benimde eşim çok yorgun geliyo eve ama napsın eli mahkum çalışıyo.ne güzel çalışıyorsunuz. ben bu ay hiç çalışamıyorum yaaaa:84: kociş çok yoğun ve yorgunbu ay boşa içiyorum ben soğanı
benimde eşim çok yorgun geliyo eve ama napsın eli mahkum çalışıyo.
yok anacım benimki naz yapıyor. her gece yılışıyorum,üstüne atlıyorum falan :78: sonucunda anlayışsız olan ben oluyorum. kavga ettik sabah.çok moralim bozuk çokk.. yine olmayacak bu ay,yine göreceğim tek çizgiyi. ben çok yanlızım burada hiç anlamıyor beni. bu bebeğe herşeyden çok ihtiyacım var ama anlamıyor.
bence yorgun olmadığı bi anda konuşmak istediğini söyle ve bu bebeğe nekadar ihtiyacın olduğunu ve ondan bi parça dünyaya getirmek istediğini söyle.sakin sakin konuşunca hemen olmasada yalnız kalınca seni anlayacaktır.benim eşim hep öyle olur.ben anlatırım önce karşı çıkar aradan bikaç saat geçer evet sen haklıydın der gelir yoluma
Canım üzülüp te canını sıkma..
benim eşimde öyleydi.. 2.ye hiç sıcak bakmıyordu.. ikna etmem bi kaç ayımı aldı benim. çok ağladım çok istedim ama o istemedi. en sonunda ikna oldu dediğim ay bebeğimiz tutanamadı. kimyasal gebelikmiş. bu olay eşimi etkiledi ve şimdi hiç itiraz etmiyor diyebilirim.
Önceleri ikinci çocuğun adı dahi geçmezken şimdi ikisine nasıl bakıcaksın diyor:) sanki şıp diye tuttu da bebiş olmuş gibi:))))))
screamaway den haber varmi bugün onun günü
merhaba arkadaşlar
listede yarın regl günüm ama normalde bugün sabah görürdüm kırmızıları allahım hala görmedim bu ay hiç umudum yoktu beklemedeyim dua edin nolur
merhaba arkadaşlar
listede yarın regl günüm ama normalde bugün sabah görürdüm kırmızıları allahım hala görmedim bu ay hiç umudum yoktu beklemedeyim dua edin nolur
bakın birşey anlatayım size..
bizim bir komşumuz vardı ben bekârken. 8 yaşında bir oğlu vardı ikinciyi istiyordu hemde deli gibi istiyordu bir kızım daha olsun filan diyordu. Ama kocası istemiyordu ikinci çocuğu henüz..
Anlatıyordu işte annemle dertleşirdi arada. Normalde o isterdi birlikte olmayı, ama şimdi sırf çocuk meselesi yüzünden nazlanıyor olabildiğince nadir yanaşıyor bana demişti..Annemle fısır fısır konuşuyolardı ama bende kıyıdan kenardan bu kadarını duymuştum.Bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrendik. Ve sonra bir kızı oldu
Veeeee ne yapmış nasıl olmuş biliyor musunuz
Eşine ''tamam ben de vazgeçtim 2. çocuktan filan korunalım daha erken'' demiş
ve kullnacakları prezervatiflerin ucunu iğne ile delmiş hep
adam da nasılsa korunuyoruz diye eski formuna dönmüş hem de stres te yapmamış haliyle
vee bingooo
zira korkulur biz kadınlardan
merhaba arkadaşlar
merhaba arkadaşlar
merhaba canım benim de yarın regl günüm ve benim de hiç umudum yok. ne kadar çok ortak yönümüz war :2::2::2:
buna benzer bir şeyi başta bende yaptım:78: ilacı bıraktım ama söylemedim bıraktığımı. ilk 2 ay gittim ilacı aldım,içiyor gibi hergün çöpe attım. ama ben o kadar şanslı değilim tutmadı.sonrasında tabi çaktı mevzuyu 1 ayda o korudu kendini geçti 3 ay. tabi ben kafasının etini yiyince tamam korunmayalım ama olursa olur falan dedi. doktora falan gitmem şimdiden falan diye tavrınıda koydu. bende öyle uğraşıyorum ama şimdide bu yöntemi geliştirdi. tekrar korunacam desem şimdi hayatta yemez . keşke hap mevzusunda açık vermeseydim ama ne bilim ikna ederim diye düşündüm meğer edememişim. ama ben biliyorum yapacağımı. bu gece uzun olacak. illa çekici olmayı biliyoruz bizde
kızlar inşallah bebişleriniz oracıkta sessiz sessiz duruyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?