Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

dur bakalım canım hemen kaybetme ümidini ve lütfen öyle adet söktürücü yöntemler filan kullanam durum netleşmeden

ayrıca neden olmuyormuş çocuğun nasıl da karar verdin buna hemen..
az önce bir post okudum 12 yıl sonra gelen mucizem diye

gönlünü ferah tut hiç canını sıkma.. en azından fazla sıkma.. hem daha durum net değil sadece pembe lekelenme diyorsun.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Evet ya ne bu sessizlik,ee kızlar bugün gününüzü nasıl geçireceksiniz bakalım anlatalım????

ben yolcuyum bugün.. eve gidip ufak bir valiz hazırlayıp eşimin köyüne gideceğiz (inşallah)
hafta sonu biraz temiz hava çekelim ciğerlerimize. hemde büyüklerle hasret giderelim bakalım

Kontrole tr'ye tatile gittigimde gitmistim.. Hersey cok iyi demisti.. Tabi bu nerdeyse 2 sene onceydi...

Haziranda yine gitcem tr'ye, artik o ara doktora da giderim herhalde...

canım lütfen üzme kendini.. hem daha net bir durum bile yok belki bebiş vardır ve sen böyle üzülerek onu etkilemiş olursun.. normalde de böyle olur muydu peki. hani lekelenmeden sonra tam olarak sökülmesi sürer miydi :44:

hatunicecim, 12 yil vaktim yok benim... yas neredeyse 30 olacak... 3. deneme de bosa gitti... bir problem olmasa neden olmasin ki... mutlaka bir sorun var... esim icinde uzuluyorum... bir suru hesap yapip calisiyoruz, cok stres yapiyor o da.. her ay ayni stres, ayni stres... artik cok sIkIldim....

genelde kahverengi lekelenme olup, sonra 1 gune filan sokuluyor... boyle pembe lekelenme oldugunu hatirlamiyorum... belki farketmemisimdir daha once olsa bile... camasira bile gelmedi sonucta... bugun baslar herhalde... cok uzamasa bari...:97:
normalde 26-27 gun suren dongum, bebek icin denemeye basladiktan sonra 29-30lara cikti....

ben yolcuyum bugün.. eve gidip ufak bir valiz hazırlayıp eşimin köyüne gideceğiz (inşallah)
hafta sonu biraz temiz hava çekelim ciğerlerimize. hemde büyüklerle hasret giderelim bakalım

Canım ben de geçen hafta eşimin köyüne gitmiştim,temiz hava çektik biz bol bol
Ben de bu öğlen komşuma gidicem,çağırdı da) Akşamüstü de markete alışverişeee

Canım benim uzme kendini nolur hem daha tam kirmizilarin gelmemis idrar testine cok guvenme gunun 2 hafta gecince gosterir diyorlar. Hem daha basindayiz hemen pes etmek yok daha 3 teyiz. Onumuzdeki ay kürlere baslariz. Hayirlisini versin rabbim hepimize

Son düzenleme:

Canım ben 29 martta idrar testinde sonrada kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim ama 27 martta kahverengi lekelenmem olmuştu devamı gelmemişti ama.Ben sonradan onu yerleşme kanamasına yormuştum ama belkide o 27 marttaki lekelenme benim için düşük belirtisiydi,bilemiyorum yani.6 nisanda da normal kanamam başlamıştı.

Aynen canim benimde oyle 25 gun suruyordu 29-30 oldu uzamasida iyi diyorlar rahim kendini hazirliyormus

Canim, ben arastirmalara baslicam.. Gecen sperm kalitesini olcen birsey gormustum internette... Onu almayi dusunuyorum, kendimi nasil kontrol edebilirim ona da bakcam... Doktora gitmeden evde yapabildigim kadar bu durum uzerine arastircam insallah....:97:

Canim, boyle dongulerdeki uzamalar kimyasal gebelik yuzunden olabilir yani...? Burdaki testler de hic supheye firsat vermiyor... Silik cizgi aradim, yok.. cok net tek cizgi... Kimyasal gebelikte idrar testinde silik de olsa gorulmesi gerekiyor sanirim... Benim kimyasal gebelik bile degil yani bence...

Anladım canım,çok üzülme olur mu...Moral çok önemli...

screamaway canım üzülme lütfen. 3 ay olmadı diye hiç olmayacak lafları falan,hiç yakıştıramadım dur bakalım bu ay olmadı diye sorun olacak diye bir kural yok. hiç sorunu olmadan aylarca uğraşanlar var.
neden türkiyeye gelmeyi bekliyorsun orda zormu oluyor doktor işleri?
stres yapma bekle gelsin kırmızılar mayıstada gün aşırı 1 ay boyunca çalış balım,öyle yumurtlama günlerini bekleme. belki test yanılttı sizi bu ay. Allahım gönlüne göre versin inşallah.

kızlar ben de çk kötüyüm sat 15 marttı.dün hcg 21.80 çıktı 4 gün önce de 17 çıkmıştı.artış olmamış bebek tutunamamış galiba adet de olmadım kimyasal mı bu ?kötüyümm

Canım ben de pek sanmıyorum hala hapların etkisinin olacağını...4.deneme demişsin çünkü.

ya bilmiyorum ki arkadaslar. gecen ayda 6 gün gecti dr. giitik hersey normal dedi dr. vajinal ultrasyonla bakti hatta dedi daha net görülür falan hersey normal dedi reglm 3. günü gittim hatta yumurtan gözüküyor dedi herhangi bir problem yok hapi biraktim 2 ay ilk düzenliydi bir problem yoktu simdi düzenim bozuldu bakalim belki olurum bugün yarin.

canim üzülme bak bende tets yaptim benimde tek cizgi en belirgin sekilde cikti valla bakalim nezaman adet olucam biran önce olsam bare. insan üzülüyor ama napalim hayirlisi olsun.

kizlar bende gecende bir dergide okudum alman dergisinde rahim filmi cekildikten sonra kadinlarin %75 i hamile kaliyrmus 2 ay icinde film cekilirken hava ile ilac verilirken tüpler az birsey tikanik olsadaha o hava ve verilen ilacin etkisi ile düzeliyormus.

Screamaway cnm üzülme dicem ama üzüleceksin biliyorum yaşamayan bilemez tabii ben ilk deneme olmasına rağmen yıkıldım. sana söliceğim şu ki ; sadece yumurtlama döneminde birlikte olmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam ? normal zamanlarda günaşırı, yumurtlama günlerinde her gün deneyin bebeğim.şansınızı arttırın. zaten şu an bunları belki de boşa konuşuyoruz henüz kırmızıları görmemişsin umut war yani. sana Tr den mis kokulu öpücüklerimi yolluyorum bebeğim

kızlar reglime son 7 gün kala pembemsi kan geldi bugünde 5 gün kala kahverengi akıntılar geliyor noluyor yaa bat 20 nisan karnımda hafif bi sancı var sizce ne bu yaa potbori yapıyor vücüdüm resmen offf bebek tutunduğunda gelen kahverengi akıntı kaç gün sürüyorr yada ne kadar oluyorr ?

Son düzenleme:

canım hayırlısı neyse o olsun sıkma canını .... benimde umudum kalmadı bugünde kahverengi akıntı gelmeye başladıı off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…