Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Aaaa bunu da senden öğrenmiş oldum canım,o gün doktoruma söyledim ben ama doktorum evet akıntında var biraz dedi,sonuçlar çıkınca konuşuruz demişti.Smear testinde çıkacak herhalde ne olduğu demi???

canım mantar olsaydı zaten o zaman söylerdi mantar var diye. Azranında dediği gibi simir rahim ağzı kanseri için bakıyolar...

kızlar adetimin 2. günündeyim incir kürü yapmak istiyorum yapan varmı aranızda nasıl yaptınız bilgisi olan varmı??

mrb bende 17 gündür yapıyorum incir kürünü adetin 12. gününde basladım o gün doktordan gelmistim yumurtamın gelismediğini söylemisti o psikoloji ile hemen basladım sabah aksam içiyorum her gün taze hazırlıyorum senin de mi yumoslar büyümemis ondan mı basladın

tatlim kizlarda solemis gercci ama acaba yumurtlama gunlerini iskaliyor olabilirmisin ovulasyon testi kullandin mi hic??doktorda sorun olmadigini solemis...

iyi geliyoruz birbirimize yaaa devam edelim hamile olanlar da birakmasin bizi hatta yeni topic acalim hamislerimiz icin ordan devam edelimmm
gercekten okadar iyi anliyabiliyorum ki o anda hissettiklerini... ama insallah tez zamanda hayirla seninde kocaman bi gobusun olur kipir kipir kipirdayan
kizlar ben yarin sabah doktordan randevu aldim bakalim neler diycek
hayirlisi insallah normaldir herseyy...neguzek ya hemen doktora gidebiliyonuz:13: ben randevu aldim 1 ayonce daha 29 9 nisanda gitcem insallah bisi cikmaz

ayy kizlar nasil sevindirik oldum ovulasyonda pozifi gordum.. valla bu bile bisey rabbim buyukb dertlerle sinamasin...tez zamanda hamilelik testinde pozifi gormek nasip olsun insallahhh... amiinn.. bilen bilir siklum kafasina goretakildigi icin 3-4 aydir ovulasyon testi yapayim dedim.. yapacagim gunude bilemedim pazar denedim yani adetin 16.gunu negatifti bugun denedim pozitif yani 18.gunu nasil karar verdim testi yapmaya adet bittikten sonra kuruydum akinti yoktu hic ama bugun afedersiniz zaten bilgilerdedeoyle ama yumurta akigibiydi hemen testi yaptim sonuc aldimm.. nette bi yazida yumurtlama belirtisi olarak okumustum bu akintiyi... iseyaradi
kizlar biraz detay yazdim bu durumda olanlariaydinlatmak fikir sunabilmek icin... gercekten faydali oluyor burdan sizden bende ook sey ogrendim cunku :93::93: darissi hamilelik testine insaallah (amiiinn))

hadi canım hayırlı olsun inşallah diğer testte de pozitifi görürsün..akıntı dedin de bende adetimden sonra hemen geldi..sonra şimdiye kadar kuruydum..bu son hafta gene geldi..ben yumurtlamayı anlayamıyorum ya..

hadi canım hayırlı olsun inşallah diğer testte de pozitifi görürsün..akıntı dedin de bende adetimden sonra hemen geldi..sonra şimdiye kadar kuruydum..bu son hafta gene geldi..ben yumurtlamayı anlayamıyorum ya..

ayne canım bende anlamıyorum.bugün 25. günümdü hala ovulasyon mikroskobumda eğrelti otları var

ayne canım bende anlamıyorum.bugün 25. günümdü hala ovulasyon mikroskobumda eğrelti otları var

o da başka türlüsü işte..akıntıyı farkedebiliyor musun peki?ben hiç anlamıyorum..ilk hafta ve son hafta geliyor benimki ama yumurta akı gibi değil..ortasında gelmesi lazımmış..ayyy ooff ammannn yaaa..

canlarım slm. bnimde yarın 30 günü deviriyoruzzz.güya bat 20 si yani yarın ama ben en geç olan tarihi bekleyeceğim yani 24 nisanda gelmesse idrar testi yapacağım beklemekte fayda var deilmi canlarımmmm.

canlarım slm. bnimde yarın 30 günü deviriyoruzzz.güya bat 20 si yani yarın ama ben en geç olan tarihi bekleyeceğim yani 24 nisanda gelmesse idrar testi yapacağım beklemekte fayda var deilmi canlarımmmm.

benimde yarın bat ama sana katılıyorum beklemek lazım zaten hiç umudum yok...

slm ya internet kesildi kusura bakma biz 9 aydır deniyoruz serephone vermisti dr gecen ay yumurta pek büyümemis dedi kismet bakalım

bende başlıycam tedaviye kırmızılar gelince inşallah gelmez ama hiç umudum yok inş. en kısa zamanda hayırlısıyla hamiş haberlerimiz gelir beklemek insanı üzüyor...

smdiye kadar hiç dr a gittin mi bende önce prolaktin yüksekti 2.5 ay dostinex kullandım simdi hormanlar normal ama ne bilim çok umutsuzum

benimde yarın bat ama sana katılıyorum beklemek lazım zaten hiç umudum yok...

öyle gülüm valla bekleyelim ne olur ne olmaz ben geçen ay baya yıprandım 34 günde gelince evde 2 tane erken gebelik testi var yapmıyorum inan adet olacağım diye.1 senedir öyle bir psikoloji olmuşki yaptığımda negatif çıkacak kesin diye önemsemez oldum valla.bekleyip görelim zaten gelecek gibide kasıklarım adet ağrısı gibi ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…