Sağol canım liste için.Artsın artsın da ha çoğalsın bebişler.Sen de gelişmeler var sanırım canım.Umarım güzel haberler verirsin bize.
Canlarım yaa sizinle sohbet etmeyi çok istiyorum ama uykusuzluktan gözlerim ve başım ağrıdı artık.Zorlamayayım daha fazla.Bebişimi de yormayayım teyzeleri.
İyi geceler.
kizlar topigin gece bekcisi oldum ciktim ben....:126::126::126::126:
karar verdim, sabaha test yapacagimmmm....
ya dusundum de, neden daha fazla bekleyeyimmm? hamileysem cikar zaten, degil mi?.:26::26: hamile degilsem de biran once adet soktorucu bisiler arastiririm ve bir sonraki aya hazirlanirim....
onun icin sabaha kadar kirmizilari gormezsem test yapacagimm...insallah pisman olmam yaptigima...
günaydııın kızlarr :80:
screamaway beklemedeyim canım
hadi güzel haberlerle gel inşallah
günaydın anne adayları ve aday adayları :80:
umarım bugün bisürü hamiş haberi alırız...
günaydin kizlar !!!
benimde bat dündü
bu sabah test yaptim ve yine tek cizgi
4. denememizdi bu ayda tutmadi acaba dogm kontrl hapinin etkisi gecmedi mi daha ?
günaydin kizlar !!!
benimde bat dündü
4. denememizdi bu ayda tutmadi acaba dogm kontrl hapinin etkisi gecmedi mi daha ?
günaydin kizlar !!!
benimde bat dündü
günaydııın kızlarr :80:
screamaway beklemedeyim canım
hadi güzel haberlerle gel inşallah
Günaydın canımcım
screamaway inşallah güzel haberler getirirsin bize
Günaydın güzeller,
Genelde hafta sonları hamile haberi alıyoruz.. Bu haftanın ilk talihliside inşallah Screamawaycım olur.. Hadi Bakalım, Güzel haberlerini bekliyoruz canım..Dualarım seninle..
Hee birde screamawaycım canım ben 2 gün önce 27 oldum.. Listede 1 yaş daha yaşlandırabilirsin beni:)))
Hadi bakalım kızlar topicimiz 1000.sayfalara ulaşmış,bu topic bir çok kişeye uğur getirdi,bana da getirmişti amaaaa olmadı:-((( Neyse canım topic devam ediyor bana yine uğur getirecek bu topic aaaaa
Screamaway canım sonucunu döörrrttt gözle bekliyoruz
Kızlar bu arada ben doktora gidemedim yokmuş p.tesi gelcekmiş,soramadımda korunma sorusunu,ama ben galiba p.tesiden itibaren yani kan sonucundan sonra(ne olur ne olmaz diye)korunmıycammm şook şokk şokkk
(Şimdilik korunuyorum korkuyorum çünküüü) Ya yumurtlama günlerim geçiyorsa işte o zaman kaçırdım demektir bu ayı ama olsun mayısta tam gaz çalışıveririz ay utandım yeter :78: :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?