- 25 Mayıs 2010
- 414
- 36
- 118
BAYAgi gecmis canim daha once olmusmuydu bole bi durum? ciddi bi sorun yoktur insallah.. hamile olma ihtimalin varmi??:26:
kızlar azim plaketi istiyorum şuan çok hastayım hatta yemeği eşim yaptı şimdi bulaşıklarıda eşim topluyo o derece:2: ama bu akşamda çalışma yapacakmıyız?evet yapıcaz son birkaç gün değerlendirmemiz lazım
kızlar uzun süre topiğe girmiyordum güya bebek fikrini kafamdan atım stres yapmayacaktım ama bu ayda olmadı 5 gün erken geldi kırmızılar artık doğal yollardan olmayacağını anladım ve yarın doktora gidip gereken ne ise yapmaya karar verdim umarım siz hamiş olur güzel haberler verirsiniz hepinize bol şans Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sevgiler.
evett.. içtim.. tadı yok içerken ama sonrasında bitirince biraz soğan tadı geliyor ve kokusu.hemen sarelleye başvurdum bir parmak daldırdım şimdi iyiyim geçti gitti valla.. ben bunu içebilirim heraldeee
hadi canım ya o kadar yapılacak mı..adet olana kadar yapmalı mıyım yani?Günaşırı calismalarinizi ihmal etmeyin siz yine... Benimde 11. gun olmaliydi 17. gun catladi canım hic belli olmuyor bence zamani... Gun asiri adete kadar calisma oldugu muddetce kacirma riskin cok az
şimdi araştırdım..hergün ilişkiye girmek daha avantajlı..deniycem bakalım..
etrafımda kazara hamile kaldığını öğrenenler çoğaldı bende artık kazara hamile kalmak istiyorum...
kızlar be yumurtlama günüm bitti devam etsemmiki çalışmalara bat 20 nisan ama sıkıldım valla artık
kızlar be yumurtlama günüm bitti devam etsemmiki çalışmalara bat 20 nisan ama sıkıldım valla artık
canim senin baya yaklasmis adetin... cok sIkIldiysan daha devam etme... yumurtlama gununden 3-4 gun de gecmis zaten...
6 nisandı yumurtlama tarihim bi kayma olmadı şükür devam etmenin bi yararı olurmu ki sıkıldım evet yok keçiboynuzu kürü yok soğan kürü valla soldan soldan geliyorlar artık bat 20 dediğin gibi azda kaldı aman beklemek kötü çoookkkk
bence garanti olsun iki günde bir devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?