Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

arkadaşım paylaşımın çok güzel ve bilgi verici.canım sende de mi pko var yoksa çağın hastalığı zaten bize en büyük kötülüğü de bebek sahibi olamamamızzz

CANIM ilk elendigimde vardi cok sukur bi oglum oldu ve sonraki muanelerde de yoktu simdiki durumu bilmiyorum acikcasi yoktur insallah bu ay sonu randevum var insallah hmis heberimi alirim.. muane rutin tamd denk geldiii...

ama pardon sen pazartesiden falan başladıysan normal caniş..

çalışıyorum canım kocişi kandırabildikçe. sende çalış peş pşeyiz. hadi hakkımızda hayırlısı inşallah,bu çalışmalar boşa gitmez

selam canım:92::92: geçmişte yazını okudum dr pko teşhisi koyduğunu yazmışsın canım.hiçç üzülme bende öyle hamile halmıştım tabi ilaçla .dr sana herhangi bi ialaç falan vermedi mi.

canım başta çok üzüldüm ama şimdi iyiyim. şimdi soğan içiyorum inşallah etki eder. doktorda d.k verdi ama bebek istiyoum diyince o zaman böyle devam et olmazsa kısırlığa gel dedi. ne ilaç ne birşey. inşallah 1-2 ay içinde doktora gideceğim tekrardan. umarım jinekolojiye değilde hamilelik bölümüne giderim.

kızlar bende de pco var.. ama o şekilde ALLAHIMA şükürler olsun hamile kaldım bu ay.. ilaç felanda kullanmadım.. olacağı varsa oluyor... sıkmayın canınızı...

CANIM ilk elendigimde vardi cok sukur bi oglum oldu ve sonraki muanelerde de yoktu simdiki durumu bilmiyorum acikcasi yoktur insallah bu ay sonu randevum var insallah hmis heberimi alirim.. muane rutin tamd denk geldiii...

inşalah canım müjdeli haberi alırsın.bende de pko var ilk hamileliğim de 1 aylık ilaç tedavisi sonucunda hamişş haberini almıştık.ama işte kimisinde hemen sonuç veriyo kimisinin de yıllaraca olmuyo.eşimin teyzesinin kızı var 4 yıldır pko yüzünden olmuyo geçen ay klomenle pre-seed kullandı yine olmadı rabbim herkesin yüzünü güldürsün ianşallah

kızlar bende de pco var.. ama o şekilde ALLAHIMA şükürler olsun hamile kaldım bu ay.. ilaç felanda kullanmadım.. olacağı varsa oluyor... sıkmayın canınızı...

evet canım bende böyle sizleri gördükçe moralman kendimi iyi hissediyorum. Allahımada şükürler olsun. illaki iç olmasa iyiydi ama,neler var neler. Allah dermansız dert vermesin

Senin bebişinide Allah bağışlasın inşallah rahat bir hamilelik ve doğum yaşarsın

çok sağol canım benimm.... YÜCE ALLAHIMDA sana en yakın zamanda bebiş versin ve isteyen herkeze....
AMİN...

hanimlar surekli kalcamin hemen ustedeki bel kemigim agriyor arada bi simsek cakmasi gibi biseyler oluyo sanci gibi kramp gibi ovulasyondan beri hep bu sıkıntım var. Kasiklarimda oyle bi tuhaf o gunden beri adet olcakmisim gibi surekli. Adete daha 6-7 gun var, en erken oda

Son düzenleme:

teşekkürler canım. bende anlamadım birşey. zaten devlete bir dahada gitmem,kimseyede önermem. hiç ilgilenmiyorlar, acayip kalabalık..

hakkımızda hayırlısı artık. çok uğraşmadan gelir inşallah bebişler,özletmezler kendileri:97:

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.demek ki sende sorun yaratmadan allah nasip etti canım darısı hepimizin başımızaaaa

aynen canım devlet has.dr yüzüne bile bakmıyo en fazla 5 dk ilgileniyo ve çook kalabalık ben bi kez gittim ve bidaha tövbe ettim.en güzel özel has.canım imkanın varsa git inşallah iyi bi dr da bulursun kendine canım hakkında hayırlısı

canım bu ağrı çok mu azmı..ara ara giriyorsa adette olabilir..bilinmiyorki..inşallah hamilesindir canım..inşallah bende.bana da olduydu ama geçti.benim 12 günüm falan var adete..ama sen yumurtladıktan sonra oldu diyorsun..belli mi olur bu işler.sen gene de fazla kafaya takma..ve bu belirtileri kaçıncı gün ne olduğuna dair not al ben gibi..

