Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Sağol canım liste için.Artsın artsın da ha çoğalsın bebişler.Sen de gelişmeler var sanırım canım.Umarım güzel haberler verirsin bize.

Canlarım yaa sizinle sohbet etmeyi çok istiyorum ama uykusuzluktan gözlerim ve başım ağrıdı artık.Zorlamayayım daha fazla.Bebişimi de yormayayım teyzeleri.
İyi geceler.

Sağol canım liste için.Artsın artsın da ha çoğalsın bebişler.Sen de gelişmeler var sanırım canım.Umarım güzel haberler verirsin bize.

Canim bende henuz gelisme yok.. Bekliyorum halen...

Canlarım yaa sizinle sohbet etmeyi çok istiyorum ama uykusuzluktan gözlerim ve başım ağrıdı artık.Zorlamayayım daha fazla.Bebişimi de yormayayım teyzeleri.
İyi geceler.

iyi gecelerrrrr tatlimm.....

kizlar topigin gece bekcisi oldum ciktim ben....:126::126::126::126:

karar verdim, sabaha test yapacagimmmm....

ya dusundum de, neden daha fazla bekleyeyimmm? hamileysem cikar zaten, degil mi?.:26::26: hamile degilsem de biran once adet soktorucu bisiler arastiririm ve bir sonraki aya hazirlanirim....

onun icin sabaha kadar kirmizilari gormezsem test yapacagimm... insallah pisman olmam yaptigima...

günaydııın kızlarr :80:

screamaway beklemedeyim canım

hadi güzel haberlerle gel inşallah

Günaydın güzeller,

Genelde hafta sonları hamile haberi alıyoruz.. Bu haftanın ilk talihliside inşallah Screamawaycım olur.. Hadi Bakalım, Güzel haberlerini bekliyoruz canım..Dualarım seninle..

Hee birde screamawaycım canım ben 2 gün önce 27 oldum.. Listede 1 yaş daha yaşlandırabilirsin beni:)))

Son düzenleme:
günaydin kizlar !!!

benimde bat dündü

bu sabah test yaptim ve yine tek cizgi

4. denememizdi bu ayda tutmadi acaba dogm kontrl hapinin etkisi gecmedi mi daha ?

Hadi bakalım kızlar topicimiz 1000.sayfalara ulaşmış,bu topic bir çok kişeye uğur getirdi,bana da getirmişti amaaaa olmadı:-((( Neyse canım topic devam ediyor bana yine uğur getirecek bu topic aaaaa
Screamaway canım sonucunu döörrrttt gözle bekliyoruz

Kızlar bu arada ben doktora gidemedim yokmuş p.tesi gelcekmiş,soramadımda korunma sorusunu,ama ben galiba p.tesiden itibaren yani kan sonucundan sonra(ne olur ne olmaz diye)korunmıycammm şook şokk şokkk
(Şimdilik korunuyorum korkuyorum çünküüü ) Ya yumurtlama günlerim geçiyorsa işte o zaman kaçırdım demektir bu ayı ama olsun mayısta tam gaz çalışıveririz ay utandım yeter :78: :78:

günaydin kizlar !!!

benimde bat dündü

4. denememizdi bu ayda tutmadi acaba dogm kontrl hapinin etkisi gecmedi mi daha ?

canım ümitlendirmek istmemem ama bat 2 hafta geçmesine rağmen testte negatif gören, aslında hamile olan kişiler biliyoruz o yüzden kırmızıları görmeden ümidini kesme derim ben. ayrıca ani hava değişimlerinden de gecikmeler olabiliyor mesela ben geçen ay 4 gün gecikme sonrasında adet oldum. sen stres yapma ama dediğim gibi kırmızıları görmeden de kesme ümidini.

ayrıca dayanamam çok merak ediyorum diyorsan bence bir kan testi yaptır çünkü bat geçtiyse ve gebelik varsa kanda çıkar mutlaka

Son düzenleme:
günaydin kizlar !!!

benimde bat dündü

Canım kırmızıları görene kadar bişey söyleyemeyiz.
geçen ay ben tam regl gününde test yapmıştım negatif çıkmıştı. sonra kırmızılar geldi derken düşük yapıyomuşum meğer. Ama doktorda düşük sonrası bile kan değerim 605 çıkmıştı.. gerisini sen düşün yani. evde yapılan idrar testlerine çokda güvenmemek lazım. Hakkında hayırlısı olsun. ve sanmıyorum hapların etkisi olacağını.

idrarda çıkmaz değil mi sonuç kan testi yapmak için pazartesiyi bekliyorum bende hala beklemedeyim

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

hatunice,azra3434,damlalar,neşelikız,screamaway,tatlicadi1,

ee kızlar bu ne sessizlik

günaydııın kızlarr :80:
screamaway beklemedeyim canım
hadi güzel haberlerle gel inşallah

Günaydın canımcım
screamaway inşallah güzel haberler getirirsin bize

Kizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
Oturdum agladim gece, sinirlerim bozuldu...
Sabah erkenden test yaptim, bari negatifi goreyim de kafam rahatlasin da adetim artsin diye.. Negatifi gordum tabiki testte, dusa filan da girdim artsin adetim diye.. Geceki lekelenmeden sonra henuz daha birsey gormedim... Biran once baslasin diye bekliyorum...:97::97::97::97:

Canim cok sIkkIn... Bu ay da olmadi... Cocugum filan olmuyor yani benim... Yas 30a yaklasti...:97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…