ilahi çok güldüm
benimde dün başlamam gerekti ama başlayamadım bende 1 günden birşey olmaz diye bugün başladım. yani aslında daha içmedim,çok feci görünüyor.azcık ılısın diye bekliyorum. nasıl içecem orası muallak.. püff..
canım sende iç bugün. kaç gün geçti adet bitiminden seninde benim gibi 8. gün içindeysen iç ne olcakki 1 günden.. yada içmesen daha iyi kötü kokuyor ve kötü görünüyor. ben yanıma arkadaş ararken senide yakmayayım
bugün başlarım sanırım bende. hadi yandaş olayım sana birbirimizden özenir özenir içeriz belki
ben aslında içmekte zorluk çekeceğimi pek sanmıyorum daha önce ( bekârken) adet söktürücü olarak soğan kabuğu filan kaynatıp içerdim (midesizim galiba) bir de içenlerden birisi yeşil çay gibi tadı demişti ondan da biraz cici cici diye bakıyorum
şu soğan kürü ne işe yarıyor nasıl yapıyorsunuz kızlar bana da verin tarifini ....
bugün başlarım sanırım bende. hadi yandaş olayım sana birbirimizden özenir özenir içeriz belki
ben aslında içmekte zorluk çekeceğimi pek sanmıyorum daha önce ( bekârken) adet söktürücü olarak soğan kabuğu filan kaynatıp içerdim (midesizim galiba) bir de içenlerden birisi yeşil çay gibi tadı demişti ondan da biraz cici cici diye bakıyorum
şu soğan kürü ne işe yarıyor nasıl yapıyorsunuz kızlar bana da verin tarifini ....
evett.. içtim.. tadı yok içerken ama sonrasında bitirince biraz soğan tadı geliyor ve kokusu.hemen sarelleye başvurdum bir parmak daldırdım şimdi iyiyim geçti gitti valla.. ben bunu içebilirim heraldeee
bende ole dayanamiyorum ayri kalmaya burdan...selam canlar.. bebiş varmı bebiş??
çok takip etmiyorum bu aralar. kocişe geçiş izni verdik bari aklımdada olmasında stres yapmim diyeee
tabi engelde olamıyorum fazla.. çok seviyorum sizleri
ayy canimm insallah hayirlisi ne denkleseki bende bu ay bu taktigi uyguluyom umursamiyorum...Kizlar benim istahim acildi bugun, havalardan mi nedir...
Canim tatlida cekiyor, adete yakin boyle olurdum, ama daha 10 gunnnn varrr...:78:
bu pazar öyle oldu malesef. kendi işi olunca günü saati belli olmuyor malesef
bende ayni dertten muzdaribim canim...;tatlım valla gezmişsin ne güzel. haline sevin. biz bugün öğlene kadar yattık sonra da kahvaltı falan. peşinede eşim puff oldu...hergün evdeyim ben çalışmıyorum ama pazar günleride ayrı bir sıkıcı oluyor ev.
canim yaa guldum hakkaten... oyle ben belcikadayim burda turklerin lakabi "oignon".. sogan yani.. sagoni bi yerlere heykegünaydıın kızlaarr :80:
topic durgun ama inanıyorum ki bu haftadan sonra hamişler dökülmeye başlayacak artık
ben yumurtlama dönemindeyim soğan kürüne başlayacaktım güya ama soğan almayı unutmuşum
evde iki adet soğanım kalmıştı ama onu da açlık duygusu analık duygusunu bastırınca börek yaptım
neyse artık soğan alınca da çocuk yaparım
soğanla çocuk yapan tek milletizyemek tarifi gibi
günaydın kızlar:80::80:
canım beni eklememişsin listeye yaşım 28 sat 6 nisan bat 6 mayıs.............
kızlar geçen hafta hormon testi yaptırdım prolaktin 13.5 fsh 5.31 çıktı doktor bir problem yok dedi sizlerden de bu testleri yapan olmuşmuydu.........
selam arkadaslar
anladigim kadariyla herkes artik calismaya baslamisyada bugünden itibaren basliycak
hadi bakim hepinize kolay gelsin
fazla stres yapmayin :82:
ayy canimm insallah hayirlisi ne denkleseki bende bu ay bu taktigi uyguluyom umursamiyorum...
canim yaa guldum hakkaten... oyle ben belcikadayim burda turklerin lakabi "oignon".. sogan yani.. sagoni bi yerlere heykellestirek lazim artik bu tutkumuz diger milletlercede biliniyorrrrr
Benim calismalar bitti coktannn kizlar... Bu cuma bat'im.. Bekliyorum... Umursamiyorum + umutsuzumm..
Bazen de hatunicenin dedigi gibi istemem yan yumurtligima koy diye dusunuyorum...
Kismet.. Hiccc bir belirtim filan yok... Bu olmayacagina isaret herhalde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?