Ay ben de ya.Şöyle yazın hamile olsak ekim kasım gibi ne çok sıcakta ne çok soğukta doğuruversek.
Çok mu abarttımhemen hamile kaldık da serinde doğurması kaldı. Olsun ocak şubat doğururum hiç farketmez
Bizim ailede gelinler görümceler 2.yi 3.yü doğuruyor eltim daha yeni 6.yı doğurdu ben hala bekliyorum.
Diyorum az fırsat verin bana yok ila doğuracaklar
Çift yumurtlama diye bir terim hiç duymadım, ama böyle durumlar istisna sayılarak olabilir. Bu neden kaynaklanabilir? her siklüste kadının 1 veya 2 yumurtası büyümeye başlar, genelde bu yumurta sayısı 1 olur ve büyür çatlar, spermle buluşunca hamilelik süreci başlar. Ama bazen 2 adet yumurta hücre büyür, biri diyelim ayın 12si çatlar, diğeri daha geç büyümeye başladığı için pik noktaya bir süre sonra ulaşır ve çatlar. böylelikle kadın 2 defa yumurtlamış olur, İkiz gebeliklerde eğer çift yumurta ikizi söz konusu ise, kesinlikle iki yumurta hücre büyümüş ve çatlamıştır.
Bizde ailede ikiz var ve herkes benden ikiz bekliyor. ilk hamileliğimde annemler de, kayınvalidemler de şunu sordular: "bebeğin ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır?" Kısacası, o psikolojiyle bebek düşünüyoruz, nisan ayında artık inşallah, ALLAH nasip ederse.
Ya üzülmemeye çalışıyorum henüz ümidimi kaybetmedim.Hepimiz inançlıyız çok şükür.Vardır Rabbimin bi bildiği.Doğru zamanını bekliyordur.
Hayırlısıyla gelsin kucaklarımıza artık.
Annelik duygusunu tattursın Allah'ım hepimize
bizdede öyle bitanem benmi teyzemin çocukları çift yumurta ikizi bende oradan biliyorum bu durumu ve eşim tarafındada ikiz var bizdeki beklentide bu yönde hayırlısı rabbimin istediği olur.
Canım birde ben bişey duymuştum çift yumurtlama diye.. o yüzden kafam karıştı. 1 hafta arayla 2 kere yumurtlanırmı acaba :26::26::26:
İnşallah ALLAHIM hayırlısından bebiş versin de, tekizikiz üçüz aslında hiç önemi yok.
Şimdi hamiş kalırsanız aralıkta doğum yapacaksınız ALLAHIN izniyle kızlar, yani serin olacak ama bayağa serin))) Kışta doğum yapmak zordur, neden biliyormusunuz, bebek üşütmesin diye anne ne yapacağını şaşırır çünkü. Hava soğuk olunca da emzirmesi de zor, üşüye üşüye emziriyorsun. Ama olsun, bebeiş olsun da, biz üşüye üşüye de emziririz, bana göre hiç problem değil
Çift yumurtlama diye bir terim hiç duymadım, ama böyle durumlar istisna sayılarak olabilir. Bu neden kaynaklanabilir? her siklüste kadının 1 veya 2 yumurtası büyümeye başlar, genelde bu yumurta sayısı 1 olur ve büyür çatlar, spermle buluşunca hamilelik süreci başlar. Ama bazen 2 adet yumurta hücre büyür, biri diyelim ayın 12si çatlar, diğeri daha geç büyümeye başladığı için pik noktaya bir süre sonra ulaşır ve çatlar. böylelikle kadın 2 defa yumurtlamış olur, İkiz gebeliklerde eğer çift yumurta ikizi söz konusu ise, kesinlikle iki yumurta hücre büyümüş ve çatlamıştır.
Bizde ailede ikiz var ve herkes benden ikiz bekliyor. ilk hamileliğimde annemler de, kayınvalidemler de şunu sordular: "bebeğin ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır?" Kısacası, o psikolojiyle bebek düşünüyoruz, nisan ayında artık inşallah, ALLAH nasip ederse.
birden fazla yumurta oluyor ama 1 hafta arayla olacağını sanmıyorum.. çünkü yumurtlamanın zamanı bellidir,düzensiz yumurtlama varsa bile geç büyütor yumurtalar.. araya hafta girmiyor ama.
Bende bilemiyorum valla niye böyle oluyo.. nugün yok mesela. 2 gün önce adetimin biitiği gün vardı. normal yumurtlama günüme 4-5 gün var. hayırlısı artık
Seninde Allah gönlüne göre versin inşallah, nurtopu gibi ikizlerin olsun Rabbim'in izniyle
Kızlar bir şey sorucam.
Şimdi tahmini yumurtalama günlerinde günaşırı ilişkiye girmemiz gerekiyor ya, spermlerin kaliteli olması için.
İlla 48 saat geçmesi gerekiyor mu 40 falan olsa olmaz mı, bu süpermenler toplamaz mı kendilerini
Teşekkür ederim hayatım, ALLAH hepimizin yüzünü en yakın zamanda güldürsün, bebişlerle taçlandırsın hayatımızı inşallah!
toplar toplar 40 saatte bir de olur, 1-2 saat önem taşımıyor tatlım
Kızlar bir şey sorucam.
Şimdi tahmini yumurtalama günlerinde günaşırı ilişkiye girmemiz gerekiyor ya, spermlerin kaliteli olması için.
İlla 48 saat geçmesi gerekiyor mu 40 falan olsa olmaz mı, bu süpermenler toplamaz mı kendilerini
kusura bakmayın kızlar.pek fazla nete giremiyorum bu sıralar.
pazartesi doktora gittim.
pko larım yok olmuş...
hormon ve idrar tahlili istemişti doktorum.
netten baktım sonuçlarıma.
idrarda enfeksiyon var.
hormon değerlerim normal.
bi de yassı epitel diye birşeye bakmış o da 1 çıkmış.netten araştırdığıma göre rahim girişinde ur oluyormuş.salı günü gideceğim inş. doktora.dua edin.önemli bişey yoktur inş.
bi de kızlar son 3 seferdir ilişkiden sonra bence çok az derecede kan geliyor!acaba bunun nedeni ne olabilir?
inş. mart ayında hepimiz bebişleri kucağımızaalırız.
not:idrardaki enf. gebeliğe engel değilmiş.
Kadriyecim, cimeka haklı, sende yumurtlama birazcık geç kalabiliyor bence, diş gebelik olduğu zaman da geç döllenme olmuş bence, adet gecikmesinden 13 gün sonra test pozitif çıkmış ya. Bu yüzden aktivitelere devam, inşallah teyze olurumm, sabırsızlanıyorum,İnşallah bu ay bir çok bebişin teyzesi olmayı planlıyorum. ALLAHIM planlarımı bozmasın inşallah
canım adetten 14 gün önce yumurtalama oluyor bazen aksamalar gecikmeler oluyor.. belki yumurtan çatlıyordur daha yeni..bugünlerde çalışmalara devam et adetine 1 hafta kalana dek sürdür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?