Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

merhaba kızlar benimde son adetim 3 marttı.Hala bekliyorum yrn doktora gideceğim herşeyin hayırlısı olsun.

soğandan ürüyoruz
oyle ama burda topic bile var sogan kkuru ile hamile kalanlar adinda... bende yapiyorum kuru alistim artik tadina tatsizligina.... anlayamadim bisi var ama cesitli soylentiler adetin basindan sayip 7.gunmu baslanacak, adetin son tarihinden 7 gun sonrami.. celiski var farkli yaiyor sitelerde...bende kendi dusunceme biyolajiime gore basladim..

bende bu akşam başlarım inşallah.. hadi bakalım şifaaaa olsun

çalıştım... çalışıyorum... çalışacağım...

canım bi eve gidince iç aç karnına bide yatarken içersin. yemekten 2 saat sonra içilebiliyormuş.
hadi yanıma arkadaşta buldum birlikte belirtileri,oluşan şeyleri tartışırız artık

bende çok takıldım bu olaya sonra adet bitiminden 7 gün sonrada karar kıldım. saraçoğlunuda dinledim falan hiç bir yerde tam net tarih bulamadım ama genelde bitiminden 7 gün sonra başlıyorlar. çokta farketmeyecektir bence mevzu rahmi hazırlamak sonuçta. yumurtlama döneminde içmiş oluyoruz ikisindede.
sen ne zaman başladın?? ilk ayınmı? incir kürüde yapacakmısın?

screamaway canim illada belirti bekleme bende sol kasigim agrimasi haric bir belirti yoktu ve tamamen umutsuzdum hiiiic belli olmaz moralini yüksek tut sen
sila cim sagol canim allah en kisa zamanda sizlere de nasip eder insallah, hep dua ediyorum sizler icin

evet canim dimi?? adet doneminde basladim cunku kist durumundan da supheleniyorum eger varsa kanamayla temizlensin diye... ... devam ediyorum bakalim incirede baslicam insallah nerden bulacaksam artik burda!!!!

evet canim dimi?? adet doneminde basladim cunku kist durumundan da supheleniyorum eger varsa kanamayla temizlensin diye... ... devam ediyorum bakalim incirede baslicam insallah nerden bulacaksam artik burda!!!!

zaten saraçoğlu adet dönemide içilebilir hiç bir sakıncası yok dedi. hamilelik durumu oluşursada bırakınız diyor konuşmalarında.

incir bende istiyorum ama hele bitirim şu soğanıda. acilen bi çuval soğan almam gerek

orada böyle kuru şeyleri satan biyer yokmu. yada türkiyeye gelecekmisin yakın tarihte. burdan iste bulamazsan orda. ailen falan paketleyip yollasınlar. torundan değerlimi canım dimi ama :86:

screamaway canim nerelerdesin nasil gidiyor reglmiza az kaldi bende herhangi bir belirti yok valla bu ay da olmadi galiba (

evet canim baslaniyor ii de olur insallah... inciri bulurum burda hareket laim biraz.. soganimda bitti bugun benda sirtlicam cuvali... sonuc aliriz insallah yaaa

supersin hatunicecimm yaa....

Benim de istahim acik bu aralar... Bakalim, cokda ona yormuyorum zaten.... Havalar da cok degisti, onun da etkisi olabilir....

Bitanem cok saol... Bekliyoruz iste hala... Bakalim nolcak sonunda...

screamaway canim nerelerdesin nasil gidiyor reglmiza az kaldi bende herhangi bir belirti yok valla bu ay da olmadi galiba (

Sinemcimmm, tatlim aynen bekliyorummmm.. Bir degisiklik yok... Bende de belirti filan yok...

kızlar kaçıyorum ben.. akşama misafirim gelecek eve gidince yoğun bir tempo bekler beni..
bu arada iştah meselesine gelince bende geçen ay ( hamileyim sanıyordum ya güya ) aman hamilelik belirtisi işte iştahım fena açık ayy dur yavrum acıkmış yiyeyim de doysun diye diye 3 kilo aldım şimdi su ile beslenmekteyim

hani dikkat edin diye söylüyorum.. herkese iyi akşamlar :80:

Son düzenleme:
kızlar ben ayın 30 unda adet olmuştum 6 sında falan bitti..normalde 28 gün falan sürüyor..ne zman çalışmalıyız..

kızlar ben ayın 30 unda adet olmuştum 6 sında falan bitti..normalde 28 gün falan sürüyor..ne zman çalışmalıyız..

28-14=14 30+14=45 Bu denkleme gore; mart 31 cektigi icin nisanin 14 u yumurtlaman gibi gozukuyor tatlim
dolayisiyla +-6 olabildigine gore 8 nisan 20 nisan arasi cok kritik günlerin. Ayrica 27 nisanda bi sonraki batın diye hesapladim

Son düzenleme:
28-14=14 30+14=45 Bu denkleme gore; mart 31 cektigi icin nisanin 14 u yumurtlaman gibi gozukuyor tatlim

çok saol canım denklem çok mantılıymış..ben başladım aslında ama geç kaldım diye korkmuştum..internetten hesaplayınca biraz geç kalmış gözüküyorum da..:26:

çok saol canım denklem çok mantılıymış..ben başladım aslında ama geç kaldım diye korkmuştum..internetten hesaplayınca biraz geç kalmış gözüküyorum da..:26:

internet erken yumurtlama olasiligini goz onunde bulundurmustur uzayan akintin veya kasıklarında batma oldumu yani yumurtlama belirtini hissettinmi?

şuan akıntı dediğin gibi gelmedi krem gibi..batma da yok..bişey yok..

Günaşırı calismalarinizi ihmal etmeyin siz yine... Benimde 11. gun olmaliydi 17. gun catladi canım hic belli olmuyor bence zamani... Gun asiri adete kadar calisma oldugu muddetce kacirma riskin cok az

Son düzenleme:
huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu millet nerdesiniz kimse birsey yazmiyor yoksa calismalara mi basladiniz bakim :92: burda sallanan camasirlar havalarda mi ucusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…