Screamway canım beni listeden çıkar ben bebekten vazgeçtim :26::26::26:
screamaway cim benim bu ayda umutlarım tükendi(sabah karın agrılarıyla uyanınca anladım zaten...ne diyim daha varmış demek ki vakti saati...yeni batım 7 mayıs..bakalım bu böyle ne kadar daha devam edicek yeni batlar yeni ovulasyon günleri yeni ümitler yeni hüsranlar yeni yeni yeniiiii....umarım senden güzel haberler alırız cnm bu ay..yüzümüz güler bu vesileyle..bol güzel haberli bi hafta diliyorum topiğimize..
anlarım günaydın hepinize. Umarım hepiniz iyisinizdir. uzun zamandır yazamadım. bebeğimi kaybettikten sonra pek keyfim yoktu açıkçası . ama yılmak yok. aynı acıyı ben dört kez yaşadım. dile kolay. hamile kaldığını öğrenenler güzel hayaller kuruyor etrafımda. ismi ne olsun, cinsiyeti vs. ben hiç bir zaman hayal kuramadım. bebeğim yaşyıor mu düşermi endişesi yaşadım hep. Şuna inanıyorumki ben de bir gün yaşayacağım, anne olmanın mutluluğunu. Genetik rahatsızlığıma rağmen. inanıyorum, her zamankinde güçlüyüm şimdi. rabbim beni seviyor ve ben böyle bir imtihandan geçiyorum.....
şimdi sizlere sesleniyorum:
Lütfen umutsuz olmayın. önce kendiniz inanın her şeyin güzel olacağına. ve hiç bir zaman vazgeçmeyin anne olma isteğinizden. sizler çok güçlüsünüz ve bunu başaracaksınız. ben de.
Hepinizi seviyorum kızlarrrrrrrr:89:
anlarım günaydın hepinize. Umarım hepiniz iyisinizdir. uzun zamandır yazamadım. bebeğimi kaybettikten sonra pek keyfim yoktu açıkçası . ama yılmak yok. aynı acıyı ben dört kez yaşadım. dile kolay. hamile kaldığını öğrenenler güzel hayaller kuruyor etrafımda. ismi ne olsun, cinsiyeti vs. ben hiç bir zaman hayal kuramadım. bebeğim yaşyıor mu düşermi endişesi yaşadım hep. Şuna inanıyorumki ben de bir gün yaşayacağım, anne olmanın mutluluğunu. Genetik rahatsızlığıma rağmen. inanıyorum, her zamankinde güçlüyüm şimdi. rabbim beni seviyor ve ben böyle bir imtihandan geçiyorum.....
şimdi sizlere sesleniyorum:
Lütfen umutsuz olmayın. önce kendiniz inanın her şeyin güzel olacağına. ve hiç bir zaman vazgeçmeyin anne olma isteğinizden. sizler çok güçlüsünüz ve bunu başaracaksınız. ben de.
Hepinizi seviyorum kızlarrrrrrrr:89:
screamaway cnm 3.denememizdi bizim de..aslında biliyorum erken henüz ama işte ya bu hep böyle
giderse ve olmazsa diye bi korku kaplıyo insanı olmayıncabir de cnm benim maalesef ki sizlerden
farklı bir durumum var benim eşim işi gereği çoğunlukla yurt dışına çıkıyor..dolayısıyla önemli günlerde
burda olamayabiliyor..beni kasanda bu aslında biraz.mesela mayıs programına bakıyorum yumurtlama
dönemimde yurtdısında..:26:yani mayıstan da hayır yok bana(keşke sizin ki gibi her akşam
eve gelseydi eşim daha düzenli olurdu hayatımızneyse cnm sen de üzülme hiç belli olmaz nelerini
gördük hiç belirtisi olmadıgı halde hamile olan..
cnm tabiki dr. pıhtılaşma için ilaç ve iğne verdi. bende son iki hamileliğimde de düzenli olarak kullandım.
Sizlerle güzel sohbetler ederim diye açtım topici.Ama aaaaaa o da neeeee????? Yapayalnızım topicte herkes nerede yaaaaa.Pazar gezmesi mi yoksa.Benim de eşim arkadaşlarıyla maça gitti.Ben de sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum anca bitirdim.Hemen topice koştum amaaaaaaa
Neyse akşam görüşürüz.
ayyy canım sen hamile değilmisin..ne temizliği ile uğraşıyorsun.ilk üç ay bol bol dinlenmelisin..
bencede mavıbebek..çok yorma cnm kendini..ahh ben bi hamiş kalsam elimi hiç birşeye sürmem bol
bol keyfini çıkarırımşimdi naz zamanı boşver bırak kalsın iş güç eşin yapsın yada sartlar uygunsa
yardımcı filan..valla allah nasip ederse inşallah görürsem o günleri benim hamileliğim çok nazlı olur
eşim yandı yanii:86:napalım o kadarına da hakkımız olsun yanii
dimi canım ya..keşke hamile olsak da iş yapmasak ev pis olsun umrum olmaz benim..
kocam da zaten yaptırmaz bana..dört gözle bebek bekleyenlerden olunca..:82:
canım benim allahım birdahaki bebişini sana bağışlasın,bir daha aynı acıyı yaşatmasın.zordum eminim ama sceramvay ın dediği gibi biz hala ilk aşamadayız 1 sene oldu bekliyoruz.rabbimden ümit kesilmez herşeyde bir hayır vardır.geleceğe umutla bakmak lazım.veeee her zaman yanındayız birtanem.
ayyy canım sen hamile değilmisin..ne temizliği ile uğraşıyorsun.ilk üç ay bol bol dinlenmelisin..
bencede mavıbebek..çok yorma cnm kendini..ahh ben bi hamiş kalsam elimi hiç birşeye sürmem bol
bol keyfini çıkarırımşimdi naz zamanı boşver bırak kalsın iş güç eşin yapsın yada sartlar uygunsa
yardımcı filan..valla allah nasip ederse inşallah görürsem o günleri benim hamileliğim çok nazlı olur
eşim yandı yanii:86:napalım o kadarına da hakkımız olsun yanii
Heyyyy sanırım sesimi birileri duydu.Hoş geldiniz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?