Kizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
Oturdum agladim gece, sinirlerim bozuldu...
Sabah erkenden test yaptim, bari negatifi goreyim de kafam rahatlasin da adetim artsin diye.. Negatifi gordum tabiki testte, dusa filan da girdim artsin adetim diye.. Geceki lekelenmeden sonra henuz daha birsey gormedim... Biran once baslasin diye bekliyorum...:97::97::97::97:
Canim cok sIkkIn...Bu ay da olmadi... Cocugum filan olmuyor yani benim... Yas 30a yaklasti...:97::97::97:
Screamaway canım hiç kadın doğuma normal bir kontrole gittin mi??
Evet ya ne bu sessizlik,ee kızlar bugün gününüzü nasıl geçireceksiniz bakalım anlatalım????
Kontrole tr'ye tatile gittigimde gitmistim.. Hersey cok iyi demisti.. Tabi bu nerdeyse 2 sene onceydi...
Haziranda yine gitcem tr'ye, artik o ara doktora da giderim herhalde...
dur bakalım canım hemen kaybetme ümidini ve lütfen öyle adet söktürücü yöntemler filan kullanam durum netleşmeden
ayrıca neden olmuyormuş çocuğun nasıl da karar verdin buna hemen..
az önce bir post okudum 12 yıl sonra gelen mucizem diye
gönlünü ferah tut hiç canını sıkma.. en azından fazla sıkma.. hem daha durum net değil sadece pembe lekelenme diyorsun.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
canım lütfen üzme kendini.. hem daha net bir durum bile yok belki bebiş vardır ve sen böyle üzülerek onu etkilemiş olursun.. normalde de böyle olur muydu peki. hani lekelenmeden sonra tam olarak sökülmesi sürer miydi :44:
ben yolcuyum bugün.. eve gidip ufak bir valiz hazırlayıp eşimin köyüne gideceğiz (inşallah)
hafta sonu biraz temiz hava çekelim ciğerlerimize. hemde büyüklerle hasret giderelim bakalım
Canım benim uzme kendini nolurKizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
Sabah erkenden test yaptim, bari negatifi goreyim de kafam rahatlasin da adetim artsin diye.. Negatifi gordum tabiki testte, dusa filan da girdim artsin adetim diye.. Geceki lekelenmeden sonra henuz daha birsey gormedim... Biran once baslasin diye bekliyorum...:97::97::97::97:
Canim cok sIkkIn...Bu ay da olmadi... Cocugum filan olmuyor yani benim... Yas 30a yaklasti...:97::97::97:
genelde kahverengi lekelenme olup, sonra 1 gune filan sokuluyor... boyle pembe lekelenme oldugunu hatirlamiyorum... belki farketmemisimdir daha once olsa bile... camasira bile gelmedi sonucta... bugun baslar herhalde... cok uzamasa bari...:97:
normalde 26-27 gun suren dongum, bebek icin denemeye basladiktan sonra 29-30lara cikti....
genelde kahverengi lekelenme olup, sonra 1 gune filan sokuluyor... boyle pembe lekelenme oldugunu hatirlamiyorum... belki farketmemisimdir daha once olsa bile... camasira bile gelmedi sonucta... bugun baslar herhalde... cok uzamasa bari...:97:
normalde 26-27 gun suren dongum, bebek icin denemeye basladiktan sonra 29-30lara cikti....
Canım benim uzme kendini nolurhem daha tam kirmizilarin gelmemis idrar testine cok guvenme gunun 2 hafta gecince gosterir diyorlar. Hem daha basindayiz hemen pes etmek yok daha 3 teyiz. Onumuzdeki ay kürlere baslariz. Hayirlisini versin rabbim hepimize
Canım ben 29 martta idrar testinde sonrada kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 27 martta kahverengi lekelenmem olmuştu devamı gelmemişti ama.Ben sonradan onu yerleşme kanamasına yormuştum ama belkide o 27 marttaki lekelenme benim için düşük belirtisiydi,bilemiyorum yani.6 nisanda da normal kanamam başlamıştı.
Canim, ben arastirmalara baslicam.. Gecen sperm kalitesini olcen birsey gormustum internette... Onu almayi dusunuyorum, kendimi nasil kontrol edebilirim ona da bakcam... Doktora gitmeden evde yapabildigim kadar bu durum uzerine arastircam insallah....:97:
Canim, boyle dongulerdeki uzamalar kimyasal gebelik yuzunden olabilir yani...? Burdaki testler de hic supheye firsat vermiyor... Silik cizgi aradim, yok.. cok net tek cizgi...Kimyasal gebelikte idrar testinde silik de olsa gorulmesi gerekiyor sanirim... Benim kimyasal gebelik bile degil yani bence...
Canım ben de pek sanmıyorum hala hapların etkisinin olacağını...4.deneme demişsin çünkü.
Canim, ben arastirmalara baslicam.. Gecen sperm kalitesini olcen birsey gormustum internette... Onu almayi dusunuyorum, kendimi nasil kontrol edebilirim ona da bakcam... Doktora gitmeden evde yapabildigim kadar bu durum uzerine arastircam insallah....:97:
Canim, boyle dongulerdeki uzamalar kimyasal gebelik yuzunden olabilir yani...? Burdaki testler de hic supheye firsat vermiyor... Silik cizgi aradim, yok.. cok net tek cizgi...Kimyasal gebelikte idrar testinde silik de olsa gorulmesi gerekiyor sanirim... Benim kimyasal gebelik bile degil yani bence...
Kizlar, o postu yazdiktan sonra yatmadan cok acik pembe lekelenme oldu... Camasirima bile gelmedi yani, cok az...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?