selam canım :)) hoş bulduk.. sabahtan beri girip çıkıyorum bugün kimse yok
Evet canım.Ben de ara sıra girdim ama dediğin kimse kimsecikler yok.Durulduk bayaaaa
evet kizlar, cok sessiziz artikkk...
benim esimde maca gidecek 15-20 dakikaya cikar... Sonra burda takilirimmm....
Hoş geldin canım.Bekliyoruz.evet kizlar, cok sessiziz artikkk...
benim esimde maca gidecek 15-20 dakikaya cikar... Sonra burda takilirimmm....
Öyle valla hava güzel millet geziyor demekki.Pazar da mı çalışıyor eşin?Çoook kötü...havalar ısındı ya kimse ortalarda yok. eskiden oku oku bitiremezdim şimdi hiç okuyacak bişiyok. diğer topicleri gez gez sıkıldım. kocişte yok çalışıyor.
Hoş geldin canım.Bekliyoruz.
Öyle valla hava güzel millet geziyor demekki.Pazar da mı çalışıyor eşin?Çoook kötü...
havalar ısındı ya kimse ortalarda yok. eskiden oku oku bitiremezdim şimdi hiç okuyacak bişiyok. diğer topicleri gez gez sıkıldım. kocişte yok çalışıyor.
hanımlar iyi aksamlar nasılsınız?
hanımlar iyi aksamlar nasılsınız?
iyiyim canım bende simdi yemege oturuyoruz 10 dak ya kalmaz donerım.. Bu arada hamileligin nası gıdıyor farklı neler yasıyosun anlatırmısınbirsey daha var benım ovulasyon testı son 3 gundur hep koyu 2 cızgı cıkıyor bu normalmidir acaba:93:
uffff esime bir suru baski yaptim gitmesin diye ama yine de gitti...
ya kizlar ne kadar kotu... eslerimiz ya calisiyor pazar pazar, ya da benimkinin yaptigi gibi maca gidiyor...
aslinda ben surekli evde degildim, yeni piknikten geldim ama yine de sIkIliyorum tatlicadi gibi....:96:
Ben bugün evden hiç çıkmadım ama hafta içi işte çok yorulduğum için evde vakit geçirmek hoşuma gidiyor.Ama eşim dışarı çıkınca sıkıldım tabi.Bir tek pazar evde uzun bir süre vakit geçirebiliyoruz.tatlım valla gezmişsin ne güzel. haline sevin. biz bugün öğlene kadar yattık sonra da kahvaltı falan. peşinede eşim puff oldu...hergün evdeyim ben çalışmıyorum ama pazar günleride ayrı bir sıkıcı oluyor ev.
tatlım valla gezmişsin ne güzel. haline sevin. biz bugün öğlene kadar yattık sonra da kahvaltı falan. peşinede eşim puff oldu...hergün evdeyim ben çalışmıyorum ama pazar günleride ayrı bir sıkıcı oluyor ev.
Ben bugün evden hiç çıkmadım ama hafta içi işte çok yorulduğum için evde vakit geçirmek hoşuma gidiyor.Ama eşim dışarı çıkınca sıkıldım tabi.Bir tek pazar evde uzun bir süre vakit geçirebiliyoruz.
slam kızlaaaaar ... bnm adetim pazar günü bitti ama arkasından hemen akıntı geldi acaba ovulasyonum hemen adetten soramıydı kigeçen hafta yalnızca salı günü yapabildik gün oldu daa çıt yok bu gidişle çocuum fln olmicak zaten
Ben bugün evden hiç çıkmadım ama hafta içi işte çok yorulduğum için evde vakit geçirmek hoşuma gidiyor.Ama eşim dışarı çıkınca sıkıldım tabi.Bir tek pazar evde uzun bir süre vakit geçirebiliyoruz.
valla eskiden pazar olsun diye günleri sayardım ama şimdi evdeyim. bende severim evde olmayı çok huzurlu oluyorum ama bu ara biraz sıkmaya başladı. işmi bulsam ne??? yazın işe girmek isteyende bir varımdır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?