Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşallah canım darısı başınıza inşallah hiç ümitsizliğe kapılmayın 19 şubatta bir düşüğüm oldu rabbim bu duyguyu bir ay sonra bana tekrar yaşattı allahtan ümit kesilmezmiş

Canim seninle bat larimiz cok yakin yerlesme kanamani gordunmu gorduysen ne zaman geldi tatlim?

ay çok doğru ya biz uğraşalım didinelim millet 4 e 5 e kazara kalsın..ben ayaklarımı kaç saat dikiyorum..hatta belimin altında yastıkla uyuyorum..ahhh ahh...annem annem..

Kızlar ben de 10 Nisanda regli oldum bu arada bir sürü problem yaşadım.Yumurtalık rezervim azalmış vs.. yarın hisrereskopi çektireceğim bakalım sonuç ne olacak..

söylemeyi unuttum benim annem de patır patır hamile kalmış maşşallah 4 tane yapmış..son ikisi kaza..hatta ben spiral den olmuşum düşünün artık..acaba sipiral anneme yerleşirken bana mı geçti..

cnm bende şubat ayında cok agır bı grıp gecırmıstım ılaç almamak için acile gittim ve once kan testı istedim ve o tarıhte batıma yaklaşık bir hafta vardı..sonuc negatıf cıkmıstı.ama doktorum bu pozıtıf olmayacagı anlamına gelmez kanda cıkmamıs olabılır demıştı..yanı demek istediğim biraz erken gerci sonunda hamiş filan değilmişim zaten ama çııkmayabilirmiş o kadar erken doktorun soylemesi buydu..istersen sonucun iyice net olması için bi kaç gün daha bekle..

azracım bana doktor tsh prolaktrın lh progesteron fsh yaptırdı ve pcolu oldugumu anladı bugunde ozel doktoruma gıttım ve vajinal ultrosyondada kistleri gördük

acelen ne parrhisiacimmmm, bekleeeee...

doğru söylüyorsun tatlım..en iyisi beklemek artık..her ay zaten gidip tahlil yaptırırsam rezil olcam..ilçede oturuyorum herkes tanıdık valla..

söylemeyi unuttum benim annem de patır patır hamile kalmış maşşallah 4 tane yapmış..son ikisi kaza..hatta ben spiral den olmuşum düşünün artık..acaba sipiral anneme yerleşirken bana mı geçti..

:90:ayy cnm çok gülüm yaaaa:))))maaşallah annene yaa işte bizde böyle didinelim valla olacaksa spral bile hikaye yanii olmayacaksa da amuda kalk nafile:)))

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? esiiin | 32 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi?
KuPPe | ?? | 16 Nisan| bekliyoruz
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
muhasebe75| 35 | 19 Nisan| bekliyoruz
mpb | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz
hakem | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi?
tirilaylom | 28 | 21 Nisan| bekliyoruz
leplepi | 21 | 21 Nisan| bekliyoruz blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

Kızlar bu arada ben de bugün doktora gittim,vajinal ultrasonla baktı doktorum bir de smear testi yaptı.İlk defa smear testi yapıldı biraz korktum ama korkulcak bir şey yokmuş,sonuçları haftaya gösterebilicem kızlar,bir de kan testi yapıldı yine gebelik testi.
Doktorum rahim temiz dedi,korunma olayını tekrar sordum yine 3 ay dedi yaaaa,1,5 ay vücut kendini toplasın dedi,e doğrudur napalım,tabi ben 1 ay bekliycemmmm

Canım benim batım 3 mayıs sanırım..

fıstıklarrrrrrrrrrrr napıosunuzz..bir haftadır yoktum, şehir dışındaydıkkkk :) dün geldik..anca yazabildimmm..var mı bi değişiklik..nisan ayı pek bereketli diiil galibaa henüz..

tatlım adetliyken mi yapılıyor bu testler..sendüşükten sonra kürtaj olmadın dimi..olmadıysan bence bekleme fazla yap..ben kürtaj olmuştum 6 haftalıktı..3 ay korunduk ama pişmanım yani..gene de sen bilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…