Canım ilgin için çok sağol öncelikle,ama orda ağrı yoksa ve kanama artmazsa demiş doktor,benim ağrım baya var ve kanamam da arttı malesef,benim artık umudum hiç yok:-(((
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.
kızlar günaydın. ben bebeğimi kaybettim. hastaneden dün çıktım. hepiniz Allah'a emanet olun. hoşçakalın. hepinizi seviyorum.
Canım günaydın, hemen umutsuzluğa kapılma.. inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana..
Canım benim sen hic uzme kendini umidini yitirme hayırlısı buymus demek. Demesi kolay diyorsun belkide simdi yazdiklarimi okurken ama en azından hamile kalabiliyorsun bundan eminsin. Rabbimden hepimiz icin hayirlisini diliyorum.
Canım hayırlısı olsun diyorum artık yapacak bi şey yok,bence bebek gitmiştir artık:-((
Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
kaç haftalıktın kan değerin nasıldı artışları kimyasal gebelik olabilir mi?......
Evet Kalbimin, aynen oyle yapmaliyim aslinda ama pek yapamiyorum...günaydınlar canlarımm.ooooo maaşallah allah muhabbetinizi artırsın canım benim boşver sende keyfini çıkar bu durumun ooooohhhhhhhhh yat dinlen keyfine bakkkkkkkkk.
Screamaway canım bugün çook çok üzgünüm,listeden benim hamileliğimi siler misin?Çünkü dün kanamam başladı,galiba düşük yapıyorum,bu öğlen doktora gidicem zaten ama bi şey değişmicek nasılsa:-(((
Neden böyle oldu anlayamıyorum,idrar testim kan testim pozitifti geçen hafta,günüm de geçmişti ama nasip değilmiş kızlar,hoşçakalın...:-(((
merhaba canlarım ben 2 saat sonra kan testi sonucumu almaya gidicem biliyorum çok erken kesin bi sonuç alamıcam ama ben neden bu kadar heyecanlıyım yawwww kalbim deli gibi çarpyoo
biliyorum ne çıkarsa çıksın kesin olmıcak daha adet zamanıma war ama elimde değil panik oldum :18:
hakkında hayırlısı olsun canım negatif sonuç alsanda üzülme.ben ilk defa geçen ay yaptırdım kan tahlilini negatif çıkınca dünyam başıma yıkıldı sanki ama çabuk toparladım ve bidahada doktorum istemedikçe asla yaptırmam kan tahlili.doktorlarda zaten gerekli görülmedikçe kan tahlili yaptırmayın diyorlar idrar tahliline göre çok daha yıkıcı oluyo.
haklsın cnm benim de hiç aklımda yoktu ama grip olunca dr ilaç yazmadan önce test istedi biraz da ısrar etti benim de içimde merak war yaöyle olunca biraz ani oldu yoksa yaptırmayı düşünmüyordum. negatif çıkarsa da kesin sonuç olmaz heralde çünkü adet günüm gelmedi , öyle değil mi ??
canım doktor istediyse sorun yok tabi.kaç gün var adetine eğer geç döllenme olduysada kesin sonuç vermiyo çünkü.aslında kişiden kişiye değişiyo herşey adet gününü beklemekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?