sende olmasan bu topicin hali harap..ben sölim yani..
Busracim, senin adetin baslamadi mi hala tatlim...? hesapladiginda soyle seni listeye geri ekliyimmm...
canım senin böle gecikmeler oluyormuydu inş hamilesindir bende hiç gecikme olmazdı iyice heyecan bastı bu ay hiç umutludeğildim belkide buay olurKizlar hicbir belirtim yok... Daha kirmizilardan da ses seda yokkk....Sadece ara ara agri oluyor kasiklarimda.. Ama surekli bir agri degil... Biraz yuruyelim dedik esimle is cikisi... O zaman oldu... Cok da fazla hamilelige yormuyorum acikcasi... Umutlanmak istemiyorum bu ay...
Bir de yururken hep nefes nefese kaldim yaa... Anlamadim noldu bana....:96::96::96:
Kirmizilari gormezsem, ctesi veya pazar sabahi test yapabilirim....:97::97::97:
kızlar merhaba doktordan geldım ve hormon testlerım yapıldııı ve sonus polikistik over dedi doktorr sonuclarım bunlar fsh 3.7 lh 9.81 prolaktin 23.04 progesteron 0.706 tsh 2.73 degerlerim nasıl sizcee bılenler yorum yaparsınız pazartesı tekrardan cagırdı doktorr kırmızılar geldı ama bugun 3 günüm 3 günü toplasan 1 ped asla olmamaıstırrr çok üzgünüm ben moralim çok ama çok bozukk doktor resmen tedavi olmadan asla cocugun olmaz dediiinapıcam bennnn
aaa nedennn canimmm.. oyle deme... ben bu aksamustu takip edemedimmm.... cokk kalabalikmissinizzz.. uzuldum, kacirdim diyee...:97::97::97:
slm canım napalım iştee konuşuyoruz...sen napıyosun..
vay beee 1000 numerolu sayfadayız..
cm bendede var polikistik over.ama asla olmaz diye bişi yok ck doğal yolla hamile kalan var ama düşükle sonuçlanıyor geneli..tedaviye baslıcam bnd bu ay vee bu hastalığı olanların coğunun ikiz bebişi oluyorrmuşş...hiç üzülme herşeyin bi çaresi var...
cnmm dun basladı fakatt cok az az gelıo kanamam adet olarak bunu saysammı bılmıyorumm cok kafam karısık benım screamawaycım yaaa polıkıstık over dedı doktor bana
bu ay 29.günde adet olduğum için mayısı kestiremiyorum. en iyisi yine 33 gün diyim ve mayıs 9 bat'ım olsun..........
canım senin böle gecikmeler oluyormuydu inş hamilesindir bende hiç gecikme olmazdı iyice heyecan bastı bu ay hiç umutludeğildim belkide buay olur
topiğin hit elemanısın sen canım..bu akşam dediğin gibi kalabalıktık..ama sensiz topic olmazz...çok gitme..:80:
İyi geceler kızlar.Birkaç gündür uğrayamadım buralara ve sizleri çook özledim.Yuuupppi 1000. sayfa olmuş Süper bu.Bereketli topicimiz bizim.
Bu arada geçmişin hepsini okuyamadım var mı kızlar güzel haberler?
İyi geceler kızlar.Birkaç gündür uğrayamadım buralara ve sizleri çook özledim.Yuuupppi 1000. sayfa olmuş Süper bu.Bereketli topicimiz bizim.
Bu arada geçmişin hepsini okuyamadım var mı kızlar güzel haberler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?