Evet canım çok uzatmam ben de mayısta 27 yaşında olucam.denedik olmadı hayırlısı böyleymiş demekki.Zamanı gelince gelir inşallah.
Biraz uzun surmus sanki... Belki cuma oglen basladi... Ve pazar ogleden sonra filan bitti... Bu aksam yapcakmisin yine? Artik koyu cikmamasi lazim...
Feryalcim, ovulasyon gununden sonraki 1-2 gun de hamile kalinabiliyor.. Sen calismaya devam et... Insallah sonu guzel olacak...
canım simdi yaptım teste damlatır damlatmaz kontrol cizgisi cıkt yanı kopkoyu pozitif ve bı damla leke vardı camasırımda cok endıselıyım neler oluyo icerde kanamanın devamı varmı diye kontrol ettım bısey yok
kızlar nasılsınızz yenı hamılelerimiz varr hepsini kutluyorumm ben daha kırmızıları gormedımm dun bıttı ilacım bakalım nezman gelecek benim kırmızılar bir an once gelsınnler arıkk yeterr bide ne soracam size benım sımdı mart ayında yumurtalarım catlamadımı yada kırmızlar geldıkten sonramı catlıcak ayy cok kafam karıstı bu ayyy ufffffffffffff
canım simdi yaptım teste damlatır damlatmaz kontrol cizgisi cıkt yanı kopkoyu pozitif ve bı damla leke vardı camasırımda cok endıselıyım neler oluyo icerde kanamanın devamı varmı diye kontrol ettım bısey yok
İki gun daha sabir ozaman gecen ay gun asiri denedik bu ay hergun insallah sonuc istedigimiz gibi olur busefer
canım yumurta çatladığında bazen o dediğin leke gelebilyormuş telaş etme demekki çatladı yumurtan hadi hayırlısı olsun gülüm.
ayy canim yaaaa.. sen bi turlu adet olamadinnn... insallahhh, bir an once baslar adetinn...
canim benim de bu ay ovulasyon zamaninda biraz lekelenme olmustu... onemli degil o kadar... olabiliyor bazen...
insallah canimmm...:81::81::81:
testlerin resmini cekmeye calıstm kızlar en alttaki en son yaptıgım sonrası sırayla oncekı gunler
http://www.hizliupload.com/img/96612311700063937974.jpg
bence senin ovulasyonun daha yeni bugun baslamis! gittikce koyulasmis.. hatta bugun cok koyulasmis..!:81::81::81:
ya bu testleri okumak cok zor oluyor iste... onceki aylari saklayip, karsilastirmalisin... bence bundan sonra oyle yap... ben hepsini sakliyorum...
birkac gundur cok acikiyorummm ben yaa...her daim acimmm...belirti filan olamaz di mi kizlar?:26: cok yemek yeme ancak 2-3 aydan sonra gorulur herhalde...
inşallah hamilesindir canım moralini bozmak istemem ama bendede adet düzensizliği var ve geçen ay bendede bu kahve lekelenme oldu. malesefki devamı gelmedi.umarım seninki öyle olmaz inşallah yerleşmeden olmuştur.
senin adet düzensizliğinin sebebi ne?
canım benim ovülasyon sorunum var adet düzensizliğim o yüzden benim kahve akıntı 7 gün sürdü bu gün bitti yarın test yaptırıcam kısmet artık :18:
gebelik testimi yaptırcaksın canım bat ne zamandı?
bence belirti olabilir canım baska farklı bırsey hissetmiyormusun batına baya bi az kaldı
canım benim ovülasyon sorunum var adet düzensizliğim o yüzden benim kahve akıntı 7 gün sürdü bu gün bitti yarın test yaptırıcam kısmet artık :18:
vasfiyecim, senin bat cokktan gecmis.. belki kahverengi akinti uzerine gormedir... test yap bence de.. insallah hamilesindir...
bat 29 mart canım gebelik testi evet ayın 4ünde kahve akıntı başlamıştı bu gün yeni biiti adet görmedim yani kısmet bakalım :18:
yarın kanda baktırıcam canım hayırlısı diyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin 4 seneden sonra güzel bir habere çok ihtiyacım var:76: :76: :76: :76: :76: :76: :76:
guzel haberlerini bekliyoruz canım inş hamilesindir. Hanımlar ben yatıyorum artık herkese allah rahatlık versın yarın gorusmek umidiyle
guzel haberlerini bekliyoruz canım inş hamilesindir. Hanımlar ben yatıyorum artık herkese allah rahatlık versın yarın gorusmek umidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?