Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşallah gönlüne göre olsun canım umarım bebişin tutunmuştur sana

ALLAHIM hakkında hayırlısını versin canım AMİN...

merhaba canım benim de yarın regl günüm ve benim de hiç umudum yok. ne kadar çok ortak yönümüz war :2::2::2:

kızlar inşallah bebişleriniz oracıkta sessiz sessiz duruyordur.

çok teşekkür ederim inş tutunmuştur bebiş hala umudum yok olmasada bir sonraki zamana
rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsinnn

kızlar kontrolden geliyom,küçük olan kese erimiş,yok olmuş,kaşıntılı akıntım da ondanmış,ultrason görüntüm elimde,rahime yakın küçüçük bişey duruyo,eğer o keseyse,daha duruyo,ama çok küçük ve aşağıda olduğu için erimeye devam edecek,o küçüldükçe diğer kesem büyümüş,suyu muyu iyi,yeri iyi,sağlıklı bi gebelik dedi,napalım hayırlısı böyleymiş

sen ikiz bekliyordun dimi canım.. Neyse hayırlısı buymuş demekki.. Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin.

sen ikiz bekliyordun dimi canım.. Neyse hayırlısı buymuş demekki.. Rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin.

amin canım sağolasın,2 ye alıştırmıştım kendimi ailemde,ablamda,akrabalarımda ikiz çok ama ilkinde ikiz doğuran ben olcam diye seviniyodum,napalım hayırlısı böyleymiş

feryalcimmm, mikroskop eskiye donduyse, bitti demek ovulasyonun.. ama kacirmamis oldun, denemis oldun, bence cokk iyi yaptin...:81::81::81:

Ya canim, sen nerdeydinnn ki, yalnizim burada demissin? Stres yapiyordur bellki.. Cok uzerine gitme.. Ama bence sakin bir sekilde oturup konusun da bu konuyu... Ne dusunuyor anla yani.. Zorla olmaz sonucta, beraber istemeniz gerek.... Bence sikma canini.. sen zaten dusunduklerini sakin sakin paylasirsan sana hak verecektir...

screamaway den haber varmi bugün onun günü

Canimmm, ben de bugun henuz birsey yok... Ara sira kontrol ediyorum.. Kirmizilardan ses yok.. Aman hep boyle kalir insallah...

Valla korkulur kadinlardan hatunicecimmm, Nasil taktikmis oyle...

Canimmmm, benimkisi ne kucaginda cocuk tutmayi bilir, ne sevmeyi.. Bakalim ilerde cocugumuz olursa ne olacak...
Ya bu arada ben ptesiyi bekleyememmmm.... Bakalim haftasonu yapmayi dusunuyorum testi insallah... Ya ya yarin sabah, ya pazar sabahi...:97::97::97::97:

merhaba arkadaşlar
listede yarın regl günüm ama normalde bugün sabah görürdüm kırmızıları allahım hala görmedim bu ay hiç umudum yoktu beklemedeyim dua edin nolur

Canim, bende bekliyorummm... Insallah hamilesindirrr...

Sakin uzme tatlim kendini.... Saglikli sihhatli kucagina alirsin insallah bebegini....

sağol canım,biri gitti diye üzülüp te,diğerini üzmeyeyim,Allah diğerini bağışlasın bana yeter ki,ona da razıyım

evet canim, o minnacikkk simdi...
senin her turlu uzuntunden etkilenecek... kendine dikkat etmelisin....

hayirlisi buymus.. Allah tum topigimize zamani geldiginde hayirli, saglikli sihhatli bebekler versin insallah...

benimde eşim çok yorgun geliyo eve ama napsın eli mahkum çalışıyo.
AYNIii durum bizdede mevcut yazik onlaraa.... ama cokta gorevmis gibi yaptirmamaya ve algilamamaya calisiyorum... malum ole olunca vucut beyin baska algiliyor;;;

guelim inan bana insaallah bebek oldugunda neden daha once sahip olmadik, bukadar sevecegimi bilmezdim diyecek.. aynii durumlari yasadik 2007 de..;
sağol canım,biri gitti diye üzülüp te,diğerini üzmeyeyim,Allah diğerini bağışlasın bana yeter ki,ona da razıyım
caniimm yaa ben bilmiyordum ikizdi ve birini kayip mi ettin ... guzelim Allahin takdiri bu imis.. bak bi can hala icinde cok sukur insallah kucagina alirsin saglicakla canimm

Canimmmm, benimkisi ne kucaginda cocuk tutmayi bilir, ne sevmeyi.. Bakalim ilerde cocugumuz olursa ne olacak...
Ya bu arada ben ptesiyi bekleyememmmm.... Bakalim haftasonu yapmayi dusunuyorum testi insallah... Ya ya yarin sabah, ya pazar sabahi...

