Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Canım ilgin için çok sağol öncelikle,ama orda ağrı yoksa ve kanama artmazsa demiş doktor,benim ağrım baya var ve kanamam da arttı malesef,benim artık umudum hiç yok:-(((

Canım benim sen hic uzme kendini umidini yitirme hayırlısı buymus demek. Demesi kolay diyorsun belkide simdi yazdiklarimi okurken ama en azından hamile kalabiliyorsun bundan eminsin. Rabbimden hepimiz icin hayirlisini diliyorum.

kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.

canım çok geçmiş olsun hayırlısı olsun böylesi daha hayırlı olmuştur belki kaç aylıktı bebeğin

ayyy gerçektenmi çok üzüldüm......Rabbim inş bir dahaki sefere sağlıklı hayırlı bir hamilelik nasip etsin çok geçmiş olsun...

Aaaa tüylerim diken diken oldu derya yaa(( Allah en kısa zamanda tekrar hayırlı,sağlıklı bi evlat daha nasip etsin inşallah... Kafana takmamaya çalış ki, çabuk toparlanabilesin canım..
Ben düşük yaptığımı öğrendiğimde çok ağladım ama 2 gün sonra daha iyiydim ve mükafatını da görüyorum.. erkenden regl oldum..

Allahtan hayırlısı Deryacım.

Canım benim sen hic uzme kendini umidini yitirme hayırlısı buymus demek. Demesi kolay diyorsun belkide simdi yazdiklarimi okurken ama en azından hamile kalabiliyorsun bundan eminsin. Rabbimden hepimiz icin hayirlisini diliyorum.

Canım teşekkürler yorumun için,üzülmemek mümkün değil evet,dünden beri sürekli ağlama halindeyim:-(( Ama her şeyin hayırlısı diyelim,bi doktora gideyim de bakalım şu son aylarda bana neler oluyor bi öğreneyim inşallah öğrenebilirim yani??

Canım hayırlısı olsun diyorum artık yapacak bi şey yok,bence bebek gitmiştir artık:-((

kaç haftalıktın kan değerin nasıldı artışları kimyasal gebelik olabilir mi?......

Son düzenleme:
günaydın herkese...

dur bakalım canım yaa moralini yüksek tutmaya çalış ki iyice olumsuz etkilemeyesin durumu. İnşallah bebeğin seninledir. Ama olumsuz olsa bile sonuç hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok

Kızlar Allah yardımcınız olsun ama en azından gebeliğe engel bir durumunuz olmadığını biliyorsunuz artık. Sağlıksız bebekler düşermiş. Bilmiyorum ne kadar rahatlatır bu sizi yada rahatlatır mı ama pozitif olmaya çalışın. Allah tez zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah :26:

merhaba canlarım ben 2 saat sonra kan testi sonucumu almaya gidicem biliyorum çok erken kesin bi sonuç alamıcam ama ben neden bu kadar heyecanlıyım yawwww kalbim deli gibi çarpyoo

biliyorum ne çıkarsa çıksın kesin olmıcak daha adet zamanıma war ama elimde değil panik oldum :18:

cnm cok geçmiş olsun..hiç moralini bozma Allah'ım hayırlısını versin..kendine çok çok çok dikkat et inan bigün kucağına alcaksın bebişini inşallah..

günaydınlar canlarımm.ooooo maaşallah allah muhabbetinizi artırsın canım benim boşver sende keyfini çıkar bu durumun ooooohhhhhhhhh yat dinlen keyfine bakkkkkkkkk.
Evet Kalbimin, aynen oyle yapmaliyim aslinda ama pek yapamiyorum...

Neselikizzz, hicbirsey belli degil henuz.. Sen biran once doktora git... Erteleme lutfen.. Cok onemli... Belki kanamayi durduracak birsey yapar... Allah yardimcin olsun tatlim.. Insallah bebegin tutunur sana...

Deryacimmmm, cokk uzuldummm... Herhangi bir sebep soylediler mi? Insallah kisa zamanda yine hamile kalirsin canim yaa.. Cok uzmemeye calis kendini, bundan sonrasini etkilemesin bu durum....

deryacım çok geçmiş olsun canım...hayırlısı buymuş demekki üzülme .birgün hepimizin bebişi olacak inaşallah bak ben listede en büyük yaşta olanınızım benim daha çok telaşlanmam lazım o yüzden daha küçüksünüz daha yılın var korkma canım....bu yaşta dahi ben 2011 den itibaren başladım tedaviye ve hala yok

hakkında hayırlısı olsun canım negatif sonuç alsanda üzülme.ben ilk defa geçen ay yaptırdım kan tahlilini negatif çıkınca dünyam başıma yıkıldı sanki ama çabuk toparladım ve bidahada doktorum istemedikçe asla yaptırmam kan tahlili.doktorlarda zaten gerekli görülmedikçe kan tahlili yaptırmayın diyorlar idrar tahliline göre çok daha yıkıcı oluyo.

haklsın cnm benim de hiç aklımda yoktu ama grip olunca dr ilaç yazmadan önce test istedi biraz da ısrar etti benim de içimde merak war ya öyle olunca biraz ani oldu yoksa yaptırmayı düşünmüyordum. negatif çıkarsa da kesin sonuç olmaz heralde çünkü adet günüm gelmedi , öyle değil mi ??

canım doktor istediyse sorun yok tabi.kaç gün var adetine eğer geç döllenme olduysada kesin sonuç vermiyo çünkü.aslında kişiden kişiye değişiyo herşey adet gününü beklemekten başka çare yok

canım yaa adetime 8 gün war diyorum ya çok war.neyse hepimzin hakkında hayırlısı olsun.dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…