Sinemcimmmm, uzulmek yokkkk, ben de mayisa kaldim zaten...Hep beraber devam edecegiz insallah...
aaaaa, Nisanda bir hamilemizzz daha varmis da haberimiz yokmusss,
Hemen seni listede hamile diye guncelliyorum canim... Cokkk sevindimmm... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin..
Topic senden dua bekliyor...
Silacimmmmm, Mayis 1 civarinda ovulasyonum olur diye dusunuyorum... Misafirimiz varken deneyebilcekmiyiz bilemiyorum, insallah deneriz...Mayis 5/7si arasi gibi tr'de olcam.. 5'inde filan gitsem, henuz cok erken olur herhalde.. Bana hamilemiyim degilmiyim soyleyemez... Ama eger hamileysem bir zarari dokunur mu? Sonucta kontrol etcek ya...:26::26::26:
slm arkadaslar nasilsinz bende birazdan taki tasarima gidecem bi baklayim dedim kafam dagilsin diye siz neler yapiyosunuz canlarim
günaydın kızlaar .bz bu ay yumurtlama döneminde hiç çalışamadıkama bnm 4 gündür göğüslerim acıo daa adetime en az 15 gün var ama nie bu kadar erken acımaya başladı bilmiorum hamile olduğumuda düşünmüorum ama olabilirmi ki acaba
hii anliyorum canim.. mayisin basina gidiyormussun ben otalari gilan olur die dusunmustum.. olsun herseyden umit ediyoruz belki erken yumurtlarsin erken dollenme olur gec oluyode niye erken olmasin....zaten dr ler bilir yaa insallah muanede bisi olmaz bebis olursa..
ama akıntım adet bittikten soraki hafta geldi bitti.. ovulasyon testindede negatif çıkıo o yüzden yumurtlamam bitti die düşünüorum gerçi bugün itibariyle adetime 10 gün kaldı
yokkk erken olmasiinnn, erken olmasinnn.. tam misafirlerim burdaykene rastlar o zaman....
Insallah bu ay dongum sooooleee 30-31 gune cikarrr...
ama akıntım adet bittikten soraki hafta geldi bitti.. ovulasyon testindede negatif çıkıo o yüzden yumurtlamam bitti die düşünüorum gerçi bugün itibariyle adetime 10 gün kaldı
tamam guzelim.... zaten haziranda bidaha gitmiycekmisin tr ye... ozamana hamile olursun insallah...
adetin bittikten sonraki hafta gelen akinti belkide usuttugun icin geldi?:26:
Ben isteyimmm, calisiyorummm tatlimmm... 20 dakikaya ogle tatiline cikarim...
bayanlar merhaba herkese:81:maaşalah bini devirmişiz sayfada oku oku bitiremedim ama okumadan
da duramadım meraktan3 gündür yoktum evimde annemdeydim..hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
screamaway cim cnm üzülme lütfen gerçi üzülme demekle bişey değişmiyo biliyorum ama ne güzel
bak yeni testler almışsın valla bu azminden ötürü tebrik ediyorum..ben hala bekliyorum bu ay da
almadım ovulasyon testi v.s..kendiliğinden olmasını bekliyorum:26:yanlış yapıyorum biliyorum..
kırmızıları gören diğer arkadaşlarım hakkımızda hayırlısı..benimde bu 4.ayım bekliyorum bakalım eşim
gelsin başlıcaz çalışmalara..çalışmak ve beklemek şu aşamada yapabileceğimiz başka bir şey yok
bu arada kızlar bugun ıkı çocuk sahibi bi arkadaşımla görüştüm..ilkine ilk ay ikincisine ikinci ayda
hamile kalmış ama evlenir evlenmmez hiç korunmamaışlar...bu çok önemli bi faktör arkadaşlar..bana
gittiğim çok deneyimli bir doktorda söylemişti..1 sene olmayabilir diye bende ama ben hapla
korunmadım dediğim de ise hapla ilgisi yok belkide hap kullansaydın daha çabuk hamile kalırdın demişti.
yani diyorsunuz ya hap yüzünde mi hmile kalamıyorum diye alakası yok arkadaşlar..benim işim daha
zor hap kullanmadıgım için..ve de ne kadar uzun süre korunursan hamile kalabilmemiz zorlaşıyor..ben
çok pişmanım 2 buçuk sene korunduğuma keşke daha önce braksaydık korunmayı diyorum şimdi
benimde 7. hAFTAM GEÇEN HAFTA ne kadar iştahlıydım ama şimdi kamadı o iştahım,ağır yemek yiyemiyom bu günlerde meyve,sebze yemeği,saata,eti çok severdim,hamileliğimi öğrendiğimde demirim azamış diye,kaç bardak pekmez içtim,üzüm,kayısı yedim,hergün et,balık,tavuk,kebap,lahmacun vs.yedim de yedim ama şimdi et görmek istemiyommm:79::79:
Arkadaşlar ben de hamileyimhamile olan diğer anneleri tebrik ediyorum..ve olmayanlara da en kısa sürede rabbim nasip etsin inşallah..
elevit kullanıyorum hamile oldugumu öğrendiğim gün yazmıştı. doktora folik asit kullanayım dedim.zaten elevitin içinde var dedi ama aklım kaldı yinede folik asit almalımıyım devlet hastanesine gittiydim güvenemedim 6+4 haftadayım.normalde kansızımdır zaten neler kullanıyorsun hamileliğinde?
tatlimmm, nasil yani, anlamadim...hap kullanmayinca daha mi zor hamile kaliniyormuss? :26: ben de hap kullanmadim sayilir... Cok az kullandim ben.. Neden bu sekilde dedi doktor? Cokkk merak ettimm....:26::26:
Ben 5 seneden fazladir korunuyorum... Yandim ben o zaman..:18::18::18::18:
Bu arada sen ovulasyon testini ihmal etme bence.. al... cunku belki gec veya erken yumurtluyorsun.. En azindan o zamani anlayip o hafta civarinda calisirsin...
Kizlar ben ogle tatiline kactimmm.. 1 saate donerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?