Parrhisiacim haklisin not almak lazim onumuzdeki aylara işik tutmasi bakimindan. Ovulasyon gunumda basladi hergun belime kramp girdi. Ama kisa suruyo boyle bisey batiyo cikiyo sanki. Kasıklarımdaki agrida adet olmaya yakin hani boyle bi rahatsizdir bi farklidir ya orasi anlarsin ilk gunu fazlalasir ama benimki fazlalasmamis hali afedersiniz gaz sancisinada benziyo oda var zatende cok rahatsizim yani anliycaginiz:93: bu kadar erken adet belirtileri yasamadim ama hamilelik belirtisi icinde cok erken değilmi

masallah cnim hayirla kucgina alirsin insllah...

evet guzelim oyle amin insllh... aslind kimisinde deilde pco nun da cesitleri varmis boyutu cinsi ondan.. cok sukur bizimkiler hemen kybolup gebelige engel olnlrdn deil.. insallah onlarda olmaz temizdir bebisimizin yeri... esinin kuzenide en kisa zamanda hamile kalir insallah...

batında yaklaşmış ama bilemiyorum ki tatlım..dediğin kramp tarzı sancıyı biliyorum ama hamilelikte te var..ben yaşamıştım..çooook ağrımıştı günüm geçmeden olmuştu..hasta gibi de yatmıştım hatta..son haftadasın hamilelik belirtisi de olabilir..ama benim gibi sende fazla ümitlenmemeyi öğren..geçen ay 6 gün gecikti bütün belirtilerim vardı..hamileyim kesin dedim..sonuçta ağladım durdum...
biraz da biz herşeyi belirti mi acaba diye düşünüyoruz takıyor..salmalıyız kendimizi..millet takmıyor hemen oluyor..arkadaşımın 2 hafta gecikti test yap diye yakardık ta salak acelesi yok ya falan dedi..bence bizde umursamayalım..gelen gelir zaten dimi ama..

kizlarrrrrr, cok kalabalik olmusuz bu aksamustuuu... Ben bir cevap yazip ciktim, cok yogundum takip edemedim, simdi herseyi okuyorum... Oku oku, sayfalarcaaa bitapppp dustum... ama cok sevindim, eski gunlerimize doner gibi olduk diye....

screamaway sende görmezsin inş kırmızıyı ve gebe kalırsınnnnnn beklemedeyim ben hala :18:

Damlalar aminnn canimmmmm, insallahhhh, bakalim henuz birsey yok..:44:

screamaway canımm sonuç ne durumda ? ayın 15 oldu:) yaptın mı test.. hadi sende hamileyim de :)

tatlim test yapmadim, burda kizlarla konusunca, cumayi atlayip, kirmizilari gormezsem haftasonu yapmaya karar verdim... :97::97::97: yarin yapabilirimmm belki... hala tam karar veremedimm...

kizlarr benimde bugün 28. günüm ve gelen giden yok bakalimm
hayirlisi allahtan. eger olmazsam yarin sabah test yapicam ilk idrarla.

ins. hepimiz hamilöekaliriz bu ay yaa
screamaway var mi bir gelisme canim sende
bende gelen gifden yok henüz.

Sinemcimmm, belkiyorumm birsey yok henuz.. sende de birsey yok demek... Ben de yarin test yapabilirim... Tam karar veremedim...:97:

Tatlim, dedigin tarihe gore en gec ovulasyonun 14unde filan olabilir... Ve bence en gec 17sine kadar filan dene... Ondan sonra dinlenirsiniz...:81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…