evet canim, o minnacikkk simdi...
senin her turlu uzuntunden etkilenecek... kendine dikkat etmelisin....
hayirlisi buymus.. Allah tum topigimize zamani geldiginde hayirli, saglikli sihhatli bebekler versin insallah...
demi .. ozaman yarin screamaway icin aciyoruz pc yi mujdeyi aliyor ve motive oluyoruz.... insaallahh... senin bat neydi canim..
kızlar merhaba doktordan geldım ve hormon testlerım yapıldııı ve sonus polikistik over dedi doktorr sonuclarım bunlar fsh 3.7 lh 9.81 prolaktin 23.04 progesteron 0.706 tsh 2.73 degerlerim nasıl sizcee bılenler yorum yaparsınız pazartesı tekrardan cagırdı doktorr kırmızılar geldı ama bugun 3 günüm 3 günü toplasan 1 ped asla olmamaıstırrr çok üzgünüm ben moralim çok ama çok bozukk doktor resmen tedavi olmadan asla cocugun olmaz dediiinapıcam bennnn
guzellikler ya bisey sorcam ben kestiremedim de pek simdi benim gecen ay 29 martta kahverengimsi akinti oldu regl basladi sandim ama tam kirmizi 2 nisan sabah saatlernde tesrif buyurdular.. simdi ben sat i 29 Mu 2 mi almaliyim??? :26: yumurtlayi hesaplamak ve ovulasyan testini hangi tarihte yapacagim fikrine ulasamadim ve degerli bilgilerinize sigindimmmm
canım ultrosana girdinmi? ben hormonal olarak değilde ultrosonda polikistik over teşhisi yedim. benim gittiğim doktorda bu şekilde hamile kalmaya çalış olmazsa kısırlığa gel falan dedi. tabi benim moral sıfırlandı. sonra araştırdım ve öğrendimki bu şekilde hamile kalabilenler oldukça fazla. ilaç tedavisi görenlerde var. mesela şeker hapları , hormon hapları..vs. ben başka doktora gideceğim ama şimdi değil. bu ay soğan kürüne başladım birireceğim o sırada çocuk olmazsa o zaman hem kistlerin durumunu görmek hemde ilaç tedavisine başlamak için gideceğim doktora. inşallah gerek kalmaz. sana demem oki moralini bozma. doktorlar bir acayipler. sen başka bir doktora daha görün. ve sakın umutsuzluğa kapılma. rabbim ne mucizeler veriyor.
umudunuzu yitirmeyin kızlar ben de düşük yapmıştım,1-2 haftaık gitmişti,nedeni hipotroitmiş sonradan anladık,şiddetli baş dönmesiyle doktora gittiğimde,neyse 1-2 ay ilaç kullandm,geçen ay düzeldi,bu ay hamiş kaldım,2 kese gördük ama küçük olan erimiş yok olmuş,hayırlısı herşeyin
umudunuzu yitirmeyin kızlar ben de düşük yapmıştım,1-2 haftaık gitmişti,nedeni hipotroitmiş sonradan anladık,şiddetli baş dönmesiyle doktora gittiğimde,neyse 1-2 ay ilaç kullandm,geçen ay düzeldi,bu ay hamiş kaldım,2 kese gördük ama küçük olan erimiş yok olmuş,hayırlısı herşeyin
kızlar merhaba doktordan geldım ve hormon testlerım yapıldııı ve sonus polikistik over dedi doktorr sonuclarım bunlar fsh 3.7 lh 9.81 prolaktin 23.04 progesteron 0.706 tsh 2.73 degerlerim nasıl sizcee bılenler yorum yaparsınız pazartesı tekrardan cagırdı doktorr kırmızılar geldı ama bugun 3 günüm 3 günü toplasan 1 ped asla olmamaıstırrr çok üzgünüm ben moralim çok ama çok bozukk doktor resmen tedavi olmadan asla cocugun olmaz dediiinapıcam bennnn
canım üzülme sakın. bende duymuştum. çok fazla varmış ama daha anne anlamadan ikiz olduğunu bir bebek düşebilyormuş. bir çok sebebi olabiliyormuş. beslenememe,yerleşememe gibi durumlar. demekki hayırlısı böyleymiş. hem ikiz bakmak zordur sende daha rahat büyütürsün bebişini.
