Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

valla canım ben 1 sene doğum kontrol kullandım. öncesinde kist mist hiç bişeyim yoktu. hapı bıraktım 5 ay sonra doktora gittim kist olmuş. nasıl olmuş neden olmuş... madem d.k. bunu engelliyordu bende neden oldu. ayrıca çikolata kisti ile aynı diyende var değil diyende bende anlamadım o durumu pek.

allah bagıslasın oglunu cnm benımde 6 yasında bir oglum varr insallah hamilesindir tatlımm

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)

tatlicadi1
peri_m
busra_17
tirilaylom
parrhisia
damlalar
screamaway
azra3434
tellinaz
62sinem
hatunice
renewal
sila38

bütün kızlar toplandık

maşallah maşallahhh

kizlarr

benimde bugün 28. günüm ve gelen giden yok bakalimm

hayirlisi allahtan. eger olmazsam yarin sabah test yapicam ilk idrarla.

screamaway canımm sonuç ne durumda ? ayın 15 oldu:) yaptın mı test.. hadi sende hamileyim de :)

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 1 ziyaretçi)

peri_m,sila38,busra_17,blue_fugi,62sinem,tatlicadi1,sulisim,parrhisia,hatunice,damlalar,screamaway,azra3434,tellinaz,renewal,

YOK MU ARTTIRANNNN

kızlar meraba..bakıyorum burası çok kalabalık..yeni üyeler mi var bana mı öyle geliyor..
bişi sorucam bana biriniz cevap verirseniz çok sevnirim..
benim bat 26 nisan +2 de olabilir.çalışmayı ne zaman bırakalım ya çok sıkıldık..bi de biz hergün yaptık..siz söyleyin bakalım ne zaman bırakayım..

bende anlamadım cnm degerlerımı baktı ve pko var sende dedı sasırdım kaldım doktorun soledıklerıne ve evet baska doktora gıdecem gelısmelerı yazarım canım

peri_m,sila38,busra_17,blue_fugi,62sinem,tatlicadi1,sulisim,parrhisia,hatunice,damlalar,screamaway,azra3434,tellinaz,renewal,

YOK MU ARTTIRANNNN

var bende geldim hoşgeldim bende martta çalışmalara başladım. yarın adet olmam lazım ama sancısını bugün sabahtan çektim belim ve bacaklarım kopacak sandım sonra ağrı kesildi belirtilerde var ama sizce bende hamile olabilirmiyim? çok merak ediyorum kan testi yaptırayım dedim iş yerindeki arkadaşlar bekle dedi

neyin belirtisi olduğunu bilemeyiz çünkü hamilelikte adet gibi belirti veriyomuş bazen..bence beklemelisin..acele işe şeytan karışır..bekleyen derviş muradına ermiş..sen seç.:d

CANIMMM sanki kendi yazdıklarımı okur gibi oldum çünkü ben de aynı dertten muzdaribim. adet sancısı war ama kendisi yok. gerçi bgn 30. gün ama. ne gibi belirtiler war sende cnm???

hadi ama CEVAP bekliyorum...
:26:

karisik gercekten... hap kullanildigi donemde olmuyor defalarca her doktora sordum neden olur cevap d k kullanmayan kadinlarda olur.. ben bunu cagin hastaligi olarak goruyorum her 6 kadindan 3unde mevcut... yani yuzde 50 i yapti.. sen ne yaptin tedavi icin doktor taniyi koyunca ne onerdi.. sogana nezaman basladin bebek icin nezaman basladin.. canim yaa sorular zinciri oldu hakkini helal edesin...:26:

allah bagıslasın oglunu cnm benımde 6 yasında bir oglum varr insallah hamilesindir tatlımm
cook sagol guzelim.. neguzel senin de bi oglun varmis buyutmusun masallalh... insallah kardesi de gelir tez zamanda hayirla...
bende farkettim 15 olmusuz 1 aydir yeni bukadar kalabaloik goruyorum hamis arkiler topluca bi dua etseniz bizde topluca amiinn desek....
kizlarr

benimde bugün 28. günüm ve gelen giden yok bakalimm

hayirlisi allahtan. eger olmazsam yarin sabah test yapicam ilk idrarla.

hadi bakalim canim insallah gelir mujde...

YOK MU ARTTIRANNNN

var bende geldim hoşgeldim bende martta çalışmalara başladım. yarın adet olmam lazım ama sancısını bugün sabahtan çektim belim ve bacaklarım kopacak sandım sonra ağrı kesildi belirtilerde var ama sizce bende hamile olabilirmiyim? çok merak ediyorum kan testi yaptırayım dedim iş yerindeki arkadaşlar bekle dedi

CANIMMM sanki kendi yazdıklarımı okur gibi oldum çünkü ben de aynı dertten muzdaribim. adet sancısı war ama kendisi yok. gerçi bgn 30. gün ama. ne gibi belirtiler war sende cnm???

hemen söyleyeyim bende halsizlik var ateş basıyor ama el ve ayaklarım buz gibi.bir kere bulantım oldu sürekli gözlerimin içi yanıyo anlamadım bebek mi adet mi çabuk belli olsun istiyorum

hadi ama CEVAP bekliyorum...
:26:

ahh ahh gulum ayni dert bendede vr bende nezaman baslicami bilemeyenlerdenim.. 26 arti 2 de olabilir demissin 28 i alalim ki garanti olsun asagi yukari tam yumurtlama zamanlari bana kalirsa bu is icin 5 6 gununu daha zorlayabilirsin... biliyorum yorucu ve sikintili srtesli ama!!!!!!!!!

hemen söyleyeyim bende halsizlik var ateş basıyor ama el ve ayaklarım buz gibi.bir kere bulantım oldu sürekli gözlerimin içi yanıyo anlamadım bebek mi adet mi çabuk belli olsun istiyorum

bence adetinin geçmesini bekle kan testi de yaptırma. kırmızı kartı yemessen 2 3 gün sonra evde test yap.bunlar hem adet hem hamilelik belirtileri yani ikisine de hazırlıklı ol canıımm inşallah bebiştir tabi pts falan yapsan çıkar zannımcaaa gelsin bebişşşş

allah razı olsun allah ne muradın varsa versin..çifter çifter doğur inşallahhh...bekliyorum bir allahın kulu cevap yazacak mı diye..çıktı sonunda..çalışmaktan bıktım vallahi..kestiremiyorum ne zaman bırakacağımı da..geç yumurtlarsam diye düşününce bırakmak istemiyorum..ama dediğin gibi yapsam iyi olur..18 19 a kadar yapalım sonra finitooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…