Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Evet canım çok uzatmam ben de mayısta 27 yaşında olucam.denedik olmadı hayırlısı böyleymiş demekki.Zamanı gelince gelir inşallah.

inşaallah birtanem allahım gönlüne göre versin inşaallah istediğinde bebişini kucağına versin gülüm.

kızlar nasılsınızz yenı hamılelerimiz varr hepsini kutluyorumm ben daha kırmızıları gormedımm dun bıttı ilacım bakalım nezman gelecek benim kırmızılar bir an once gelsınnler arıkk yeterr bide ne soracam size benım sımdı mart ayında yumurtalarım catlamadımı yada kırmızlar geldıkten sonramı catlıcak ayy cok kafam karıstı bu ayyy ufffffffffffff

Biraz uzun surmus sanki... Belki cuma oglen basladi... Ve pazar ogleden sonra filan bitti... Bu aksam yapcakmisin yine? Artik koyu cikmamasi lazim...

canım simdi yaptım teste damlatır damlatmaz kontrol cizgisi cıkt yanı kopkoyu pozitif ve bı damla leke vardı camasırımda cok endıselıyım neler oluyo icerde kanamanın devamı varmı diye kontrol ettım bısey yok

canım yumurta çatladığında bazen o dediğin leke gelebilyormuş telaş etme demekki çatladı yumurtan hadi hayırlısı olsun gülüm.

ayy canim yaaaa.. sen bi turlu adet olamadinnn... insallahhh, bir an once baslar adetinn...

canim benim de bu ay ovulasyon zamaninda biraz lekelenme olmustu... onemli degil o kadar... olabiliyor bazen...

İki gun daha sabir ozaman gecen ay gun asiri denedik bu ay hergun insallah sonuc istedigimiz gibi olur busefer

insallah canimmm...:81::81::81:

canım yumurta çatladığında bazen o dediğin leke gelebilyormuş telaş etme demekki çatladı yumurtan hadi hayırlısı olsun gülüm.

ayy canim yaaaa.. sen bi turlu adet olamadinnn... insallahhh, bir an once baslar adetinn...

canim benim de bu ay ovulasyon zamaninda biraz lekelenme olmustu... onemli degil o kadar... olabiliyor bazen...

insallah canimmm...:81::81::81:

testlerin resmini cekmeye calıstm kızlar en alttaki en son yaptıgım sonrası sırayla oncekı gunler
http://www.hizliupload.com/img/96612311700063937974.jpg

Son düzenleme:
birkac gundur cok acikiyorummm ben yaa...her daim acimmm... belirti filan olamaz di mi kizlar?:26: cok yemek yeme ancak 2-3 aydan sonra gorulur herhalde...

tamam canım oyle yapayım. ama onceki gunlerde cok koyuydu cuma gunku ozellikle test cıgısınden ayırt edemiyordum:Gun gectikce siliklesiyorlar

birkac gundur cok acikiyorummm ben yaa...her daim acimmm... belirti filan olamaz di mi kizlar?:26: cok yemek yeme ancak 2-3 aydan sonra gorulur herhalde...

bence belirti olabilir canım baska farklı bırsey hissetmiyormusun batına baya bi az kaldı

canım benim ovülasyon sorunum var adet düzensizliğim o yüzden benim kahve akıntı 7 gün sürdü bu gün bitti yarın test yaptırıcam kısmet artık :18:

bence belirti olabilir canım baska farklı bırsey hissetmiyormusun batına baya bi az kaldı

insallah canimmmm.... yok aslinda belirti filan... umutlu degilim bu ay... ama olur insallah...

canım benim ovülasyon sorunum var adet düzensizliğim o yüzden benim kahve akıntı 7 gün sürdü bu gün bitti yarın test yaptırıcam kısmet artık :18:

vasfiyecim, senin bat cokktan gecmis.. belki kahverengi akinti uzerine gormedir... test yap bence de.. insallah hamilesindir...

vasfiyecim, senin bat cokktan gecmis.. belki kahverengi akinti uzerine gormedir... test yap bence de.. insallah hamilesindir...

yarın kanda baktırıcam canım hayırlısı diyorum rabbim herşeyin hayırlısını versin 4 seneden sonra güzel bir habere çok ihtiyacım var :76: :76: :76: :76: :76: :76: :76:

bat 29 mart canım gebelik testi evet ayın 4ünde kahve akıntı başlamıştı bu gün yeni biiti adet görmedim yani kısmet bakalım :18:

guzel haberlerini bekliyoruz canım inş hamilesindir. Hanımlar ben yatıyorum artık herkese allah rahatlık versın yarın gorusmek umidiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…