Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

slm arkadaslar nasilsinz bende birazdan taki tasarima gidecem bi baklayim dedim kafam dagilsin diye siz neler yapiyosunuz canlarim

ama akıntım adet bittikten soraki hafta geldi bitti.. ovulasyon testindede negatif çıkıo o yüzden yumurtlamam bitti die düşünüorum gerçi bugün itibariyle adetime 10 gün kaldı

hii anliyorum canim.. mayisin basina gidiyormussun ben otalari gilan olur die dusunmustum.. olsun herseyden umit ediyoruz belki erken yumurtlarsin erken dollenme olur gec oluyode niye erken olmasin.... zaten dr ler bilir yaa insallah muanede bisi olmaz bebis olursa..

renewalcim, bende screamway e katiliyorum yumurtlama doneminde olabilirsin canim.. keske ovulation tetsi yapabilsen bizde aydinlanirdik..

yokkk erken olmasiinnn, erken olmasinnn.. tam misafirlerim burdaykene rastlar o zaman....

Insallah bu ay dongum sooooleee 30-31 gune cikarrr...

sadece bigün gördüm onunda ertesi günü yapamadık soraki günlerde baktım arada negatif çıktı yani yumurtlama döneminde ilişki olmadı ama sonrasında oldu yani daha yeni zaten hamile olsam bu kadar erken belirti vermez heralde ama ilk defa bu kadar erken göğüslerim acıo o yüzden şaşırdım geçen ay 28 inde adet başlamıştı bugün 22. gnüm ovulasyon olması çok zor bi ihtimal

bayanlar merhaba herkese:81:maaşalah bini devirmişiz sayfada oku oku bitiremedim ama okumadan

da duramadım meraktan 3 gündür yoktum evimde annemdeydim..hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..

screamaway cim cnm üzülme lütfen gerçi üzülme demekle bişey değişmiyo biliyorum ama ne güzel

bak yeni testler almışsın valla bu azminden ötürü tebrik ediyorum..ben hala bekliyorum bu ay da

almadım ovulasyon testi v.s..kendiliğinden olmasını bekliyorum:26:yanlış yapıyorum biliyorum..

kırmızıları gören diğer arkadaşlarım hakkımızda hayırlısı..benimde bu 4.ayım bekliyorum bakalım eşim

gelsin başlıcaz çalışmalara..çalışmak ve beklemek şu aşamada yapabileceğimiz başka bir şey yok

bu arada kızlar bugun ıkı çocuk sahibi bi arkadaşımla görüştüm..ilkine ilk ay ikincisine ikinci ayda

hamile kalmış ama evlenir evlenmmez hiç korunmamaışlar...bu çok önemli bi faktör arkadaşlar..bana

gittiğim çok deneyimli bir doktorda söylemişti..1 sene olmayabilir diye bende ama ben hapla

korunmadım dediğim de ise hapla ilgisi yok belkide hap kullansaydın daha çabuk hamile kalırdın demişti.

yani diyorsunuz ya hap yüzünde mi hmile kalamıyorum diye alakası yok arkadaşlar..benim işim daha

zor hap kullanmadıgım için..ve de ne kadar uzun süre korunursan hamile kalabilmemiz zorlaşıyor..ben

çok pişmanım 2 buçuk sene korunduğuma keşke daha önce braksaydık korunmayı diyorum şimdi

tatlimmm, nasil yani, anlamadim... hap kullanmayinca daha mi zor hamile kaliniyormuss? :26: ben de hap kullanmadim sayilir... Cok az kullandim ben.. Neden bu sekilde dedi doktor? Cokkk merak ettimm....:26::26:
Ben 5 seneden fazladir korunuyorum... Yandim ben o zaman..:18::18::18::18:

Bu arada sen ovulasyon testini ihmal etme bence.. al... cunku belki gec veya erken yumurtluyorsun.. En azindan o zamani anlayip o hafta civarinda calisirsin...

