diyorum ya guzelim ilk evlendigimde bendede vardi ama cikolata kisti dediklerimi bumu bilmiyorum sadece kist die hatirliyorum... ancak dogum kontrol hapi ve maydonoz icmistim bir ayda yok oldu ama kucuktu... 4 ay sonra 3 yasina girecek bi oglum var.. cok sukur.. sen boma moralimini Allah cok buyuk.. ama sole bisi var tekrarlayabiliyor acikcasi bende korkuyorum kendimden gerci dogm. kont. hapi kullaninca olmuyo bakalim ay sonu da benim randevu var insallah hamis cikardim muaneden... nete bakiyim buraya yazarim canim...
selammm
nasilsinizz
nevaR ne yok kizlar
diyorum ya guzelim ilk evlendigimde bendede vardi ama cikolata kisti dediklerimi bumu bilmiyorum sadece kist die hatirliyorum... ancak dogum kontrol hapi ve maydonoz icmistim bir ayda yok oldu ama kucuktu... 4 ay sonra 3 yasina girecek bi oglum var.. cok sukur.. sen boma moralimini Allah cok buyuk.. ama sole bisi var tekrarlayabiliyor acikcasi bende korkuyorum kendimden gerci dogm. kont. hapi kullaninca olmuyo bakalim ay sonu da benim randevu var insallah hamis cikardim muaneden... nete bakiyim buraya yazarim canim...
evet canım pco diye geçiyor. küçük küçük zararsız kistler. tabi önlemi alınmazsa rahim kanserine kadar gidebilenlerde varmış ama genel olarak zararsızlar. ve hormonları etkiliyor. yani mesela erkeklik hormonunun yüksek olmasına vesile oluyor tüylenme falan yapıyor. okuduğum kadarıyla çok değişik şekillerde kendini gösteriyor. mesela yumurta oluşmaması,yumurtanın oluşması ama gelişmemesi,gelişmesi fakat çatlamaması... ee tabi bunlarda regl düzensizlikleri yapıyor. ama sen ultrasona girmişsin ve görünmemiş. bence sende başka bir durum var. başka doktora gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. zira hormonların yükselmişse ilaçla bunun önüne geçebilirsin. gerçekten anlam veremedim doktorunun direk pco demesine.:26: gelişmeleri merak ediyorum. ama sen ne olursa olsun üzülme sıkma kendini.
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
peri_m,sila38,busra_17,blue_fugi,62sinem,tatlicadi1,sulisim,parrhisia,hatunice,damlalar,screamaway,azra3434,tellinaz,renewal,
YOK MU ARTTIRANNNN
var bende geldim hoşgeldim bende martta çalışmalara başladım. yarın adet olmam lazım ama sancısını bugün sabahtan çektim belim ve bacaklarım kopacak sandım sonra ağrı kesildi belirtilerde var ama sizce bende hamile olabilirmiyim? çok merak ediyorum kan testi yaptırayım dedim iş yerindeki arkadaşlar bekle dedi
var bende geldim hoşgeldim bende martta çalışmalara başladım. yarın adet olmam lazım ama sancısını bugün sabahtan çektim belim ve bacaklarım kopacak sandım sonra ağrı kesildi belirtilerde var ama sizce bende hamile olabilirmiyim? çok merak ediyorum kan testi yaptırayım dedim iş yerindeki arkadaşlar bekle dedi
hadi ama CEVAP bekliyorum...kızlar meraba..bakıyorum burası çok kalabalık..yeni üyeler mi var bana mı öyle geliyor..
bişi sorucam bana biriniz cevap verirseniz çok sevnirim..
benim bat 26 nisan +2 de olabilir.çalışmayı ne zaman bırakalım ya çok sıkıldık..bi de biz hergün yaptık..siz söyleyin bakalım ne zaman bırakayım..
karisik gercekten... hap kullanildigi donemde olmuyor defalarca her doktora sordum neden olur cevap d k kullanmayan kadinlarda olur.. ben bunu cagin hastaligi olarak goruyorum her 6 kadindan 3unde mevcut... yani yuzde 50 i yaptivalla canım ben 1 sene doğum kontrol kullandım. öncesinde kist mist hiç bişeyim yoktu. hapı bıraktım 5 ay sonra doktora gittim kist olmuş. nasıl olmuş neden olmuş... madem d.k. bunu engelliyordu bende neden oldu. ayrıca çikolata kisti ile aynı diyende var değil diyende bende anlamadım o durumu pek.
cook sagol guzelim.. neguzel senin de bi oglun varmis buyutmusun masallalh... insallah kardesi de gelir tez zamanda hayirla...allah bagıslasın oglunu cnm benımde 6 yasında bir oglum varr insallah hamilesindir tatlımm
bende farkettim 15 olmusuz 1 aydir yeni bukadar kalabaloik goruyorum hamis arkiler topluca bi dua etseniz bizde topluca amiinn desek....Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
tatlicadi1
peri_m
busra_17
tirilaylom
parrhisia
damlalar
screamaway
azra3434
tellinaz
62sinem
hatunice
renewal
sila38
bütün kızlar toplandık
maşallah maşallahhh
kizlarr
benimde bugün 28. günüm ve gelen giden yok bakalimm
hayirlisi allahtan. eger olmazsam yarin sabah test yapicam ilk idrarla.
Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)
peri_m,sila38,busra_17,blue_fugi,62sinem,tatlicadi1,sulisim,parrhisia,hatunice,damlalar,screamaway,azra3434,tellinaz,renewal,
YOK MU ARTTIRANNNN
CANIMMM sanki kendi yazdıklarımı okur gibi oldum çünkü ben de aynı dertten muzdaribim . adet sancısı war ama kendisi yok. gerçi bgn 30. gün ama. ne gibi belirtiler war sende cnm???
hadi ama CEVAP bekliyorum...
:26:
hemen söyleyeyim bende halsizlik var ateş basıyor ama el ve ayaklarım buz gibi.bir kere bulantım oldu sürekli gözlerimin içi yanıyo anlamadım bebek mi adet mi çabuk belli olsun istiyorum
ahh ahh gulum ayni dert bendede vr bende nezaman baslicami bilemeyenlerdenim.. 26 arti 2 de olabilir demissin 28 i alalim ki garanti olsun asagi yukari tam yumurtlama zamanlari bana kalirsa bu is icin 5 6 gununu daha zorlayabilirsin... biliyorum yorucu ve sikintili srtesli ama !!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?