Ben de 5 gibi işten gelicem ilk işim burayı açıp bakmak olacak.
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.
kadriyecim nasılsın tam nihale yazdım gitti. bi baktım sen gelmişsin :79:
26 yaşındayım beklenmeyen adet 10 mart
iyiyim tuğbacım sen nasılsın dün evde yoktum geldim hemen girdim nasıl gidiyor
zerrincim nasılsın canım dün evde yoktum yeni geldim geçmişi okumaya çalışıyorum nasıl gidiyor hayat
yok kahve leke halinde geliyo henüz kırmızı değil ama :97:zaten gebeliğimde riskli olucak gibi kanda pıhtılaşma sorunum var hamile kalır kalmaz iğneye başlamam lazım çok tedirginimeşim çok destek sağolsun bana ama işte yinede gitmiyo tedirginliğim..2-3 gün daha bekleyimde doktora gidicem inşallah hayırlısı olsun bu arada ben seda tanıştığıma memnun oldum desteğin için çok teşşekkür ederim
iyi canım benim ben evdeydim eşim bir tarafta ben laptop başında oturuyoruz.yarın doktor günüm 3 te bakalım neler olacak merakla bekliyorum.
canım ekledım seni hoşgeldın aramıza
canım adetten 14 gün önce yumurtalama oluyor bazen aksamalar gecikmeler oluyor.. belki yumurtan çatlıyordur daha yeni..bugünlerde çalışmalara devam et adetine 1 hafta kalana dek sürdür...
canım benim inşallah güzel haberler alacaksın dualarımız sen ve diğer arkadaşlarımız için Allahım gönlüne göe versin
ben dün kayınvalidemlere gittim tel ile girdim nete fazla cvp ve yorum yapamadım onlarda göndermedi eve orda kaldık benim dün akşam çok şiddetli kasık ağrılarım başladı özellikle sağ tarafım(ameliyat olduğum taraf) öldüm resmen sabah biraz daha geçmişti daha önceki geçmişimi okdunmu bilmiyorum ama bşımdan kötü bir olay geçti biliyorum o bir imtihandı inşallah rabbim yaşatmaz birdaha bakalım benimde 10 günüm var neler olacak
canım adetine bir haftaya kadar devam et demişsin benim 10 günüm kaldı son bir hafta birşey yapmayalımmı
saol canım arkadaşım benim.buarada geşmiş oldun okudum eet allahım birdaha göstermesin rabbim bir daha versin ama bu sefer kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşaallah.dünkü ağrın içinde ayrıca geçmiş olsun neden ağrı oldu acaba?belkide bebiş habercisidir.inşaallah çabuk geçsin günlerrrrrrr.
inşallah öyledir canım ya kötü birşey çıkmaz inşallah Allah isteyen herkesin kucağını doldursun bugün biraz daha hafifledi bizde bu arada gün aşırı ilişkiye devam ediyoruz inşllah mart ayı bizim ayımız olacak
yap gülüm benim ama artık yumurlama dönemi bitmiştir.
inşaallah kadriyeciğim inşaallah dualarım hep sizinle bizde hamişler arasında oluruz inşaallah bu ay rabbim nasip etsin hepimize.
kadriyeciğim ben çıkıyorum.öpüyorum seni bitanem yarın hayırlı bir gün olması dileğiyle hepimiz için.
canım ekledım seni hoşgeldın aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?