Canımcım o mantar değilmiş. Düşükten sonra rahim ağzının ph değeri bozuluyormuş o yüzden kaşıntı oluyormuş. Benim drum öyle dedi. Ama bi krem verdi kaşıntı olursa kullan dedi. Kullanmama gerek kalmadan geçti çok şükür...
Bakalım daha neler öğreneceğiz....:44:
kizlar ben yarin sabah doktordan randevu aldim bakalim neler diycek
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun,inşallah güzel şeyler söyler,ama sana da smear testi falan yaparsa sonucunu bekliceksin canım
Ben onu 2 ay once bebek istiyorum diye kontrol icin gittigimde istedim yapti tatlim bisey cikmadi :44:
Tamam canım,ben de ilk defa gideceksin sandım,smear testinde neler çıkıyor kızlar??
rahim ağzi kanseri taramasidir tatlim pop smear testi
Canımm sadece rahim ağzı kanseri mi yani enfeksiyon mantar falan varsa çıkmaz mı??
Kizlar, bugun buralardaydim, ama cok yogundum, hic takip edemedim yazilanlari...
Gece gec gelirim...
Iyi aksamlar...
azra 3434 adet mi olduki doktora gidiyor<<yarın batıymış baktım...
ama hamileysen diyede düşün ya doktor alttan bakarsa..bence bekle adetliyken git hem..genelde testler adetin 3.günü yapılıyormuş..henuz kırmızı kartı gormedim parrhisiscım ama atesim baya dustu bu degerlerde hamile olunması guc hormonlarıma baktırmak istiyorum bu supheyle ayları devirmektense bi sorun varsada yoksada bileyim istiyorum artık
ama hamileysen diyede düşün ya doktor alttan bakarsa..bence bekle adetliyken git hem..genelde testler adetin 3.günü yapılıyormuş..
hem kaç ay oldu sen deneyeli..
bende 1 sene dogum kontrol hapı kulladım bu 3.denememız... Ilk ay kımyasal gebelık yaşadım 2 ay tutmadı bakalım bu ay ne olacakk :) Bence hapla alakası yok sınemcım sureklı hap kullandıgın ıcın pısmanlıgını dıle getırıyorsun ama benım ablam 10 yıldır d kontrol hapı ıle korunuyor ve suanda 3. cocuguna hamılee... hapı bıraktıgının 2.ayında hamıle kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?