- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
oyle ama burda topic bile var sogan kkuru ile hamile kalanlar adinda...soğandan ürüyoruz
BAYAgi gecmis canim daha once olmusmuydu bole bi durum? ciddi bi sorun yoktur insallah.. hamile olma ihtimalin varmi??:26:merhaba kızlar benimde son adetim 3 marttı.Hala bekliyorum yrn doktora gideceğim herşeyin hayırlısı olsun.
bende bu akşam başlarım inşallah.. hadi bakalım şifaaaa olsun
çalıştım... çalışıyorum... çalışacağım...
oyle ama burda topic bile var sogan kkuru ile hamile kalanlar adinda...bende yapiyorum kuru alistim artik tadina tatsizligina.. .. anlayamadim bisi var ama cesitli soylentiler adetin basindan sayip 7.gunmu baslanacak, adetin son tarihinden 7 gun sonrami.. celiski var farkli yaiyor sitelerde...bende kendi dusunceme biyolajiime gore basladim..
canım bi eve gidince iç aç karnına bide yatarken içersin. yemekten 2 saat sonra içilebiliyormuş.
hadi yanıma arkadaşta buldum birlikte belirtileri,oluşan şeyleri tartışırız artık
bende çok takıldım bu olaya sonra adet bitiminden 7 gün sonrada karar kıldım. saraçoğlunuda dinledim falan hiç bir yerde tam net tarih bulamadım ama genelde bitiminden 7 gün sonra başlıyorlar. çokta farketmeyecektir bence mevzu rahmi hazırlamak sonuçta. yumurtlama döneminde içmiş oluyoruz ikisindede.
sen ne zaman başladın?? ilk ayınmı? incir kürüde yapacakmısın?
evet canim dimi?? adet doneminde basladim cunku kist durumundan da supheleniyorum eger varsa kanamayla temizlensin diye...... devam ediyorum bakalim incirede baslicam insallah nerden bulacaksam artik burda!!!!
screamaway canim nerelerdesin nasil gidiyor reglmiza az kaldi bende herhangi bir belirti yok valla bu ay da olmadi galiba(
evet canim baslaniyor ii de olur insallah... inciri bulurum burda hareket laim biraz.. soganimda bitti bugun benda sirtlicam cuvali... sonuc aliriz insallah yaaazaten saraçoğlu adet dönemide içilebilir hiç bir sakıncası yok dedi. hamilelik durumu oluşursada bırakınız diyor konuşmalarında.
incir bende istiyorum ama hele bitirim şu soğanıda. acilen bi çuval soğan almam gerek
orada böyle kuru şeyleri satan biyer yokmu. yada türkiyeye gelecekmisin yakın tarihte. burdan iste bulamazsan orda. ailen falan paketleyip yollasınlar. torundan değerlimi canım dimi ama:86:
en iyisini yapıyorsun canım.. gelmek isterse buyursun gelsin bücürbacaklarımızsen stres yapma hiç belirtim yoktu hamileymişim diyen çok kişi biliyoruz buradan.. hayırlısı herşeyin..
hem ne çocuğukim demiş çocuk istediğimizi yok canımmmm ben tamamen soğana olan sevgimden suyunu içmeyi düşünüyorum şahsen
bitanem biliyorum zaten senin bat 15 kafamda o. ben gecmisi okudum da gecikmeli cevap... canim herkesin belirtisi farkli bunuda unutmayalim ben mesele hamilelik basinda istahsiliktan 10 kilo verdim burda bikac arkadas cok aciktiklarini soyluyor... buluntuda herkeste olmuyor;;; gibi;;;; kismet tabi bideee
screamaway canim illada belirti bekleme bende sol kasigim agrimasi haric bir belirti yoktu ve tamamen umutsuzdum hiiiic belli olmaz moralini yüksek tut sen
sila cim sagol canim allah en kisa zamanda sizlere de nasip eder insallah, hep dua ediyorum sizler icin
screamaway canim nerelerdesin nasil gidiyor reglmiza az kaldi bende herhangi bir belirti yok valla bu ay da olmadi galiba(
kızlar ben ayın 30 unda adet olmuştum 6 sında falan bitti..normalde 28 gün falan sürüyor..ne zman çalışmalıyız..
28-14=14 30+14=45 Bu denkleme gore; mart 31 cektigi icin nisanin 14 u yumurtlaman gibi gozukuyor tatlim
çok saol canım denklem çok mantılıymış..ben başladım aslında ama geç kaldım diye korkmuştum..internetten hesaplayınca biraz geç kalmış gözüküyorum da..:26:
şuan akıntı dediğin gibi gelmedi krem gibi..batma da yok..bişey yok..internet erken yumurtlama olasiligini goz onunde bulundurmustur uzayan akintin veya kasıklarında batma oldumu yani yumurtlama belirtini hissettinmi?
şuan akıntı dediğin gibi gelmedi krem gibi..batma da yok..bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?