Kizlar ben ogle tatiline kactimmm.. 1 saate donerim...

elevit kullanıyorum hamile oldugumu öğrendiğim gün yazmıştı. doktora folik asit kullanayım dedim.zaten elevitin içinde var dedi ama aklım kaldı yinede folik asit almalımıyım devlet hastanesine gittiydim güvenemedim 6+4 haftadayım.normalde kansızımdır zaten neler kullanıyorsun hamileliğinde?

canım folik asit kullanıyom,bi de troit ilacı,ben de hipotroit vardı,düzelince hamile kaldım,hamilelikte biraz yükseldi,ilacı arttırp yarım almaya başladım,hamilelik öncesinde 1 kutu folik asit bitirmiştim,ama doktor 1 kutu daha yaz dedi,çünkü tansiyonum düşüktü,sürekli başım dönüyodu ve 2 kese vardı,keseler küçük 10 gün sonra gelin dedi,10 gün sonra gittik ne görelim,diğerine göre biraz küçük olan kese yok olmuş,gelişmemiş ve ermiş dedi,ben de zaten 15-20 gündür kaşıntılı bi akıntı vardı,ilaç yazamam demişti,meğerse kese eriyomuşnapalım hayırısı dedik,6+4 te gitmiştim,diğer kese orda duruyodu kocaman,ama içi net değildi,10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi,önce 2 kese olduğu için biraz küçüklerdi haftasına göre,şimdi kardeşi gitti,biraz geç öğrenecez onun için,başka bi doktorumuz da 1 tane osaydı içinde,içi net gözükürdü,belki de büyük kesenin içinde 2 bebiş var,onun için içinde tek olan gelişememiş,diğeri baskın gelmiş olabilir diyo,10 gün değil de 15. günü gidin,sabırlı olun diyo,bakalım,nolcak,Hakkımıza hayırlısı olsun canım

cnm çok kesin bir şekilde tabii ki böyle söyleyemeyiz ama ben de hap kullanınca daha geç hamile kalınır diye biliyordum ve korunmayı bırakmadan once rutin kontrole iyi bir doktora gittim ve bana korundugumuz için 1 sene olmayabilir telaşlanmayın dedi...bende bunun üzerine tabii mutlulukla ama ben hap kullanmadım hiç dedim ve hapla ilgisi yok belki daha cabuk kalırdın hapla korunsaydın dedi..yani özetle hapın olumsuz bi etkisi yok hamile kalmaya..ama işte maalesef uzun zaman korununca daha zor oluyor..bunu da cevremdekı evlenır evlenmez korunmayan ve hemen hamıle kalan insanlara bakarak söyleyebilirim..ama tabi yınede genelleme yapmamalıyız aksı durumlarda olabılıyor..
arkadaslar en önemlisi saglık bızlker saglıklı ollaımda yavrularımızda saglıklı sekılde gec de olsa gelsınler..

bır yakınım vardı o da ıste doktoraydı okuldu derken 6 sene fılan korundu sonra hamıle kaldı beyınde kan pıhtılaşması oldu komaya fılan gırdı kız olumden dondu ve tabıı bebegı aldılar..hamılleıkte olabılıyomus bu tur seyler bazı kadınlarda..buna cok uzulduk sonra neyse dedık sımdı tedavı olur kendı ıyı olsunda yıne olur bebeklerı fılan dedık..gecen duydum kız yıne hamıleymıs cok sevındık ama bı kaç gun sonra bı duydukki bebgın kalbı durmus almıslar ve 4 aylık..ne kadar uzuldum anlatamam..diyeceğim o dur ki hayırlısını ısteyelım arkadaslar bu tür acılar yaşamakta çok zor..hayırlı vakıtte olsun ama gec olsun hıç onemlı degıl ben boyle seyler duydukca artık kendımı boyle telkın etmeye başladım..birbirimizide böyle motive edelim..her duamızda hayırlısı diyelim olur mu

screamawaycim ovulasyon testını bilinçli bir şeklide almıyorum aslında..çunku bılıyorum yapıcam ben onu ve test pozıfıtı gösterdiği gun eşim uçuşta olucak ve çıldırıcam sinirden çunku eşim zaten ayın yarısı yurtdısında ve bu durum benı strese sokuyo denk getiremiyoruz diye birde netleştırınce yumurtlama gununu burda olmazsa çok uzulucem o yuzden boyle gitsin bakalım bir süre daha burda oldugu zamanlarda çalışıp şansa bırakıcaz olayı çünkü dediğim gibi testi kullansam da boşa kullanmış olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…