Valla tugcecim, cok guzel bir duyguydu benim bebegim olmasa bile... Allah hepimize nasip eder boyle duyguyu insallah...
bu arada cortlamak ne demek? anlamadim...:26:
inşalah canım inşallah..
cortlamak..rüyama göre snn hamile olman gerekiodu ama cıkmadı rüyam.bn rüyadaki hakkımı doldurdum,anlamıorum fln demek istedm anlatamıomki..beklemediim yerden sordun canım yhaa
Kizlar, ben hic ruya gormuyordum uzun suredir.. (veya hatirlamiyordum)
Ama dun gece bir ruya gordum... Anlami nedir acaba...:26: Ruyamda bir komsumuzun bebegi vardi, annesi filan yok o sirada ortalikta.. Ben ilgileniyorum... Terlesmis, uzerini degistirmek icin kiyafet filan ariyordum... Bebegin dolabindaki kiyafetlere bakiyordum.. Ama bebek hep kucagimdaydi, birakmadim...:97::97::97::97:
günaydın kızlar :80:
3 günlük köy gezisinden sonra tekrardan topiğimizdeyim
yeni hamişleri tebrik ederim.. Allah hayırlısıyla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinbizlere de tiizzz zamanda nasip etsin inşallah
tanıdık diye belki ücretten kırpar ve özelinede gidilebilir canım..aslında bnm ank gelme durumum var bu ayın sonunu bekleyeblrmsn...böle telde halletmektense gidip konusmak yüzyüze daha iyi olur..tabi istersen...
kan testimi yenilemiştim bugün sonucunu aldım şimdi 16/04/2011 de 34,34 dü 18/04/2011 de 95,08 çıktı nerdeyse iki günde 3 katına çıkmış:)
yaaaa size bir haberim vaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr!!!!!
bir bilmecem var hanımlar
saolsun her ay hiç aksatmaz mutlaka ziyaret eder, bir hafta gibi kalır. her geldiğinde ortalık kana bulanırrr bu ayda hiç aksamadı ve geldi kırmızılarrrrrrrrr(((
ilahi leplebi
bende bir heves hamile olduğunu duyacağım sandım ama yanılmışım. kırmızı kart yemişsin. sağlık olsun üzülme demeyecem elde olmuyor üzülüyor insan.inşallah mayısa bilmecen;
"bir gece ansısız gelir,9 ay benden beslenir,hayatın en güzel mucizesidir" olur
ayyy hiç gülesim yoktu neşelendirdin vallahi ya üzülmeyeceğim çünkü bugün hala oluyorum yeğenim geliyo onun şerefine üzülmücem saol inşallah mayısa innnşallah
saolsun her ay hiç aksatmaz mutlaka ziyaret eder, bir hafta gibi kalır. her geldiğinde ortalık kana bulanırrr bu ayda hiç aksamadı ve geldi kırmızılarrrrrrrrr(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?