inşallah gönlüne göre olsun canımumarım bebişin tutunmuştur sana
ALLAHIM hakkında hayırlısını versin canım AMİN...
merhaba canım benim de yarın regl günüm ve benim de hiç umudum yok. ne kadar çok ortak yönümüz war :2::2::2:
kızlar inşallah bebişleriniz oracıkta sessiz sessiz duruyordur.
kızlar kontrolden geliyom,küçük olan kese erimiş,yok olmuş,kaşıntılı akıntım da ondanmış,ultrason görüntüm elimde,rahime yakın küçüçük bişey duruyo,eğer o keseyse,daha duruyo,ama çok küçük ve aşağıda olduğu için erimeye devam edecek,o küçüldükçe diğer kesem büyümüş,suyu muyu iyi,yeri iyi,sağlıklı bi gebelik dedi,napalım hayırlısı böyleymiş
sen ikiz bekliyordun dimi canım.. Neyse hayırlısı buymuş demekki.. Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin.
çalıştık canım çalıştık kociş geldi önce e vitaminini verdim sonra keçiboynuzunu içirdim sonra doooğru çalışmayaovulasyon mikroskobum yine eski haine döndü onun için bugün ara vericem yarın sabah erken kalkıp yarın sabah deneyelim diyorum bide
yok anacım benimki naz yapıyor. her gece yılışıyorum,üstüne atlıyorum falan :78: sonucunda anlayışsız olan ben oluyorum. kavga ettik sabah.çok moralim bozuk çokk.. yine olmayacak bu ay,yine göreceğim tek çizgiyi. ben çok yanlızım burada hiç anlamıyor beni. bu bebeğe herşeyden çok ihtiyacım var ama anlamıyor.
screamaway den haber varmi bugün onun günü
bakın birşey anlatayım size..
bizim bir komşumuz vardı ben bekârken. 8 yaşında bir oğlu vardı ikinciyi istiyordu hemde deli gibi istiyordu bir kızım daha olsun filan diyordu. Ama kocası istemiyordu ikinci çocuğu henüz..
Anlatıyordu işte annemle dertleşirdi arada. Normalde o isterdi birlikte olmayı, ama şimdi sırf çocuk meselesi yüzünden nazlanıyor olabildiğince nadir yanaşıyor bana demişti..Annemle fısır fısır konuşuyolardı ama bende kıyıdan kenardan bu kadarını duymuştum.Bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrendik. Ve sonra bir kızı oldu
Veeeee ne yapmış nasıl olmuş biliyor musunuz
Eşine ''tamam ben de vazgeçtim 2. çocuktan filan korunalım daha erken'' demiş
ve kullnacakları prezervatiflerin ucunu iğne ile delmiş hep
adam da nasılsa korunuyoruz diye eski formuna dönmüş hem de stres te yapmamış haliyle
vee bingooo
zira korkulur biz kadınlardan
ya aslında çocukları çok seviyor ama o çocuk sorumluluğu onu korkutuyor. nasıl bakacaksın becerebilecekmisin diye böyle bir kuşku içinde ki ben 3 çocuk ver elime ağlatmadan 3ünede bakarım yani. yiğenlerimi erkek kardeşimi hep ben büyüttüm. sonra birde bahaneler var,yazın tatile gidecez o nasıl olacak falan gibi. anlamadım valla bu adamın bu durumunu hiç. milletin kocası çocuk olsun diye neler neler yapıyor benimki kılını kıpırdatmıyor. :84:
yarın yapacak testi yada pazartesi. en azından öyle demişti. haber yok daha ama. inşallah hamiledir.
merhaba arkadaşlar
listede yarın regl günüm ama normalde bugün sabah görürdüm kırmızıları allahım hala görmedim bu ay hiç umudum yoktu beklemedeyim dua edin nolur
kızlar kontrolden geliyom,küçük olan kese erimiş,yok olmuş,kaşıntılı akıntım da ondanmış,ultrason görüntüm elimde,rahime yakın küçüçük bişey duruyo,eğer o keseyse,daha duruyo,ama çok küçük ve aşağıda olduğu için erimeye devam edecek,o küçüldükçe diğer kesem büyümüş,suyu muyu iyi,yeri iyi,sağlıklı bi gebelik dedi,napalım hayırlısı böyleymiş
Sakin uzme tatlim kendini.... Saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah bebegini....
