerinde pozitifi gordum 1 Nisanda...

senin dongun ne kadar suruyor? ona gore hesapliyabilirsin ne zaman gormen gerektigini...

Bu arada simdi baktim da, moralden dusmeni gerektircek bir durum yokki... senin bat 19 Nisanmis canim, eger bu dogruysa, senin pozitifi 5/6 Nisanda filan gormen gerekiyor...

Son düzenleme:
selam kızlar

bende daha hasta olmadım 11 gün geçti....yarın kan testi yaptırcam inşallah pozitif çıkar yarın doğum günüm çok güzel doğum günü hediyesi olur.......

Bnm de bugun BAT akşama doğru bi test alıcam ama yarın sabah yapmayı düşünüorum,geçen ay 3 gün erken olmuştum beklediğim tarihten,hesaplarıma göre bugun olcam ama nolur nolmaz belki yarın olurum diye bekleyecem zaten işim var bugun beklemesi zor olmaz :)

İyi sohbetler herkeseee...umarım iyi haberler alırız hepimiz..:13::82:

25 gün suruyor canım. Ne bilim ikinci cizgiyi bile goremiyorum silik de olsa cikmasi lazim değilmi? strese giriyorum sacma sapan

slm kızlar ya bişi sorcam size benim daha tedavide bu ay 3.ayım olcak doktor aşılmaya geçelim dio nie acele edio anlamadım normalde tedaviyle ne kadar süre olmazsa aşılama olması gerek bide benim yaşımda genç daha çoook acelem yok yani biraz çatlatma iğnesi klomen denemk istiorum ama doktor aaceleci

selam kızlarrr nasılsınızzzz?? benim bat 16 nisan.en erken ne zaman test yapmalıyım sizce?? adeti bekle demeyin beklemeden öğrenip eğer warsa bebiş kocama süpriz yapcam Allah ın izniyle. eşim adet günlerimi bilir benle beraber gün sayıyo. ona adet gecikince öğrenebiliriz dedim o da 12 gün war diye sormuyo bişi. ama ben erken öğrenmek istiyorum kızlaaarr akıl verin nezaman yapayım ???

Canım Yumurtlamadan 6-10 gün sonra kan testtinde çıkıyor... Bir de erken idrar testleri var... Ama o ne kadar erken çıkartıyor bilmiyorum... Adetten önce yapıldığını biliyorum... Yanlız ikisininde tam garantisi yok.. ÇÜnkü bazen hormon adet tarihinden sonra yükselebiliyor.. Erkenden yapıp hamile isen çıkmadığında moral bozukluğu yaşama bence... Gerçi çıkadabilir...

Karar senin...

anladım cnm ben de acele ediyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan da çok korkuyorum çok hevesliyim çünkü. yanlış yaptığımın farkındayım ama elimde değil heyecanımın önüne geçemiyorum. tabi eşimin aşırı istekli olması önemli bi faktör. teşekkürler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…