Son adet tarihinden itibaren 5. haftasında rahim içerisinde iki gebelik kesesi ayırd edilebilir. Ancak burada çok önemli bir nokta vardır. İkiz başlayan her gebelik ikiz doğumla sonuçlanmaz.
İngilizcede "Vanishing twin syndrome" olarak geçen Türkçe'ye kaybolan ikiz eşi olarak çevirebileceğimiz bir durum; ikiz olarak başlayan gebeliklerin teke düşmesini tanımlamaktadır.
Çok erken dönemde iki kese hatta iki fetus saptanmasına rağmen daha sonraki kontrollerde fetus sayısının bire indiği durumlar nadir değildir. Değişik yayınlarda bu oran %13-78 arasında bildirilmektedir. Bu nedenle erken dönemde ikiz olarak saptanan gebelikler sık ultrason tetkikleri ile değerlendirilmeli ve anormal bir durum erken dönemde saptanmalıdır.
İkiz olarak başlayan bir gebelikte bebeklerden birinin kaybolmasını engellemek için yapılabilecek herhangi bir tedavi şekli bulunmamaktadır.
canım ultrosana girdinmi? ben hormonal olarak değilde ultrosonda polikistik over teşhisi yedim. benim gittiğim doktorda bu şekilde hamile kalmaya çalış olmazsa kısırlığa gel falan dedi. tabi benim moral sıfırlandı. sonra araştırdım ve öğrendimki bu şekilde hamile kalabilenler oldukça fazla. ilaç tedavisi görenlerde var. mesela şeker hapları , hormon hapları..vs. ben başka doktora gideceğim ama şimdi değil. bu ay soğan kürüne başladım birireceğim o sırada çocuk olmazsa o zaman hem kistlerin durumunu görmek hemde ilaç tedavisine başlamak için gideceğim doktora. inşallah gerek kalmaz. sana demem oki moralini bozma. doktorlar bir acayipler. sen başka bir doktora daha görün. ve sakın umutsuzluğa kapılma. rabbim ne mucizeler veriyorlar.
busracim cok gecmis olsun tatlim. Üzülme canım sakın tedavisi mümkün benim cok var tanidigim bu teshisi konduktan 5-6 ay sonra bebeklerini kucaklarina aldilar umitsizlige kapilma sakın.
Canim testlerini ozeldemi devlettemi yaptirdin kaclira tuttu cok merak ediyorum
amiin amiinn...demi yaa insallah esime bu ay dinleniiyoru modunda fala kasmadan ortami halletmeye calisiyorum.;hoşbulduk sılacım oh ne güzel herkez çalışıyo maşallah maşllah
valla canım aynı bende çalışmaya devamhiç boş geçirmiyoruz.bide pazartesi izine ayrılıyoruz o yüzden ne yaparsak kardır
allah inşallah bu mubarek cuma günü herkesin duasını kabul eder herkes şifasını bulur rabbim tez günde kucağımıza bebişlerimizi verir
bende 29 MArt 2 mayis arasiyim yANI 29 kahverengi 2 de tam kirmii gordum bakalim degerlendirce insallah...haklısın canım canım burda hamiş haberleri alınca bizde hemen ümitlenip seviniyoruz bize umut ışığı oluyolar.
canım benim bat 3 mayıs hayırlısıyla .valla bu ay benim de eşimin de midesi çöp tenekesi gibi oldurabbim artık bu uğraşlarımızı geri çevirmez inşallah
canım ultrosana girdinmi? ben hormonal olarak değilde ultrosonda polikistik over teşhisi yedim. benim gittiğim doktorda bu şekilde hamile kalmaya çalış olmazsa kısırlığa gel falan dedi. tabi benim moral sıfırlandı. sonra araştırdım ve öğrendimki bu şekilde hamile kalabilenler oldukça fazla. ilaç tedavisi görenlerde var. mesela şeker hapları , hormon hapları..vs. ben başka doktora gideceğim ama şimdi değil. bu ay soğan kürüne başladım birireceğim o sırada çocuk olmazsa o zaman hem kistlerin durumunu görmek hemde ilaç tedavisine başlamak için gideceğim doktora. inşallah gerek kalmaz. sana demem oki moralini bozma. doktorlar bir acayipler. sen başka bir doktora daha görün. ve sakın umutsuzluğa kapılma. rabbim ne mucizeler veriyor.
