Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

bugün başlarım sanırım bende. hadi yandaş olayım sana birbirimizden özenir özenir içeriz belki
ben aslında içmekte zorluk çekeceğimi pek sanmıyorum daha önce ( bekârken) adet söktürücü olarak soğan kabuğu filan kaynatıp içerdim (midesizim galiba ) bir de içenlerden birisi yeşil çay gibi tadı demişti ondan da biraz cici cici diye bakıyorum

merhaba guellikler herkes iyi insallah.. Allah herkesi muradina erdirsin.. hamislerimie hayir ve saglikla kucaklarina almayi bi bekleyenlerede mujdeleri nasip etsin insallah..;

bende yumurtlmayi bekliyorum bakalim...

evett.. içtim.. tadı yok içerken ama sonrasında bitirince biraz soğan tadı geliyor ve kokusu. hemen sarelleye başvurdum bir parmak daldırdım şimdi iyiyim geçti gitti valla.. ben bunu içebilirim heraldeee

bende merakımdan önceki gün yapıp içtim nasıl bişeymiş diye Öyle içilmiycek bişey değilde, biraz acımsı oluyo :44:
Başlayacak olanlara hayırlı olsun..

Son düzenleme:
şu soğan kürü ne işe yarıyor nasıl yapıyorsunuz kızlar bana da verin tarifini ....

Canım bi orta boy soğanı kabuğunu soymadan 4 e bölüp 2 bardak kadar suda kaynatıyosun.. Çaya yakın rengi çıkana kadar. sonra ılıyınca, öğle ve akşam yemeklerinden önce birer bardak içiyosun. Galiba adetin 7.gününde başlanıyomuş ve 15 gün devam ediliyomuş. yumurtalıkları temizlemek,iltihapları akıtmak ve kolay hamile kalabilmek için.

Son düzenleme:

canım iç iç hiç bişi yok içiliyor. ama benden öneri bir kaşık sarelle hazırda tut

şu soğan kürü ne işe yarıyor nasıl yapıyorsunuz kızlar bana da verin tarifini ....

tabi veririm tarifini canım.

şimdi adetin geçtikten 7 gün sonra bir soğanı (bildiğimiz yemeklik soğan) 6 veya 8 e böl 1,5-2 bardak kaynar suyun içine at 5 dk kaynat. bunu 15 gün günde 2 kere (her seferinde taze hazırlanacak) yapacaksın. sonraki ayda adetine 10 gün kala başlayıp 7-8 gün yapacaksın. bu kadar

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.

Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir. İbrahim SARAÇOĞLU'nun Diğer Kuru Soğan Kürleri

slm canlar nasilsiniz ben iyim su aralaar iyice psikologim bozuldu acabalardan sikildim artik hakimizda hayirlisi ama az kaldi istanbula gidecem deisikli icin ablama annemler var orda neyseki oyle bir sansim var en azindan memnun olmayada calisiyorum ama cok zor bide kayinvalideylede birlikte oturuyorum 3 senedir ayri bi sikii oluyor

Alah kolaylık versin canım........

sağolun arkadaşlar bende başlayayım inşallah olumlu sonuç verir herkeslere...

selam arkadaslar

anladigim kadariyla herkes artik calismaya baslamis yada bugünden itibaren basliycak

hadi bakim hepinize kolay gelsin

fazla stres yapmayin :82:

evett.. içtim.. tadı yok içerken ama sonrasında bitirince biraz soğan tadı geliyor ve kokusu. hemen sarelleye başvurdum bir parmak daldırdım şimdi iyiyim geçti gitti valla.. ben bunu içebilirim heraldeee

bende bu akşam başlarım inşallah.. hadi bakalım şifaaaa olsun

çalıştım... çalışıyorum... çalışacağım...

selam canlar.. bebiş varmı bebiş??

çok takip etmiyorum bu aralar. kocişe geçiş izni verdik bari aklımdada olmasında stres yapmim diyeee

tabi engelde olamıyorum fazla.. çok seviyorum sizleri
bende ole dayanamiyorum ayri kalmaya burdan...

Kizlar benim istahim acildi bugun, havalardan mi nedir...

Canim tatlida cekiyor, adete yakin boyle olurdum, ama daha 10 gunnnn varrr... :78:
ayy canimm insallah hayirlisi ne denkleseki bende bu ay bu taktigi uyguluyom umursamiyorum...
bu pazar öyle oldu malesef. kendi işi olunca günü saati belli olmuyor malesef

bende ayni dertten muzdaribim canim...;

canim yaa guldum hakkaten... oyle ben belcikadayim burda turklerin lakabi "oignon".. sogan yani.. sagoni bi yerlere heykellestirek lazim artik bu tutkumuz diger milletlercede biliniyorrrrr

bitanem16 hamilesin canim sahsen tebrik edemedim seni.. hayilisiyla kucaklayip opup koklarsin insallah... topice girme arasini uzatinca ben rastlasamadik.. hayirlisi bende beklemedeyim

tatlim sen 5 mayistaydinn... yanlislik olmus herhalde.. 6sina alacagim seni...

selam arkadaslar
anladigim kadariyla herkes artik calismaya baslamis yada bugünden itibaren basliycak
hadi bakim hepinize kolay gelsin
fazla stres yapmayin :82:

ayy canimm insallah hayirlisi ne denkleseki bende bu ay bu taktigi uyguluyom umursamiyorum...

Benim calismalar bitti coktannn kizlar... Bu cuma bat'im.. Bekliyorum... Umursamiyorum + umutsuzumm..
Bazen de hatunicenin dedigi gibi istemem yan yumurtligima koy diye dusunuyorum...
Kismet.. Hiccc bir belirtim filan yok... Bu olmayacagina isaret herhalde....

Son düzenleme:

en iyisini yapıyorsun canım.. gelmek isterse buyursun gelsin bücürbacaklarımız sen stres yapma hiç belirtim yoktu hamileymişim diyen çok kişi biliyoruz buradan.. hayırlısı herşeyin..

hem ne çocuğu kim demiş çocuk istediğimizi yok canımmmm ben tamamen soğana olan sevgimden suyunu içmeyi düşünüyorum şahsen

Son düzenleme:
Benim calismalar bitti coktannn kizlar... Bu cuma bat'im.. Bekliyorum... Umursamiyorum + umutsuzumm..
Bazen de hatunicenin dedigi gibi istemem yan yumurtligima koy diye dusunuyorum...
Kismet.. Hiccc bir belirtim filan yok... Bu olmayacagina isaret herhalde....[/QUOTE]

bitanem biliyorum zaten senin bat 15 kafamda o. ben gecmisi okudum da gecikmeli cevap... canim herkesin belirtisi farkli bunuda unutmayalim ben mesele hamilelik basinda istahsiliktan 10 kilo verdim burda bikac arkadas cok aciktiklarini soyluyor... buluntuda herkeste olmuyor;;; gibi;;;; kismet tabi bideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…