ins. bende martta hamile kalirim ya mayisda 5. denemem olacak hapi birakali tam 4 ay oldu. 1 sene dogum kontrl hapi kullandim valla cok pismanim simdi ya bazilari 8 sene kullaniyor 2 ay icinde hamile kaliyor bende uztun sürdü valla hayret dr. dedi sen hemen hamiler kalirsin yasindsa genc amaa malesef 4 ay oldu bise yok.
bende 1 sene dogum kontrol hapı kulladım bu 3.denememız... Ilk ay kımyasal gebelık yaşadım 2 ay tutmadı bakalım bu ay ne olacakk :) Bence hapla alakası yok sınemcım sureklı hap kullandıgın ıcın pısmanlıgını dıle getırıyorsun ama benım ablam 10 yıldır d kontrol hapı ıle korunuyor ve suanda 3. cocuguna hamılee... hapı bıraktıgının 2.ayında hamıle kalıyor
Allahım ol dediği zaman olacak kendi kendimizi boşuna üzüyoruz siz doğum kontrol hapı diyorsunuz ben hiç hap kullanmadım olmaması için neden yok herşey normal ama olmadı 8 aydır. canımızı sıkdıkça hamile kalmamız daha zorlaşıyor. Allahım hayırlısı sağlıklısıyla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin...
ay ne güzel haber. Allah uzun ömür versin teyzesi/halası.. bzim içinde kokla miniciği emi..
benimde 2 tane prensesim var.çok güzel birşey teyze olmak. Allah herkeze nasip etsin
Canimmm, sen de bizimle mayisa kaldin demek.. Uzulme sakin... Insallah Mayista hamile cikacagiz...:81::81::81: Yeni bat'ini hesapladiginda haber verirsin...
ins. bende martta hamile kalirim ya mayisda 5. denemem olacak hapi birakali tam 4 ay oldu. 1 sene dogum kontrl hapi kullandim valla cok pismanim simdi ya bazilari 8 sene kullaniyor 2 ay icinde hamile kaliyor bende uztun sürdü valla hayret dr. dedi sen hemen hamiler kalirsin yasindsa genc amaa malesef 4 ay oldu bise yok.
ayyy screamaway'cım evet ama kısmet işte inşallah cnm kalırz 19 mayıs yeni batım üzülmüyorum ya canım herşey allahtan
Kızlar bugün moralim bozuk,gezmeye çıkmıştım kıyafet bakıyordum,yan kabindeki bayan hamilelik kıyafetleri bakıyordu,hatta banada sordu,nasıl olmuş falan diye(tabi nerden bilsin),4 aylık hamileymiş,ne bileyim işte moralim bozuldu,benim de bebeğim düşmeseydi eğer ne güzel olurdu diye düşündüm bir an.Keşke hemencecik hamile kalsammmm ama 1 ay yasak...
Kızlar bugün moralim bozuk,gezmeye çıkmıştım kıyafet bakıyordum,yan kabindeki bayan hamilelik kıyafetleri bakıyordu,hatta banada sordu,nasıl olmuş falan diye(tabi nerden bilsin),4 aylık hamileymiş,ne bileyim işte moralim bozuldu,benim de bebeğim düşmeseydi eğer ne güzel olurdu diye düşündüm bir an.Keşke hemencecik hamile kalsammmm ama 1 ay yasak...
Canimmmm benimmm, lutfen uzulme.. Bizim de o zamanlarimiz gelecek insallah... Bizde cikip bebegimize kiyafetler bakacagiz, kendimize hamile kiyafetleri bakacagiz..
Allah saglikli sihhatli bebekler vericek insallah zamani geldiginde...
canım benim sıkma canını herşeyin hayırlısı..inş en kısa zamanda kalırsında o elbiseyi giyersin güzelim rabbim hayırlsını versin hepimiz için üzülme ok
Teşekkür ederim canım,inşallah bakalım görücez,mayısta çalışmalarım olacak ama bilemiyorum olur mu olmaz mı?O zamana bu topic devam eder mii?Devam eder gerçi burda arkadaşlıklar çok güzel,zaten bugün öyle moralim bozulunca hemen buraya koştum
inş olur sıkma canını moralini yüksek tutmaya çalış bende de oluyo böyle şeyler ama alıştım galiba artık :) ben eğer yarın kötü sonuç alırsam burda olcam yine inş topic devam edersöylediğin gibi insanın kafası dağılıyor burda sohbet ettikçe
Canım evet sohbet ettikçe hem vakit geçiyor hem moral oluyor bizlere,kafamız dağılıyor,İnşallah yarın çok güzel bir sonuç alırsın canım bekliyoruz haberlerini,idrar testi mi yapacaksın??
off ben de morali bozuk geldim okuldan..arkadaşım hamile..çocuğu tekmeledikçe ayy annem aayy bebeğim diyo..biliyor benim de istediğimi..sanki bana hava atıyor ya..ne salak kızsın sen diycem olmuycak..insanlar neden empati yapamıyor..zaten ona arkadaşım demek işstemiyorum ya neyse..o öyle yaptıkça benim canım çekiyor..
off ben de morali bozuk geldim okuldan..arkadaşım hamile..çocuğu tekmeledikçe ayy annem aayy bebeğim diyo..biliyor benim de istediğimi..sanki bana hava atıyor ya..ne salak kızsın sen diycem olmuycak..insanlar neden empati yapamıyor..zaten ona arkadaşım demek işstemiyorum ya neyse..o öyle yaptıkça benim canım çekiyor..
Ben size en erken haziranda güzel haber verebilicem kızçeler)
Ama bu düşük nedeniyle antibiyotik kullanmıştım o biraz kaşıntı yaptı bende,inşallah mantar falan olmam,çok korkuyorummm ya,çok kötü bişey çünkü mantar,hem öyle nasıl hamile kalıcammm sonra :18: :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?