feryal efe çiçek hoş geldiniz kızlar
Kızlar bu arada bugün doktora kontrole gittim,sonuçlarımı gösterdim,smear testi iyi çıkmış,kan sonucumda 1.90 çıktı.Doktorum sonucun iyi düşük sayıyoruz ama bu ay adetin gecikirse gel dedi mayısta,ben de saf gibi sormadım neden diye?Sizce neden öyle demiştir kızlar?
aaa!!! benim sonuç 1,98 çıkmıştı doktorum hamile değilsin diyip kestirip atmıştı.. neden düşük sayıyoruz dedi acaba ben de merak ettim şimdi...
iyi akşamlar cnm,hadi bakalım senın adına heyecanlandım inşallah hamilesindir erken oldugu için çıkmamıştır testlerde..bence yarın bi kan testi yaptır hemen..merakla bekliyoruz güzel haberlerini:)
canım 2 gün daha bekleyeceğim ama hiç sanmıyorum inşaallah hormonlarımla alakalı bişey deildir dua edin olurmu.bebek fikri aklıma bile gelmiyor inanın hasta olmayayımda bide hormonlarla uğraşmayayım.
Canım sen yanlış anlamışsın,ben 5 nisanda düşük yaptım,doktor ona dedi,düşük sayıyoruz diye,bugün yine kan tahlili yapıldı o 1.90 çıktı.Burdaki Arkadaşlar benim durumumu bildiği için öyle yazdım ben...
slm kizlar iyisinizdir insallah guzel haber alirsin neseli kiz sen nasilsin arzum bi konu acinda konusalim aramizda hamile olan, varmi ??
nisan pek uğurlu gelmedi bize galiba.umutlar mayısa kaldı.bu ayda bi kür deniyorum ben.eşimede arı sütü bal polen alıcam.kısmet inşallah bu ay mutlu haberi alırız
slm kızlar konu dışı olucak ama en azından biraz kafamızı dağıtırız.
Burçlarınız neeee???
Özelliklerini taşıyormusunuz?
Ben Terazi yim ve özelliklerini çok taşıyorum...
Eşimde Terazi ve maşallah süper anlaşıyoruz...
slm kızlar konu dışı olucak ama en azından biraz kafamızı dağıtırız.
Burçlarınız neeee???
Özelliklerini taşıyormusunuz?
Ben Terazi yim ve özelliklerini çok taşıyorum...
Eşimde Terazi ve maşallah süper anlaşıyoruz...
tipik bir yay burcuyumdureşimde oğlak,orta düzey anlaşıyoruz işte. o işine bağlı ben hayatın şenliğine
hangi kürü deniyorsun canım
Başak burcu titiz olur... Terazi de biraz tembel :))) allahtan eşin başak sen terazi değilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?