Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

inşallah canım darısı başınıza inşallah hiç ümitsizliğe kapılmayın 19 şubatta bir düşüğüm oldu rabbim bu duyguyu bir ay sonra bana tekrar yaşattı allahtan ümit kesilmezmiş
hayirli olsun canim insallah saglikla alirsin kucagina...

bende takiyim yaa masallah dielim ne yumurtlama gunu hesapliyolar ne adet ne bilmem ne bilmem ne test fala.... biz servet harciyoz yahuuuuuu hos bebislerimize deger ayri mesele de.......
dogru diyorsun... bende ayaklari kaldirmistim.. hiccc bi ise yaramadi... kaldim oyle 4. aya...
Benim arkadaslarim da oyle... cogu ilk ayda kaldi... en fazla 3. ayda kalan biliyorum... Herhalde bu gidisle beni gecen olamaz...
ne taklalar atiyoz ama ben bu hesap kitap isi bizi kaliplastiriyor diye dusunuyorum bence tamamen dogalliktan tabi bi sorun yoksa , daha kolay hamile kaliniyor...
masallah hele benim ablam evlenir evlenmez ilk aydan...
azracım bana doktor tsh prolaktrın lh progesteron fsh yaptırdı ve pcolu oldugumu anladı bugunde ozel doktoruma gıttım ve vajinal ultrosyondada kistleri gördük
gecmis olsun guzelim... ne dedi peki tedavi icin bi surec verdimi ??? iliyce yolu filan anlatmistir...
fıstıklarrrrrrrrrrrr napıosunuzz..bir haftadır yoktum, şehir dışındaydıkkkk :) dün geldik..anca yazabildimmm..var mı bi değişiklik..nisan ayı pek bereketli diiil galibaa henüz..

hosgeldin guzelim/// bende topice soracaktim yazdiklarini bbayadir goremedim nerelerde bu kiz diye.. burdasinnasil gidiyor canim batin gecti sanirim haberler neler...??

kuppecim sen de var mı bişiler..batın geçti sanırım.

hosgeldin guzelim/// bende topice soracaktim yazdiklarini bbayadir goremedim nerelerde bu kiz diye.. burdasinnasil gidiyor canim batin gecti sanirim haberler neler...??

canlarımmm vallahi ben bu ay ovulasyon tarihi kaçırmıştım aslında ama hala adet olmadım..16sında olmam gerekirdi, hiç şaşmazdı ama yolculuktan falan yorgunluktan gelmedi diye düşünüyorum, yarın kesin gelir artık..

belli olmaz guzelim.. dur bakalim hayirlisi.. gerci bu saydiklarinda etkiliyor ama... bekleyip gorcez artikk

cnm test yapmadın mı peki yine de ihtimal var bence 2 gün geçmş...belkide kaçırmamışsındır yumurtlama dönemini bilemeyiz

belli olmaz guzelim.. dur bakalim hayirlisi.. gerci bu saydiklarinda etkiliyor ama... bekleyip gorcez artikk

cnm test yapmadın mı peki yine de ihtimal var bence 2 gün geçmş...belkide kaçırmamışsındır yumurtlama dönemini bilemeyiz

keşke öyle bi durum olsa kızlar, bize çok büyük bir süpriz olurdu heralde ama ben sanmıyorum..benim yumurtlamam 14-15. günlerde olurdu, biz 12-13. günlerde çalışma yaptık :) araya sınavlarım girdiği için de devamı gelemedi yani..ben pek ümitli diiilim.. :) o yüzden test de yapmadım, bakalım eğer yarın da gelmezse o zaman test yaparım artık :)

hadi bakalım cnm hayırlısı ben heyecanlandım senin için ama bekleyip görelim o zaman inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında

hadi bakalım cnm hayırlısı ben heyecanlandım senin için ama bekleyip görelim o zaman inşallah hayırlısı olur hepimizin hakkında

bekleme kısa sürdü tatlımmm hahahaha :) ya bu siteye girmemi bekliyodu sankii :) gülüyoruzz şuan eşimlee :) geldiii kırmızııııııııııııııııı..geldiiiii :) hiçte sancım olmadı ya çok ilginçç..normalde kıvranmam lazım :) screamaway yaz kara tahtaya ismimi :) mayısa gidiyoruzzzz... :)

bekleyelim derken bu kadar kısa zamanı kastetmemiştim kırmızı haberi hiç güldürmemişti bizi böyle:))sende katıldın yani mayıscıların arasına o zaman hoşgeldiiiiiiiiinn diyelimm

canim biliyormusun spermler 3 4 gune kadar canli kaliyolarmis uzman tv de dr den duymustum belli olmaz yani ............... dedim asagiya msjn geldi..

