Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Valla tugcecim, cok guzel bir duyguydu benim bebegim olmasa bile... Allah hepimize nasip eder boyle duyguyu insallah...
bu arada cortlamak ne demek? anlamadim...:26:

inşalah canım inşallah..

cortlamak..rüyama göre snn hamile olman gerekiodu ama cıkmadı rüyam.bn rüyadaki hakkımı doldurdum,anlamıorum fln demek istedm anlatamıomki..beklemediim yerden sordun canım yhaa

inşalah canım inşallah..
cortlamak..rüyama göre snn hamile olman gerekiodu ama cıkmadı rüyam.bn rüyadaki hakkımı doldurdum,anlamıorum fln demek istedm anlatamıomki..beklemediim yerden sordun canım yhaa

yok bence oyle dusunme canimmmmm... bence belkide sen ruyayi yanlislikla bir ay filan erken gormussundur... gelecek aya cikar ruyan insalllahh..

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan| bekliyoruz??? Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
han0144 | ?? | 12 Nisan| bekliyoruz
kayyum | ?? | 13 Nisan| bekliyoruz
sema84 | 26 | 14 Nisan | bekliyoruz elektra01 | 31 | 14 Nisan| Mayis tarihi? screamaway | 28 | 15 Nisan| Mayis tarihi? KuPPe | ?? | 16 Nisan| Mayis tarihi?
happylive | 32 | 18 Nisan| bekliyoruz
sefst | 29 | 18 Nisan| bekliyoruz
maviyaz| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
Lachesis | 27 | 19 Nisan| bekliyoruz
azra3434| 30 | 19 Nisan| bekliyoruz
muhasebe75| 35 | 19 Nisan| bekliyoruz
mpb | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Nisan| bekliyoruz
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz
hakem | 28 | 20 Nisan| bekliyoruz karyaa48 | 27 | 21 Nisan| Mayis tarihi?
tirilaylom | 28 | 21 Nisan| bekliyoruz
leplepi | 21 | 21 Nisan| bekliyoruz blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
lizzie | 25 | 23 Nisan
feryal_efe | 26 | 24 Nisan
buyukaksu | 30 | 24 Nisan
tug_ce_ | 23 | 26 Nisan
parrhisia | 25 | 26 Nisan
hatunice | 24 | 28 Nisan
tatlicadi1 | 26 | 28 Nisan
renewal | 28 | 28 Nisan
tweety25 | 28 | 28 Nisan
tweetysale | 21 | 29 Nisan
sila38 | 23 | 30 Nisan
fmk | 30 | 1 Mayis
mayaaaa | ?? | 1 Mayis
vasfiyeee | 21 | 1 Mayis
_arzum_| 26 | 2 Mayis
pollyannaa | 27 | 3 Mayis
nihanca| ?? | 3 Mayis
esiiin| 32 | 3 Mayis
xtuqcex| 24 | 4 Mayis
reyyan_| 28 | 6 Mayis
ferosbodrum | ?? | 6 Mayis
happylife | 27 | 7 Mayis
selin7 | ?? | 9 Mayis
nefsim | 26 | 9 Mayis
damlalar| 28 | 14 Mayis
peri_m | 25 | 17 Mayis
62sinem | 23 | 19 Mayis
derya78_40 | 29 | ??
aborjinos | 27 | ??
|||

Hayırdır inşallah canım hayırlara ciksin.

günaydın kızlar :80:

3 günlük köy gezisinden sonra tekrardan topiğimizdeyim

yeni hamişleri tebrik ederim.. Allah hayırlısıyla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin bizlere de tiizzz zamanda nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

Hoşgeldin canımcım yediğin içtigin senin olsun neler gordun anlat bakalim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

giderken gezdik sadece. iznik merkezde o kadar çok gezilecek tarihi yerler var ki. turlaya turlaya gittik. soğuktu hava o yüzden köyde pek evden dışarıya çıkmadık, hem eşim ailesiyle hasret gidersin dedim bol bol.. gezme tozma ile vaktini yemek istemedim..evde bile yeterince üşütmüşüm dışarıya çıksam ne olurdu bilmem zaten

tanıdık diye belki ücretten kırpar ve özelinede gidilebilir canım..aslında bnm ank gelme durumum var bu ayın sonunu bekleyeblrmsn...böle telde halletmektense gidip konusmak yüzyüze daha iyi olur..tabi istersen...

canım bakalım gel sen bi o zaman. sorarız özeline ne kadar isteyecek ona göre duruma bakarız. geldiğinde haberim olsun,hastane işi olmasa bile yüz yüze görüşmek isterim

saolsun her ay hiç aksatmaz mutlaka ziyaret eder, bir hafta gibi kalır. her geldiğinde ortalık kana bulanırrr bu ayda hiç aksamadı ve geldi kırmızılarrrrrrrrr (((

saolsun her ay hiç aksatmaz mutlaka ziyaret eder, bir hafta gibi kalır. her geldiğinde ortalık kana bulanırrr bu ayda hiç aksamadı ve geldi kırmızılarrrrrrrrr (((

ilahi leplebi

bende bir heves hamile olduğunu duyacağım sandım ama yanılmışım. kırmızı kart yemişsin. sağlık olsun üzülme demeyecem elde olmuyor üzülüyor insan. inşallah mayısa bilmecen;

"bir gece ansısız gelir,9 ay benden beslenir,hayatın en güzel mucizesidir" olur

Son düzenleme:

ayyy hiç gülesim yoktu neşelendirdin vallahi ya üzülmeyeceğim çünkü bugün hala oluyorum yeğenim geliyo onun şerefine üzülmücem saol inşallah mayısa innnşallah

ayyy hiç gülesim yoktu neşelendirdin vallahi ya üzülmeyeceğim çünkü bugün hala oluyorum yeğenim geliyo onun şerefine üzülmücem saol inşallah mayısa innnşallah

ay ne güzel haber. Allah uzun ömür versin teyzesi/halası.. bzim içinde kokla miniciği emi..

benimde 2 tane prensesim var. çok güzel birşey teyze olmak. Allah herkeze nasip etsin

Canimmm, sen de bizimle mayisa kaldin demek.. Uzulme sakin... Insallah Mayista hamile cikacagiz...:81::81::81: Yeni bat'ini hesapladiginda haber verirsin...

ins. bende martta hamile kalirim ya mayisda 5. denemem olacak hapi birakali tam 4 ay oldu. 1 sene dogum kontrl hapi kullandim valla cok pismanim simdi ya bazilari 8 sene kullaniyor 2 ay icinde hamile kaliyor bende uztun sürdü valla hayret dr. dedi sen hemen hamiler kalirsin yasindsa genc amaa malesef 4 ay oldu bise yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…