Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

evet kizlar, cok sessiziz artikkk...
benim esimde maca gidecek 15-20 dakikaya cikar... Sonra burda takilirimmm....
Hoş geldin canım.Bekliyoruz.

havalar ısındı ya kimse ortalarda yok. eskiden oku oku bitiremezdim şimdi hiç okuyacak bişiyok. diğer topicleri gez gez sıkıldım. kocişte yok çalışıyor.
Öyle valla hava güzel millet geziyor demekki.Pazar da mı çalışıyor eşin?Çoook kötü...

iyiyim canım bende simdi yemege oturuyoruz 10 dak ya kalmaz donerım.. Bu arada hamileligin nası gıdıyor farklı neler yasıyosun anlatırmısın birsey daha var benım ovulasyon testı son 3 gundur hep koyu 2 cızgı cıkıyor bu normalmidir acaba:93:

uffff esime bir suru baski yaptim gitmesin diye ama yine de gitti...

ya kizlar ne kadar kotu... eslerimiz ya calisiyor pazar pazar, ya da benimkinin yaptigi gibi maca gidiyor...

aslinda ben surekli evde degildim, yeni piknikten geldim ama yine de sIkIliyorum tatlicadi gibi....:96:

tatlım valla gezmişsin ne güzel. haline sevin. biz bugün öğlene kadar yattık sonra da kahvaltı falan. peşinede eşim puff oldu... hergün evdeyim ben çalışmıyorum ama pazar günleride ayrı bir sıkıcı oluyor ev.

Ben bugün evden hiç çıkmadım ama hafta içi işte çok yorulduğum için evde vakit geçirmek hoşuma gidiyor.Ama eşim dışarı çıkınca sıkıldım tabi.Bir tek pazar evde uzun bir süre vakit geçirebiliyoruz.

slam kızlaaaaar ... bnm adetim pazar günü bitti ama arkasından hemen akıntı geldi acaba ovulasyonum hemen adetten soramıydı ki geçen hafta yalnızca salı günü yapabildik gün oldu daa çıt yok bu gidişle çocuum fln olmicak zaten

dogru diyorsun canim... ben calisiyorum.. bi haftasonu evdeyim... ve o zamanlarda da yanimda olsun istiyorum...

senin esin neden pazarlari da calisiyorki... haftanin tum gunleri calisan es cokkk zor...

valla eskiden pazar olsun diye günleri sayardım ama şimdi evdeyim. bende severim evde olmayı çok huzurlu oluyorum ama bu ara biraz sıkmaya başladı. işmi bulsam ne??? yazın işe girmek isteyende bir varımdır heralde

usutme filandir belki tatlim... dongun kac gun suruyor ki....

bende calistigim icin evde oturmayi severim pazar gunu.. :81: ama benim esimi zor dururummm... hele de bir hava iyiyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…