Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

screamaway cim benim bu ayda umutlarım tükendi(sabah karın agrılarıyla uyanınca anladım zaten...ne diyim daha varmış demek ki vakti saati...yeni batım 7 mayıs..bakalım bu böyle ne kadar daha devam edicek yeni batlar yeni ovulasyon günleri yeni ümitler yeni hüsranlar yeni yeni yeniiiii....umarım senden güzel haberler alırız cnm bu ay..yüzümüz güler bu vesileyle..bol güzel haberli bi hafta diliyorum topiğimize..

anlarım günaydın hepinize. Umarım hepiniz iyisinizdir. uzun zamandır yazamadım. bebeğimi kaybettikten sonra pek keyfim yoktu açıkçası . ama yılmak yok. aynı acıyı ben dört kez yaşadım. dile kolay. hamile kaldığını öğrenenler güzel hayaller kuruyor etrafımda. ismi ne olsun, cinsiyeti vs. ben hiç bir zaman hayal kuramadım. bebeğim yaşyıor mu düşermi endişesi yaşadım hep. Şuna inanıyorumki ben de bir gün yaşayacağım, anne olmanın mutluluğunu. Genetik rahatsızlığıma rağmen. inanıyorum, her zamankinde güçlüyüm şimdi. rabbim beni seviyor ve ben böyle bir imtihandan geçiyorum.....

şimdi sizlere sesleniyorum:
Lütfen umutsuz olmayın. önce kendiniz inanın her şeyin güzel olacağına. ve hiç bir zaman vazgeçmeyin anne olma isteğinizden. sizler çok güçlüsünüz ve bunu başaracaksınız. ben de.
Hepinizi seviyorum kızlarrrrrrrr:89:

Screamway canım beni listeden çıkar ben bebekten vazgeçtim :26::26::26:

Canim tamam cikardim, ama sen neden birden vazgectinnn? :26:

Happylife, canim uzulmek yok... Kacinci denemendi senin? Insallah Mayisa olur...
Bu arada cok tesekkurler canim.. Insallah benim bu ay olur, ama pek umudum yok acikcasi... Hicc bir belirti yok... Gecen ayda boyle oldugunda hamile kalmamistim...
Internette erkek/bayan dogurganligini olcen birseyler gormustum... Doktoru bekleyene kadar, onlardan almayi dusunuyorum bakalim....

Canim sakin uzulme... Sana daha once de yazmistim.. Benim annemde 4 dusukten sonra cocuk sahibi olmustu..
Ama onemli olan sey su, senin hamileligini kan pihtilasmasi ile alakali bir problem etkiliyordu sanirim.. Doktorun buna gore ilac verdi mi?Bence sen bunun arastirmalarini yap denemeye baslamadan once... Sonucta sen ilk asamayi geciyorsun, yani hamile kalabiliyorsun... :81:
Biz daha ilk asamada takili kaldik....

screamaway cnm 3.denememizdi bizim de..aslında biliyorum erken henüz ama işte ya bu hep böyle

giderse ve olmazsa diye bi korku kaplıyo insanı olmayıncabir de cnm benim maalesef ki sizlerden

farklı bir durumum var benim eşim işi gereği çoğunlukla yurt dışına çıkıyor..dolayısıyla önemli günlerde

burda olamayabiliyor..beni kasanda bu aslında biraz.mesela mayıs programına bakıyorum yumurtlama

dönemimde yurtdısında..:26:yani mayıstan da hayır yok bana(keşke sizin ki gibi her akşam

eve gelseydi eşim daha düzenli olurdu hayatımızneyse cnm sen de üzülme hiç belli olmaz nelerini

gördük hiç belirtisi olmadıgı halde hamile olan..

canım benim allahım birdahaki bebişini sana bağışlasın,bir daha aynı acıyı yaşatmasın.zordum eminim ama sceramvay ın dediği gibi biz hala ilk aşamadayız 1 sene oldu bekliyoruz.rabbimden ümit kesilmez herşeyde bir hayır vardır.geleceğe umutla bakmak lazım.veeee her zaman yanındayız birtanem.

anladim canim... mayista surekli yurtdisindami esin? Tam yumurtlama gunune denk getirmen gerekmiyor... Bence siz deneyebildiginiz kadar deneyin yine... Ve pek de umutlanma... Bakarsin olur? Hic belli olmuyor bu durumlar canim...Insallah hamile kalirsin mayista canim...

cnm tabiki dr. pıhtılaşma için ilaç ve iğne verdi. bende son iki hamileliğimde de düzenli olarak kullandım.