guzelim hayirlisli insallah... bekliyoruz hep birlikte guel haberini hatta esinden bile once biimle pylasiyorsunnnn

slm kızlarrrr:92::92:hayırlı cumalr olsun hepinize.kaç gündür giremedim pc de bi sorun vardı .sayfalarda baya ilerlemiş inşallah hep güzel haberler vardır

kızlar merhaba doktordan geldım ve hormon testlerım yapıldııı ve sonus polikistik over dedi doktorr sonuclarım bunlar fsh 3.7 lh 9.81 prolaktin 23.04 progesteron 0.706 tsh 2.73 degerlerim nasıl sizcee bılenler yorum yaparsınız pazartesı tekrardan cagırdı doktorr kırmızılar geldı ama bugun 3 günüm 3 günü toplasan 1 ped asla olmamaıstırrr çok üzgünüm ben moralim çok ama çok bozukk doktor resmen tedavi olmadan asla cocugun olmaz dediiinapıcam bennnn

guzellikler ya bisey sorcam ben kestiremedim de pek simdi benim gecen ay 29 martta kahverengimsi akinti oldu regl basladi sandim ama tam kirmizi 2 nisan sabah saatlernde tesrif buyurdular.. simdi ben sat i 29 Mu 2 mi almaliyim??? :26: yumurtlayi hesaplamak ve ovulasyan testini hangi tarihte yapacagim fikrine ulasamadim ve degerli bilgilerinize sigindimmmm

ben ankaradayım canım,kendi memleketim değil,eşimin memleketide değil,o yüzden kimsem yok. konuştum artık olmaz demiyor ama olması içinde destek olmuyor bana bende böyle kurup kurup üzülüyorum. bilinçli yapmasada sanki bilinçli yapıyormuş gibi geliyor bana. neyse çözümü artık biraz sexi olup halledecez. dayanamaz nasıl olsa. kardeşlerimizin çocukları var onlarla ikimizde acayip iyi anlaşıyoruz. ama kendimizinki olacak deyince bir tuhaf oluyor adam. bende düşünüyorum şimdi o hayalini kuramıyor. ben biliyorumki karnıma düşsün o çocuk o zaman benden daha çok önem verecek. şimdi düşünemiyor kendini baba olarak görmek çok uzak geliyor nedense. biz kadınlar gibi olmuyormuş demekki. ben bir bebeği kucağıma alınca hemen annelik iç güdüm çıkıyor dışarı ama onda olmuyor demekki. napim bende bekleyemiyorum daha. sonuçta yaş oldu 26,biyolojik yaşımda geçiyor her geçen gün. kusura bakmasın yani.

senin test olayına gelincede,valla 4 gözle bekliyorum. kendiminkini bekler gibi heyecan var. inşallah Allahım bu ay yüzünü güldürür. ayrıca ben oraya pazar yazacaktım pazartesi yazmışım varmı hiç bir işaret? sancı,kasık ağrısı,leke.. olcak olsan başlardı şimdiye ağrı sızı:26:,demekki bebiş ordaaaaa

deryacım çok üzüldüm canım ama allah hayırlısını versin.yine bebeğin seninle allah onu sana bağışladı inşallah sağlıkla kucağına alırsın

canım öncelikle geçmiş olsun .bende geçen ay hormon testi yaptırmıştım.ama senin değerlerin çok yüksek çıkmış canım ama hiç üzülme ilaçlarla düşürülebilir.yani bebek sahibi olmamamana engel değil bence sıkma canını

midem yanıyo hemde çok fena :85:
ayyy bebişim saç çıkarıyo galiba kesin kesin canım... direkt saçından başladı oluşmaya
rapunzel bebem benim (mod: sıyrık )

slm kızlarrrr:92::92:hayırlı cumalr olsun hepinize.kaç gündür giremedim pc de bi sorun vardı .sayfalarda baya ilerlemiş inşallah hep güzel haberler vardır
hosgeldin canim... listeiz cok uzakta deil 4 5 sayfa geride guel haberlerimiz... calismalara devam ediyoz biz senden n'aber???

guzelim oncelikle hormanlarda sorun yok demi sorun kist... dogru anladiysam sayet doktor bira fazla sert konsmus... oncellikle ALLahin mucizesine hic bisey engel deildir bunu unutmuyoruz.. diger solucem sey ise acilen sogan kurune baslarsan ciddi yardimini gorurusun... ayrica cok agir bi tedavi degilde dogum kontrol haplari ilede basedilebiliyor kimi kistlerle.. canim bilgilerim bunlar lutfen rahat ol insallah sifa bulacaksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…