sağol canım,biri gitti diye üzülüp te,diğerini üzmeyeyim,Allah diğerini bağışlasın bana yeter ki,ona da razıyım
AYNIii durum bizdede mevcut yazik onlaraa.... ama cokta gorevmis gibi yaptirmamaya ve algilamamaya calisiyorum... malum ole olunca vucut beyin baska algiliyor;;;benimde eşim çok yorgun geliyo eve ama napsın eli mahkum çalışıyo.
guelim inan bana insaallah bebek oldugunda neden daha once sahip olmadik, bukadar sevecegimi bilmezdim diyecek.. aynii durumlari yasadik 2007 de..;erkeklerin ortak özelliği aslında bu genelde böyle oluyor ama benim farklı bir durumum daha varki oda eşim baba olmaya kendini hazır hissetmiyor. ona kalsa seneye yapalım diyor. zar zor ikna ettim. oda tamam korunma olursa olur dedi en sonunda. ama şimdi böyle yapıyor. bilerek yapıyor gibi geliyor banada
caniimm yaa ben bilmiyordum ikizdi ve birini kayip mi ettin ... guzelim Allahin takdiri bu imis.. bak bi can hala icinde cok sukur insallah kucagina alirsin saglicakla canimmsağol canım,biri gitti diye üzülüp te,diğerini üzmeyeyim,Allah diğerini bağışlasın bana yeter ki,ona da razıyım
Ya canim, sen nerdeydinnn ki, yalnizim burada demissin? Stres yapiyordur bellki.. Cok uzerine gitme.. Ama bence sakin bir sekilde oturup konusun da bu konuyu... Ne dusunuyor anla yani.. Zorla olmaz sonucta, beraber istemeniz gerek.... Bence sikma canini.. sen zaten dusunduklerini sakin sakin paylasirsan sana hak verecektir...
Canimmmm, benimkisi ne kucaginda cocuk tutmayi bilir, ne sevmeyi.. Bakalim ilerde cocugumuz olursa ne olacak...
Ya bu arada ben ptesiyi bekleyememmmm.... Bakalim haftasonu yapmayi dusunuyorum testi insallah... Ya ya yarin sabah, ya pazar sabahi...:97::97::97::97:
kızlar merhaba doktordan geldım ve hormon testlerım yapıldııı ve sonus polikistik over dedi doktorr sonuclarım bunlar fsh 3.7 lh 9.81 prolaktin 23.04 progesteron 0.706 tsh 2.73 degerlerim nasıl sizcee bılenler yorum yaparsınız pazartesı tekrardan cagırdı doktorr kırmızılar geldı ama bugun 3 günüm 3 günü toplasan 1 ped asla olmamaıstırrr çok üzgünüm ben moralim çok ama çok bozukk doktor resmen tedavi olmadan asla cocugun olmaz dediiinapıcam bennnn
hosgeldin canim... listeiz cok uzakta deil 4 5 sayfa geride guel haberlerimiz... calismalara devam ediyoz biz senden n'aber???slm kızlarrrr:92::92:hayırlı cumalr olsun hepinize.kaç gündür giremedim pc de bi sorun vardı .sayfalarda baya ilerlemiş inşallah hep güzel haberler vardır
kızlar merhaba doktordan geldım ve hormon testlerım yapıldııı ve sonus polikistik over dedi doktorr sonuclarım bunlar fsh 3.7 lh 9.81 prolaktin 23.04 progesteron 0.706 tsh 2.73 degerlerim nasıl sizcee bılenler yorum yaparsınız pazartesı tekrardan cagırdı doktorr kırmızılar geldı ama bugun 3 günüm 3 günü toplasan 1 ped asla olmamaıstırrr çok üzgünüm ben moralim çok ama çok bozukk doktor resmen tedavi olmadan asla cocugun olmaz dediiinapıcam bennnn
insallah canimmm, en azindan ctesiyi beklesem daha iyi olacak galiba...
selam canım inşallah bu ay müjdeli haberi sen veririisn canım hakkında hayırlısı neyse o olsun
nisan annesi olursun canımpeşinden inşallah biz de geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?