Deryacim, ben cok inaniyorum sen hamile kalacaksin, saglikli sihhatli onu kucagina alacaksin sonunda... ama kendine biraz sure vermen gerek.. cok strese sokma kendini... zamana birak... Bu arada baska doktora da gorunsen... Belki baska birsey onerir....:26:

screamaway cim mayısta tam da yumurtlama dönemimde 4 5 gün burda yokama dediğin gibi

elimizde olan günlerle idare edicez artık denemekten zarar gelmez:26:

bu arada güzel dilkelerin için de çook teşekkür ederim screamaway..gercekten hiiiç belli olmuyor bu

işler..o yüzden sen de ümitsiz bakma bu aya bakarsın bir sürpriz geliverirama biz ne kadar

didinsekte düşünsekte değişmeyecek bir gerçek var ki o da yavrularımızın geliş saati bile belli bize

sadece beklemek düşüyor sabırla ve de çalışmakgerisini allaha bırakmak gerek o hakkımızda

hayırlısını verıcektır zamanla inşallah..

Sizlerle güzel sohbetler ederim diye açtım topici.Ama aaaaaa o da neeeee????? Yapayalnızım topicte herkes nerede yaaaaa.Pazar gezmesi mi yoksa.Benim de eşim arkadaşlarıyla maça gitti.Ben de sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum anca bitirdim.Hemen topice koştum amaaaaaaa
Neyse akşam görüşürüz.

ayyy canım sen hamile değilmisin..ne temizliği ile uğraşıyorsun.ilk üç ay bol bol dinlenmelisin..

ayyy canım sen hamile değilmisin..ne temizliği ile uğraşıyorsun.ilk üç ay bol bol dinlenmelisin..

bencede mavıbebek..çok yorma cnm kendini..ahh ben bi hamiş kalsam elimi hiç birşeye sürmem bol

bol keyfini çıkarırımşimdi naz zamanı boşver bırak kalsın iş güç eşin yapsın yada sartlar uygunsa

yardımcı filan..valla allah nasip ederse inşallah görürsem o günleri benim hamileliğim çok nazlı olur

eşim yandı yanii:86:napalım o kadarına da hakkımız olsun yanii

dimi canım ya..keşke hamile olsak da iş yapmasak ev pis olsun umrum olmaz benim..
kocam da zaten yaptırmaz bana..dört gözle bebek bekleyenlerden olunca..:82:

dimi canım ya..keşke hamile olsak da iş yapmasak ev pis olsun umrum olmaz benim..
kocam da zaten yaptırmaz bana..dört gözle bebek bekleyenlerden olunca..:82:

aynen cnm..zaten dün su istemiştik damacanayı mutfaga almak için yeltendim daha dogrusu ben

kocamdan paniğim tabiiki kaldırmıcaktım ama blöf yaptım kaldırıyo gibi hemen engel oldu garibim bende

de bi kasılma bi kasılma görmeniz lazımdı halimi sonra kırk saat güldüm kendime ama tüm bunların

üstüne bugun regl oldum tabii tatlı düşlerde bir son buldu

Screamway canım beni listeden çıkar ben bebekten vazgeçtim :26::26::26:

hayırdır ne oldu?? :26:

canım senin 1 sene olmuş doktorlar 1 seneden sonra tedavi veriyor. hani yumurta çatlatıcı haplar iğneler falan. sen gidiyormusun yada gidecekmisin??

Canlarım eşim arkadaşlarıyla dışarı çıktı evde olsa yaptırmazdı ama ben de ne yapayım dayanamıyorum ev pis olunca.Ben zaten nazlı bir insan değilim.Hayatım hamile kalmadan önceki gibi ilerliyor.Öyle hamileyim diye iş yapmayım şunu bunu isteyeyim adetim yok.

Yaaaaaaaa kızlar artık topic çok sessiz ama.Eskiden girince sayfaları okumaktan canım çıkardı.Şimdi ise 1-2 sayfa var veya yok.Hadi eski şenliğine dönsün buralar.

OFFFFFFFF yine yalnızım.Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız.
Ya da gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar topicte sizin kadar yalnızım.
Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin hadi yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…