Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

caım hayırdır ne oldu birden vazgeçtin?:44:

Eşim çok istiyodu ben de yaşım ilerlemeden olsun istiyodum ,2 denemede olmadı..Ben de bu arada iyice düşündüm kendimi hazır hissetmediğime karar verdim.Bi yakınımın da bebeği oldu geçen sölemiştim sezeryan oldu çok ağrılar çekti , sonrasında bebeğın bakımı gece uykusu vb .. aklınıza gelecek şeyler vazgeçirdi beni.Daha doğrusu bunlarfın tüm sorumluluğunu alamayacağımı düşünüyorum.6 aylık evliyim biraz daha zaman geçmesi daha iyi olacak hem ben de kendimi alıştırırım,hazırlarım..Hepinize bebiş haberi alırsınız inşallah kızlar.Hepiniz hakediyosunuz,ve çok istiyosunuz..

hayırdır ne oldu?? :26:

canım senin 1 sene olmuş doktorlar 1 seneden sonra tedavi veriyor. hani yumurta çatlatıcı haplar iğneler falan. sen gidiyormusun yada gidecekmisin??

gittim gülüm gittim eşimde bende gittik bişey çıkmadı geçen ay klomen kullandım oda etkilemedi üstüne 9 gün geciktirdi.bende bıraktım hapı yaza kadar böyle devam edeceğim yazın birde rahim filmi çektireceğim.ondan sonra bakacağız duruma.hayırlısı rabbimden gülüm.

canım zaten yeniymişsiniz .. evliliğinizin tadını çıkarın biraz.

Son düzenleme:
heyyy yalnızım diye ağlarken bir de baktım 11 kişi olmuşz şu an.Yupppppiiii yine şenlendi topic.:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

yaa bilmiorumki 30 günde bi fln oluorum gernelde ama işte geçen ay bi hafta gecikti ama bnm sorunum kociş... kndisi çok meraklı diil böle şelere o yüzden haftada bi fln anca deneme yapıoruz yaa ben nasıl tutturcam böle çocuuu bilmiorum

canım geçen ay herkezde bir gecikme vardı ilacın etkisi değildi bence. havalardan olabilir. rahim filmini doktorlarmı öneriyorlar. şüphelenince falan. sanırım tüpler kapalı olma durumunda çekiliyor. gerçi pek bilgi sahibide değilim.

hayırlısı olsun canım,üzülme. ben seni hep sıkkın hissediyoum bu konuda. sıkma canını tatlım olur illa,bir sorunda yokmuş ne güzel. demekki daha zamanı var..

canım yeni evliymişsin iyice istediğine emin olduktan sonra yap bencede ama şunu unutma isteyince zamanında olmuyor.ben 28 yaşındayım ve korunmayalım dedim ama eşim hazır deilim dedi bekledik.10 ay olunca bıraktık bende çalışıyorum ve izinlerin denk gelsin diye öyle bıraktık ama maalesef 1 sene doldu bebiş gelmedi.bişeyde çıkmıyor ama gelmiyorda.yaşım küçük olsa kendi haline bırakırım ama 30 olunca biliyorsun yumurtalarda sorun çıkıyor.o yüzden iyi düşün derim birtanem.

Kızlar ben bir süre çıkıyorum.Çay vakti.Hadi gelin birlikte içelim.Ayyyy ne güzel olurdu birgün buluşsak yüz yüze konuşsak.

Kizlar herkes calisiyodur belki guzel haberler verebilmek icin.biz 4 gundur araliksiz calisiyoruz ama nekadar daha dayanirim bilmiyorumcok yorucu oluyo hesaplamalara gore bugun yumurtlama gunum ama garanti olsun diye iki gun daha devam etsemmi sizce napsam:18:

gülüm aslında doktor 3 ay klomen tedavisinden sonra rahim filmi dedi ama klomeni bir ay kullandım vazgeçtim.oluruna bırakıyorum artık.burada rahim filmi çektirmekte istemiyorum güvenmiyorum buraya çünkü.yazın ankaraya gidince çektireceğim artık.aslında bütün tahlilleri yaptırıp öyle beklemek gerekiyor ama buradaki imkanlar işte birtanem.allahım kimseye aratmasın.bebişimizi en kısa zamanda bize nasip etsin birtanem.

Canim daha cok yenisiniz... Bence dogru karar vermissin... Biraz ara ver, evliliginiz otursun, birbirinizi taniyin... Bebek evlilige extra yuk getiriyor.. Ama cok da uzatma bence.. Bak oyle isteyince hemen de olmuyor.. Insallah cok da uzun surmeden yine buralarda goruruz seni...

işi yazın açılıyor o yüzden bu dönem böyle pazarlarıda yalnız kalacağım

Yokkkk yalniz degilsin tatlim.. Bak bir suru kisiyiz burda... Ben (biraz da isimden dolayi herhalde bilmiyorum) evde / iste surekli bilgisayar basindayim.. Esim evde oldugunda da oyle... Alip bilgisayarlari oturuyoruz.. Yani yalniz degilsin... Diger arkadaslari bilmiyorum, ama en azindan ben surekli buralardayim...

Canim bence senin o gordugum ovulasyon degildir, 30 gun surdugune gore dongun... Insallah olur.. Sen biraz daha uzerine git bence esinin... Cocuk istemiyor mu...:26:

Kızlar ben bir süre çıkıyorum.Çay vakti.Hadi gelin birlikte içelim.Ayyyy ne güzel olurdu birgün buluşsak yüz yüze konuşsak.

Iyi afiyet olsun taze anne.. Cok koyu icme cayini...

Feryalcim, ovulasyon gununden sonraki 1-2 gun de hamile kalinabiliyor.. Sen calismaya devam et... Insallah sonu guzel olacak...

slm kızlar herkesler burda maaşallah..bence de ne güzel olurdu..benim bir arkadasım toplanmışlar bigün

mart anneleri topiğinden tanışıyolarmış böyle..hepsinin kucagında bebekleri resim filan çekinmişler çok

hoştu..bütün bebeklerin ayları aynı ne çok konuşcak şey vardır düşünsenize

Evet canım çok uzatmam ben de mayısta 27 yaşında olucam.denedik olmadı hayırlısı böyleymiş demekki.Zamanı gelince gelir inşallah.

İnşallah canım.Umarım kısa zamanda bebişleriniz gelir.Sizi takipteyim

evet tatlım cuma gunu oglen 2 de yaptım ctesi gunu 3 ve aksam 9 da eczaneden aldıgım baska bı marka bir test ile ve pazar gunu yine oglen 3:15 de yaptım hepside kopkoyu iki cizgi cıktı canım

Biraz uzun surmus sanki... Belki cuma oglen basladi... Ve pazar ogleden sonra filan bitti... Bu aksam yapcakmisin yine? Artik koyu cikmamasi lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…