Aaaa bunu da senden öğrenmiş oldum canım,o gün doktoruma söyledim ben ama doktorum evet akıntında var biraz dedi,sonuçlar çıkınca konuşuruz demişti.Smear testinde çıkacak herhalde ne olduğu demi???
kızlar adetimin 2. günündeyim incir kürü yapmak istiyorum yapan varmı aranızda nasıl yaptınız bilgisi olan varmı??
tatlim kizlarda solemis gercci ama acaba yumurtlama gunlerini iskaliyor olabilirmisin ovulasyon testi kullandin mi hic??doktorda sorun olmadigini solemis...ins. bende martta hamile kalirim ya mayisda 5. denemem olacak hapi birakali tam 4 ay oldu. 1 sene dogum kontrl hapi kullandim valla cok pismanim simdi ya bazilari 8 sene kullaniyor 2 ay icinde hamile kaliyor bende uztun sürdü valla hayret dr. dedi sen hemen hamiler kalirsin yasindsa genc amaa malesef 4 ay oldu bise yok.
iyi geliyoruz birbirimize yaaa devam edelim hamile olanlar da birakmasin bizi hatta yeni topic acalim hamislerimiz icin ordan devam edelimmmTeşekkür ederim canım,inşallah bakalım görücez,mayısta çalışmalarım olacak ama bilemiyorum olur mu olmaz mı?O zamana bu topic devam eder mii?Devam eder gerçi burda arkadaşlıklar çok güzel,zaten bugün öyle moralim bozulunca hemen buraya koştum
gercekten okadar iyi anliyabiliyorum ki o anda hissettiklerini... ama insallah tez zamanda hayirla seninde kocaman bi gobusun olur kipir kipir kipirdayanoff ben de morali bozuk geldim okuldan..arkadaşım hamile..çocuğu tekmeledikçe ayy annem aayy bebeğim diyo..biliyor benim de istediğimi..sanki bana hava atıyor ya..ne salak kızsın sen diycem olmuycak..insanlar neden empati yapamıyor..zaten ona arkadaşım demek işstemiyorum ya neyse..o öyle yaptıkça benim canım çekiyor..
hayirlisi insallah normaldir herseyy...neguzek ya hemen doktora gidebiliyonuz:13: ben randevu aldim 1 ayonce daha 29 9 nisanda gitcemkizlar ben yarin sabah doktordan randevu aldim bakalim neler diycek
slm kızlar bat 23 nisan hadi hayırlısı rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
slm veren yok galiba
ayy kizlar nasil sevindirik oldum ovulasyonda pozifi gordum.. valla bu bile bisey rabbim buyukb dertlerle sinamasin...tez zamanda hamilelik testinde pozifi gormek nasip olsun insallahhh... amiinn.. bilen bilir siklum kafasina goretakildigi icin 3-4 aydir ovulasyon testi yapayim dedim.. yapacagim gunude bilemedim pazar denedim yani adetin 16.gunu negatifti bugun denedim pozitif yani 18.gunu nasil karar verdim testi yapmaya adet bittikten sonra kuruydum akinti yoktu hic ama bugun afedersiniz zaten bilgilerdedeoyle ama yumurta akigibiydi hemen testi yaptim sonuc aldimm.. nette bi yazida yumurtlama belirtisi olarak okumustum bu akintiyi... iseyaradi
kizlar biraz detay yazdim bu durumda olanlariaydinlatmak fikir sunabilmek icin... gercekten faydali oluyor burdan sizden bende ook sey ogrendim cunku :93::93:darissi hamilelik testine insaallah (amiiinn))
hadi canım hayırlı olsun inşallah diğer testte de pozitifi görürsün..akıntı dedin de bende adetimden sonra hemen geldi..sonra şimdiye kadar kuruydum..bu son hafta gene geldi..ben yumurtlamayı anlayamıyorum ya..
ayne canım bende anlamıyorum.bugün 25. günümdü hala ovulasyon mikroskobumda eğrelti otları var
o da başka türlüsü işte..akıntıyı farkedebiliyor musun peki?ben hiç anlamıyorum..ilk hafta ve son hafta geliyor benimki ama yumurta akı gibi değil..ortasında gelmesi lazımmış..ayyy ooff ammannn yaaa..
canlarım slm. bnimde yarın 30 günü deviriyoruzzz.güya bat 20 si yani yarın ama ben en geç olan tarihi bekleyeceğim yani 24 nisanda gelmesse idrar testi yapacağım beklemekte fayda var deilmi canlarımmmm.
slm canim ne veren yok galiba anlayamadim...:26:
slm ya internet kesildi kusura bakma biz 9 aydır deniyoruz serephone vermisti dr gecen ay yumurta pek büyümemis dedi kismet bakalım
benimde yarın bat ama sana katılıyorum beklemek lazım zaten hiç umudum yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?