caım hayırdır ne oldu birden vazgeçtin?:44:
dogru diyorsun canim... ben calisiyorum.. bi haftasonu evdeyim... ve o zamanlarda da yanimda olsun istiyorum...
senin esin neden pazarlari da calisiyorki... haftanin tum gunleri calisan es cokkk zor...
hayırdır ne oldu?? :26:
canım senin 1 sene olmuş doktorlar 1 seneden sonra tedavi veriyor. hani yumurta çatlatıcı haplar iğneler falan. sen gidiyormusun yada gidecekmisin??
Eşim çok istiyodu ben de yaşım ilerlemeden olsun istiyodum ,2 denemede olmadı..Ben de bu arada iyice düşündüm kendimi hazır hissetmediğime karar verdim.Bi yakınımın da bebeği oldu geçen sölemiştim sezeryan oldu çok ağrılar çekti , sonrasında bebeğın bakımı gece uykusu vb .. aklınıza gelecek şeyler vazgeçirdi beni.Daha doğrusu bunlarfın tüm sorumluluğunu alamayacağımı düşünüyorum.6 aylık evliyim biraz daha zaman geçmesi daha iyi olacak hem ben de kendimi alıştırırım,hazırlarım..Hepinize bebiş haberi alırsınız inşallah kızlar.Hepiniz hakediyosunuz,ve çok istiyosunuz..
canım zaten yeniymişsiniz .. evliliğinizin tadını çıkarın biraz.
gittim gülüm gittim eşimde bende gittik bişey çıkmadı geçen ay klomen kullandım oda etkilemedi üstüne 9 gün geciktirdi.bende bıraktım hapı yaza kadar böyle devam edeceğim yazın birde rahim filmi çektireceğim.ondan sonra bakacağız duruma.hayırlısı rabbimden gülüm.
Eşim çok istiyodu ben de yaşım ilerlemeden olsun istiyodum ,2 denemede olmadı..Ben de bu arada iyice düşündüm kendimi hazır hissetmediğime karar verdim.Bi yakınımın da bebeği oldu geçen sölemiştim sezeryan oldu çok ağrılar çekti , sonrasında bebeğın bakımı gece uykusu vb .. aklınıza gelecek şeyler vazgeçirdi beni.Daha doğrusu bunlarfın tüm sorumluluğunu alamayacağımı düşünüyorum.6 aylık evliyim biraz daha zaman geçmesi daha iyi olacak hem ben de kendimi alıştırırım,hazırlarım..Hepinize bebiş haberi alırsınız inşallah kızlar.Hepiniz hakediyosunuz,ve çok istiyosunuz..
canım geçen ay herkezde bir gecikme vardı ilacın etkisi değildi bence. havalardan olabilir. rahim filmini doktorlarmı öneriyorlar. şüphelenince falan. sanırım tüpler kapalı olma durumunda çekiliyor. gerçi pek bilgi sahibide değilim.
hayırlısı olsun canım,üzülme. ben seni hep sıkkın hissediyoum bu konuda. sıkma canını tatlım olur illa,bir sorunda yokmuş ne güzel. demekki daha zamanı var..
işi yazın açılıyor o yüzden bu dönem böyle pazarlarıda yalnız kalacağım
yaa bilmiorumki 30 günde bi fln oluorum gernelde ama işte geçen ay bi hafta gecikti ama bnm sorunum kociş... kndisi çok meraklı diil böle şelereo yüzden haftada bi fln anca deneme yapıoruz yaa ben nasıl tutturcam böle çocuuu bilmiorum
Kızlar ben bir süre çıkıyorum.Çay vakti.Hadi gelin birlikte içelim.Ayyyy ne güzel olurdu birgün buluşsak yüz yüze konuşsak.
Kizlar herkes calisiyodur belki guzel haberler verebilmek icin.biz 4 gundur araliksiz calisiyoruz ama nekadar daha dayanirim bilmiyorumcok yorucu oluyohesaplamalara gore bugun yumurtlama gunum ama garanti olsun diye iki gun daha devam etsemmi sizce napsam:18:
Kızlar ben bir süre çıkıyorum.Çay vakti.Hadi gelin birlikte içelim.Ayyyy ne güzel olurdu birgün buluşsak yüz yüze konuşsak.
ayni saatlerde mi yapiyorsun tatlim?
canım yeni evliymişsin iyice istediğine emin olduktan sonra yap bencede ama şunu unutma isteyince zamanında olmuyor.ben 28 yaşındayım ve korunmayalım dedim ama eşim hazır deilim dedi bekledik.10 ay olunca bıraktık bende çalışıyorum ve izinlerin denk gelsin diye öyle bıraktık ama maalesef 1 sene doldu bebiş gelmedi.bişeyde çıkmıyor ama gelmiyorda.yaşım küçük olsa kendi haline bırakırım ama 30 olunca biliyorsun yumurtalarda sorun çıkıyor.o yüzden iyi düşün derim birtanem.
Canim daha cok yenisiniz... Bence dogru karar vermissin... Biraz ara ver, evliliginiz otursun, birbirinizi taniyin... Bebek evlilige extra yuk getiriyor.. Ama cok da uzatma bence.. Bak oyle isteyince hemen de olmuyor.. Insallah cok da uzun surmeden yine buralarda goruruz seni...
evet tatlım cuma gunu oglen 2 de yaptım ctesi gunu 3 ve aksam 9 da eczaneden aldıgım baska bı marka bir test ile ve pazar gunu yine oglen 3:15 de yaptım hepside kopkoyu iki cizgi cıktı canım
Biraz uzun surmus sanki... Belki cuma oglen basladi... Ve pazar ogleden sonra filan bitti... Bu aksam yapcakmisin yine? Artik koyu cikmamasi lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?