bence 29 gibi düşün ve çalış ama bitiminide 2sine göre ayarla.fazla mesai yaniyani garanti olsun.
muhtelen 2sine göre olur ama sen yinede riske atma derim canım.
ultrosyona 15 once gırdım ve hıcbır problemın yok dedı adet olmadıgım ıcın ılac verdı ve adetının 3 gunu gel dedı ama benım kananmam hıc yok dencek kadar az bugun gıttım sadece bana hormon testı yaptı ve sonuc olarak polıkıstık over oldugumu soledıı benımde anlamadıgım bu polıkıstık over kıstmı ?eger kıstse ultrostına gırdıgımde hıc bırseyın yok gebelıge hazırsın dedıı pazartesı gunu tekrar cagırdı benı kanamana gore hareket etcez dedı ılac falanda vermedıı bana
canim yaa kafam karisti benim nasil ultrasyonda gorunmeyen kanda belli oluyor kistin esas belirleyicisi ultrasyon degilmidir??? gercekten doktorlar bazen celisiyorlar tabiki sen daha iyi bilirsin ama baska bi muayen olman iyi gelir gibi geldi bana canim;;....acaba kist olunca hormanlar yukseliyorda kanda ordan mi biliyorlar??? bi yoklayayim netten ??? kan testinde pco belli olur mu??
benim hiç bir bilgim yok cnm bu pco hakkaında senın bır bılgın varsa benımle paylasırsan sevınırım baska bı doktora daha gıdecem zaten bir seyler ogrendıgınde benımle paylasırsan cok ama cok sevınırım kafam allak bullak olduuu :44:
guzelim hayirlisli insallah... bekliyoruz hep birlikte guel haberini hatta esinden bile once biimle pylasiyorsunnnn
ben ankaradayım canım,kendi memleketim değil,eşimin memleketide değil,o yüzden kimsem yok. konuştum artık olmaz demiyor ama olması içinde destek olmuyor bana bende böyle kurup kurup üzülüyorum. bilinçli yapmasada sanki bilinçli yapıyormuş gibi geliyor bana. neyse çözümü artık biraz sexi olup halledecez. dayanamaz nasıl olsa.kardeşlerimizin çocukları var onlarla ikimizde acayip iyi anlaşıyoruz. ama kendimizinki olacak deyince bir tuhaf oluyor adam. bende düşünüyorum şimdi o hayalini kuramıyor. ben biliyorumki karnıma düşsün o çocuk o zaman benden daha çok önem verecek. şimdi düşünemiyor kendini baba olarak görmek çok uzak geliyor nedense. biz kadınlar gibi olmuyormuş demekki. ben bir bebeği kucağıma alınca hemen annelik iç güdüm çıkıyor dışarı ama onda olmuyor demekki. napim bende bekleyemiyorum daha. sonuçta yaş oldu 26,biyolojik yaşımda geçiyor her geçen gün. kusura bakmasın yani.
senin test olayına gelincede,valla 4 gözle bekliyorum. kendiminkini bekler gibi heyecan var. inşallah Allahım bu ay yüzünü güldürür. ayrıca ben oraya pazar yazacaktım pazartesi yazmışımvarmı hiç bir işaret? sancı,kasık ağrısı,leke.. olcak olsan başlardı şimdiye ağrı sızı:26:,demekki bebiş ordaaaaa
selam canım inşallah bu ay müjdeli haberi sen veririisn canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
nisan annesi olursun canımpeşinden inşallah biz de geliriz
demi .. ozaman yarin screamaway icin aciyoruz pc yi mujdeyi aliyor ve motive oluyoruz.... insaallahh... senin bat neydi canim..
ultrosyona 15 once gırdım ve hıcbır problemın yok dedı adet olmadıgım ıcın ılac verdı ve adetının 3 gunu gel dedı ama benım kananmam hıc yok dencek kadar az bugun gıttım sadece bana hormon testı yaptı ve sonuc olarak polıkıstık over oldugumu soledıı benımde anlamadıgım bu polıkıstık over kıstmı ?eger kıstse ultrostına gırdıgımde hıc bırseyın yok gebelıge hazırsın dedıı pazartesı gunu tekrar cagırdı benı kanamana gore hareket etcez dedı ılac falanda vermedıı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?