6 nisan olduguna eminsen, artik devam etmenin bir yarari yok bence.. cunku yumurta ovulasyondan sonra 1-2 gun daha fazla yasiyor ancak... hadi riske atmadin 2-3 gun daha devam ettin diyelim... ama senin 5 gun gecmis... bence cok da gerek yok....
insallah hamilesindir tatlim...:81::81:
bende büyük bir azimle devam ediyorum inş bu hafta bitecekk kurtulcam ...sarelleyide denedim şimdi hemen karanfil atıyorum ağzıma soğandan eser kalmıyoo :) ama karanfilin tadınıda sevmiyorumiçmesine içiyorum da ne akıntı var bende nede başka bişi ama sonucu çooookkkk merak ediyorum hemen incire başlıycam bakalım onda ne olcakk ne hallere düştük ya aklıma geldikçe gülüyorum :18:
günaydın kızlar:80::80:
canım beni eklememişsin listeye yaşım 28 sat 6 nisan bat 6 mayıs.............
kızlar geçen hafta hormon testi yaptırdım prolaktin 13.5 fsh 5.31 çıktı doktor bir problem yok dedi sizlerden de bu testleri yapan olmuşmuydu.........
kızlar bu gün teste gittim idrarda baktılar sonuç negatif ve polikistik over çıktı ama güzel haber tedaviye başladıııııık bu bile beni mutlu ediyoren azından boş durmuyoruz
belirtilere takıp üzme kendini. belki sessiz sedasız gelir bebişin
canım ben bu gün yaptırdım prolaktin 10.05 fsh 2.01 Lh 5.37tsh 1.67 veee polikistik over olduğumu öğrendim senin sonuçların normal olması gerektiği gibi sıkma canını rahat ol ben 4 senedir tedavi görüyorum 2 tanede başarısız tüp bebek denemem var bu kadar şeyden sonra tecrübelerim fazla tahlil kağıdını elime aldığım gibi ne normal ne yüksek anlıyorum artık bana güven canım :94:
kizlar benim sag gögsüm sizliyor acaba adet mi olucam yoksa belirti i ?
Kizlar suan canim cok sikkin gebelik oncesi testlerimi yaptitmak icin universite hastanesine geldim.soru bile sormadan vajinal muayene yapti doktor rahmime bakti aklisira.ve istedigim testleride yapmadi.gecen gunler yumurtlama gunlerimdi ve ben buay cok umitliydim.eger dollenme gerceklrstiyse simdi bu muayeneyle rahmime tutunamayacak yada tutunduysa bile dusmustur dimi.nefret ediyorum devlet hastanelerinden
maalesef ultrasonla bakmadi elle muayene yapti.onun icin uzuluyorum.rahmimi elle kontrol etti haber bile vermedenhayır canım böyle düşünme vajınal ultrasonun bebege hiçbir zararı yok sen şimdi hamıleysin diyelim bilmiyorsun eşinle beraber olmuyormusun cok afedersin ama o daha zor ve kalın bişey doktorun kullandıgı alet daha ince bişey olacak olsa bir cok kadın düşük yapardı çünkü hemen kaldıgını anlayamıyorsun ve o arada kaç kere cinsel birliktelik yaşıyorsun o yüzden kafana takma canım böyle şeyleri içini farah tut
Günaydın güzel hanımlar,
Az sonra doktora gitcem, bakalım kan değerim sıfırlanmışmı..
Güzel bi gün olur inşallah..
kızlarr ben geldimmm:86: bikaç gündür bakamıyodum şimdi fırsatım oldu canlarım benim bat 16 nisan çook az kaldı ama ben tabi duramadım şu adet zamanından önce sonuç veren testlerden aldım eczaneden. 10 dk bekledim ve sonuç tek çizgi15 dk sı dolunca attım çöpe. acaba atmasamııydım diyorum böyle olup sonra çift çizgiye dönüşen de çok duydum ama sinirle attım işte
bi de bu testler çok hassaasmış falanmış filanmış doğru çıkarırmış... hiç mi yanlış çıkma ihtimali yoktur yaatabi adeti bekleyip görcez ama dayanamıyooooooooooommmmm sabır YaRabbim SABIRRR..
Son olarak da bende hiç bir belirti yok sadece göğsümdeki kabarıklıklar arttı göğüslerim büyüdü..bunlar adet belirtileri mi sadece yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?