Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Şimdi hamiş kalırsanız aralıkta doğum yapacaksınız ALLAHIN izniyle kızlar, yani serin olacak ama bayağa serin))) Kışta doğum yapmak zordur, neden biliyormusunuz, bebek üşütmesin diye anne ne yapacağını şaşırır çünkü. Hava soğuk olunca da emzirmesi de zor, üşüye üşüye emziriyorsun. Ama olsun, bebeiş olsun da, biz üşüye üşüye de emziririz, bana göre hiç problem değil

bizdede öyle bitanem benmi teyzemin çocukları çift yumurta ikizi bende oradan biliyorum bu durumu ve eşim tarafındada ikiz var bizdeki beklentide bu yönde hayırlısı rabbimin istediği olur.

aminnnnnnnnnn inşaallah.

Canım birde ben bişey duymuştum çift yumurtlama diye.. o yüzden kafam karıştı. 1 hafta arayla 2 kere yumurtlanırmı acaba :26::26::26:

birden fazla yumurta oluyor ama 1 hafta arayla olacağını sanmıyorum.. çünkü yumurtlamanın zamanı bellidir,düzensiz yumurtlama varsa bile geç büyütor yumurtalar.. araya hafta girmiyor ama.

Ben hesabı karıştırmışım biraz olsun Aralık da olur yakarım bütün evi ısıtırım bebeğimi .
Bazen öyle uzak geliyo ki bebeğimi emzirmek o anı yaşamak.Olsun bekleyip sabredicez Allah'ım verecek inşallah

Bende bilemiyorum valla niye böyle oluyo.. nugün yok mesela. 2 gün önce adetimin biitiği gün vardı. normal yumurtlama günüme 4-5 gün var. hayırlısı artık

Seninde Allah gönlüne göre versin inşallah, nurtopu gibi ikizlerin olsun Rabbim'in izniyle

birden fazla yumurta oluyor ama 1 hafta arayla olacağını sanmıyorum.. çünkü yumurtlamanın zamanı bellidir,düzensiz yumurtlama varsa bile geç büyütor yumurtalar.. araya hafta girmiyor ama.

Hımm benim durum enteresan yani:)) belkide reglden kalan döküntüleri ben öyle zannediyorum.. hayırlısı..

kızlar hamilelik son adet tarihinden başlayıp hesaplanıyor..yani ekim kasımda doğuyor bebişleriniz..

Kızlar bir şey sorucam.
Şimdi tahmini yumurtalama günlerinde günaşırı ilişkiye girmemiz gerekiyor ya, spermlerin kaliteli olması için.
İlla 48 saat geçmesi gerekiyor mu 40 falan olsa olmaz mı, bu süpermenler toplamaz mı kendilerini

Teşekkür ederim hayatım, ALLAH hepimizin yüzünü en yakın zamanda güldürsün, bebişlerle taçlandırsın hayatımızı inşallah!

toplar toplar 40 saatte bir de olur, 1-2 saat önem taşımıyor tatlım

Sağol valla tatlım ya çok kararsız kalmıştım.
Malum yarın pazartesi işe gidicem gece 1 e kadar nasıl bekleyeyim

olur canım.. zaten saatle olsaydı pek bir kasıntı olurdu...

kusura bakmayın kızlar.pek fazla nete giremiyorum bu sıralar.

pazartesi doktora gittim.
pko larım yok olmuş...
hormon ve idrar tahlili istemişti doktorum.
netten baktım sonuçlarıma.
idrarda enfeksiyon var.
hormon değerlerim normal.
bi de yassı epitel diye birşeye bakmış o da 1 çıkmış.netten araştırdığıma göre rahim girişinde ur oluyormuş.salı günü gideceğim inş. doktora.dua edin.önemli bişey yoktur inş.

bi de kızlar son 3 seferdir ilişkiden sonra bence çok az derecede kan geliyor!acaba bunun nedeni ne olabilir?

inş. mart ayında hepimiz bebişleri kucağımızaalırız.
not:idrardaki enf. gebeliğe engel değilmiş.

çok geçmiş olsun :26: bende de ilişkiden sonra kanama oluyor, doktora gittim hormonlarıma baktı, östrojen hormonu değeri yüksek çıktı ondan olabilir dedi, bi de alttan muayene etti ve fiziksel olarak bir sorun yok dedi:44: ama yine de korkuyorum bebek istiyoruz bilmiyorum onu etkiler mi.. hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah..

canım benim inşallah ya inşallah iyiki varsınız yoksa kafayı yerdim ben
nihal benim hem doktorum hemde arkadaşım canım benim

canım adetten 14 gün önce yumurtalama oluyor bazen aksamalar gecikmeler oluyor.. belki yumurtan çatlıyordur daha yeni..bugünlerde çalışmalara devam et adetine 1 hafta kalana dek sürdür...

cimeka çok tşk ederim canım saolun destekleriniz için dün gece kayınvalidemlerde kaldım bide gün aşırı devam ediyoruz oda bu gece hadi bakalım hayılrısı:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…