ne tevafuk:::87::87::89:......eger hamis deilsen mayisa iyi calismalar insallah.. ama artmayadabilir kirmizilar dur bakalim gorcezzzz

azracım bana doktor tsh prolaktrın lh progesteron fsh yaptırdı ve pcolu oldugumu anladı bugunde ozel doktoruma gıttım ve vajinal ultrosyondada kistleri gördük
cok gecmiş olsun tatlım. Devlet hastanesindemi yaptırdın testlerini. Nasıl bir tedavi uygulanacagını anlattımı tatllım:26:

kanama görmedim canım ben

bendede henuz gelen giden yok. yerleşme kanaması olmadan olabilştormu acaba

bekleyelim derken bu kadar kısa zamanı kastetmemiştim kırmızı haberi hiç güldürmemişti bizi böyle:))sende katıldın yani mayıscıların arasına o zaman hoşgeldiiiiiiiiinn diyelimm

ay kızlarrr ne kadar güldüğümüzü bir görseydiniz :) canlı canlı regl heyecanı gibi birşey oldu yaa.. hey Allahım sen büyüksün, elbet hayırlısını nasip edersin..Mayıs'a inşallahhhh iyi haberler veririz..aylar ne çabuk geçer oldu yahu

ya kızlar hamile kalabilmek için adetin bittiği günden itibaren gün aşırı yapmak gerekiyor dimi fire vermeden???ben anlamadım ya 2. denememizdi elimizden geleni yaptık 2-3 gün kaçırdık sadece ama olmadı bu sefer.3. bari diyorum herkes nasıl çalışıyorsa bizde ona göre uygulayalım kafam karıştı benim ya ne zor şeymiş bu hamile kalmak :))şimdi batımı da hesaplayamıyorum geçen ay 33 günde oldum bu ay 29 günde.

ama masaAllah diorum size... gulerek karsiliyonuz kirmiziyi.......... ayyy ne tuhaf yaa siteye bir geldin pir geldin haA........
ahh ahhh canim napcazz bu hesap kitap isini.. hangisini baz alcaz.. tatlim sende en iyisi bi ovulasyon testi al istersen... en temizi oyle

bugn internetten sipariş verdim laboquick diye.20 tane yeter herhalde bu ay :)))

selam kızlar.
akşam üstü gittim derece aldım. yarından itibaren ateşimi ölçeceğim. yani inşallah uyanabilirsen varmı burda ateş ölçen. tam anlamadım ama ölçeyim illa yorumlayan çıkar diye düşünüyorum

tuğçe canım dün gece kociş çağırdı yazamadım,burdasın yazim. sen şimdi bana ankarada doktor söyleyeceksin ya. ben özel ama ssk anlaşmalı hastane arıyorum işin aslı. sırf özeller biraz tuzlu olur. ben hrs ye gitmeyi düşünüyorum. ora hakkında bilgin varmı? yada bana orası gibi bir hastane önerebilirmisin. ben buralı değilim o yüzden çok zorlanıyorum böyle hastane işlerinde:78:

cnm sna msj yazıodm bende uzm.dr.saime kış war netten bak istersn..dedem eşiyle calışmştı ordn tanıorum cok iyi tatlı bi doktr..ssk anlaşmalı olduğğu hastane zekai tahir burak oraya gidersn..bn sn gitmedn ararım

bende olcuyorum tatlım. sabah saatini kurup 6,8 arası ama mutlaka hep aynı saatte yataktan dısarı cıkmadan olcuyosun. hergun olcumlerini not almalısın. misal dongunun kacıncı gunu kac derece olctuysen cizelgende duzenli sekilde yer almalıkı yamurtlaman hakkında yorum yapabilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…