arkadaşım paylaşımın çok güzel ve bilgi verici.canım sende de mi pko var yoksa çağın hastalığı zaten bize en büyük kötülüğü de bebek sahibi olamamamızzz
ama pardon sen pazartesiden falan başladıysan normal caniş..
selam canım:92::92: geçmişte yazını okudum dr pko teşhisi koyduğunu yazmışsın canım.hiçç üzülme bende öyle hamile halmıştım tabi ilaçla .dr sana herhangi bi ialaç falan vermedi mi.
CANIM ilk elendigimde vardi cok sukur bi oglum oldu ve sonraki muanelerde de yoktu simdiki durumu bilmiyorum acikcasi yoktur insallah bu ay sonu randevum var insallah hmis heberimi alirim.. muane rutin tamd denk geldiii...
çok geçmiş olsun canım.bende de pko var ama bana dr ilaç vermişti bu ay kullandım .sana ilaç vermemesi çok acayip.bence başka bi dr git istersen bide hemen tedavi etmeden seni nasıl ksırlık bölümüne gönderiyo benim bildiğim eğer tedavi cevap vermezse o zaman aşılama veya tüp bebek istenir
kızlar bende de pco var.. ama o şekilde ALLAHIMA şükürler olsun hamile kaldım bu ay.. ilaç felanda kullanmadım.. olacağı varsa oluyor... sıkmayın canınızı...
evet canım bende böyle sizleri gördükçe moralman kendimi iyi hissediyorum. Allahımada şükürler olsun. illaki iç olmasa iyiydi ama,neler var neler. Allah dermansız dert vermesin
Senin bebişinide Allah bağışlasın inşallah rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın
çok geçmiş olsun canım.bende de pko var ama bana dr ilaç vermişti bu ay kullandım .sana ilaç vermemesi çok acayip.bence başka bi dr git istersen bide hemen tedavi etmeden seni nasıl ksırlık bölümüne gönderiyo benim bildiğim eğer tedavi cevap vermezse o zaman aşılama veya tüp bebek istenir
kızlar bende de pco var.. ama o şekilde ALLAHIMA şükürler olsun hamile kaldım bu ay.. ilaç felanda kullanmadım.. olacağı varsa oluyor... sıkmayın canınızı...
teşekkürler canım. bende anlamadım birşey. zaten devlete bir dahada gitmem,kimseyede önermem. hiç ilgilenmiyorlar, acayip kalabalık..
hakkımızda hayırlısı artık. çok uğraşmadan gelir inşallah bebişler,özletmezler kendileri:97:
hanimlar surekli kalcamin hemen ustedeki bel kemigim agriyor arada bi simsek cakmasi gibi biseyler oluyo sanci gibi kramp gibi ovulasyondan beri hep bu sıkıntım var. Kasiklarimda oyle bi tuhaf o gunden beri adet olcakmisim gibi surekli. Adete daha 6-7 gun var, en erken oda
canım bu ağrı çok mu azmı..ara ara giriyorsa adette olabilir..bilinmiyorki..inşallah hamilesindir canım..inşallah bende.bana da olduydu ama geçti.benim 12 günüm falan var adete..ama sen yumurtladıktan sonra oldu diyorsun..belli mi olur bu işler.sen gene de fazla kafaya takma..ve bu belirtileri kaçıncı gün ne olduğuna dair not al ben gibi..
tebrikler canımallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.demek ki sende sorun yaratmadan allah nasip etti canım darısı hepimizin başımızaaaa
masallah cnim hayirla kucgina alirsin insllah...kızlar bende de pco var.. ama o şekilde ALLAHIMA şükürler olsun hamile kaldım bu ay.. ilaç felanda kullanmadım.. olacağı varsa oluyor... sıkmayın canınızı...
inşalah canım müjdeli haberi alırsın.bende de pko var ilk hamileliğim de 1 aylık ilaç tedavisi sonucunda hamişş haberini almıştık.ama işte kimisinde hemen sonuç veriyo kimisinin de yıllaraca olmuyo.eşimin teyzesinin kızı var 4 yıldır pko yüzünden olmuyo geçen ay klomenle pre-seed kullandı yine olmadı rabbim herkesin yüzünü güldürsün ianşallah
Parrhisiacim haklisin not almak lazim onumuzdeki aylara işik tutmasi bakimindan. Ovulasyon gunumda basladi hergun belime kramp girdi. Ama kisa suruyo boyle bisey batiyo cikiyo sanki. Kasıklarımdaki agrida adet olmaya yakin hani boyle bi rahatsizdir bi farklidir ya orasi anlarsin ilk gunu fazlalasir ama benimki fazlalasmamis hali afedersiniz gaz sancisinada benziyo oda var zatendecok rahatsizim yani anliycaginiz:93: bu kadar erken adet belirtileri yasamadim ama hamilelik belirtisi icinde cok erken değilmi
selam sinemcim inşallah duan kabul olur.bu ay hepimizoluruzzz
senin bat ne zamandı gülüm
benim bat bugün canim ama gelen giden cok carsamba aksami test yapmistm negatif cikti. bilmiyorum olmazsam yarin yaparim test.
masallah cnim hayirla kucgina alirsin insllah...
screamaway sende görmezsin inş kırmızıyı ve gebe kalırsınnnnnn beklemedeyim ben hala :18:
screamaway canımm sonuç ne durumda ? ayın 15 oldu:) yaptın mı test.. hadi sende hamileyim de :)
kizlarr benimde bugün 28. günüm ve gelen giden yok bakalimm
hayirlisi allahtan. eger olmazsam yarin sabah test yapicam ilk idrarla.
ins. hepimiz hamilöekaliriz bu ay yaa
screamaway var mi bir gelisme canim sende
bende gelen gifden yok henüz.
kızlar meraba..bakıyorum burası çok kalabalık..yeni üyeler mi var bana mı öyle geliyor..
bişi sorucam bana biriniz cevap verirseniz çok sevnirim..
benim bat 26 nisan +2 de olabilir.çalışmayı ne zaman bırakalım ya çok sıkıldık..bi de biz hergün yaptık..siz söyleyin bakalım ne zaman bırakayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?