Malesef öyle canım ama o zaman zaten istenilen büyüklüğe ulaşmıyorki.
Karambole bekliyoruz ne çıkarsa bahtımıza.
Doktor değiştirsem mi diye bile düşünüyorum. offf
Beklemek çok zor oluyo di mi canım.
Bence madem test yaptın, test bozuk m değil mi bilemem ama yarın sabah git kan testi yaptır.
Emin ol iyice. Varsa zaten çıkar. İdrarda bileçıktığına göre.
Umarım test bozuk değildir ve ilk hamile haverimizi alırız inş.
bencede öyle yap bitanem hakkında hayırlısı olsun inşaallah vardır.merakla bekliyorum hemen haber ver gülüm.
Kızlar ya hani size dün dedimya kafaya taktım sabah yapayım mı diye?Dün almıştık zaten test ama normal testlerden,çünkü eczanede sadece o test varmış,tabikii ben sabah dayanamadım ve yaptım,damlatmalı testlerdendi. Bu sabah damlatır damlatmaz hemen t çizgisi(hamilelik çizgisi) çıktı ama hemen çıktı çok belirgin şekilde,sonra c çizgisi de belirginleşti.Sonra yavaş yavaş t çizgisi silik oldu,o belirginlik gitti.C çizgisi(kontrol çizgisi) belirgin bi şekilde kaldı.Acaba test bozuk muydu ya hemen belirir mi böyle t çizgisi ya?
Yok canım tamamen kaybolmadı,yani o hamilelik çizgisi hemen çok belirgin bir şekilde çıktı ama sonra yavaş yavaş o belirginlik gitti silik bir çizgi oldu??Yani testte en son "c" bölümü belirgin bir çizgi "t" bölümü silik bir çizgi vardı.Toplam 2 çizgi vardı yani.
öyle canım yaaa bende düşünüyorum ama doktorun ne diyeceğine bağlı eğer tedaviyi umursamazsa gideceğim başka doktora.buraya güvenmiyorum ahhh ankarada olmak vaedı burası ilçe küçük bir yer ve özel hastane yok başka ilçeye gitmek gerekiyor orada aynı gerçi ama yapacak bişey yok.
tabi canım t çizgisi benim bildiğim kadarıyla hemen çıkar c çizgisi onadan biraz sonra çıkar.inşallah hamilesindir
Kokohantes doğru söylüyosun canım,ay beklemek ne zormuş ya,önceden bilmezdim böyle olduğunu.
slm kızlar hayırlı pazarlar nasılsınız.benim bugün 28.günümdü ama ben belki 29.günde olurum diye bat.ımı 28 şubat yazmıştım yani yarın.bugün sabaha doğru kasıklarımda ağrı vardı batmalar oldu adet oluyo gibiydim çok moralim bozuldu ama olmadım umutlandım biraz artık yarını beklicem inşallah hamileyimdir
Ben ayın 20sine kadar nasıl bekleyeceğim onu bilmiyorum.Olmayacaksa hemen regl olayım da yeni tedaviye başlayalım istiyorum.
İnş sen hamilesindir
Canım ben de biraz fazla abartıyorum zaten,benim daha günüm geçmediki,batım 4 mart,o geçmeden ya da kan testi yaptırmadan inanmıycam ve hamileyim demiycem zaten.Şu 4-5 mart falan gelse de anlasam ya...Ama daha var...
Canım ben de kasık ve bel ağrısı çok fazla ve 10 gün önceden başladı,senin yeni mi başladı ağrılar?
Tuğbacım senden naber? nasılsın? ağrın sızın, hamişlik belirtin? varmıdır?
Burada özel hastane var da noluyo ki canım. Göya büyük şehir ama kısırlık konusunda uzman yok.
Uzman olan profesörlerin muayanesi de 300 liradan başlıyor.
Ben de özele gidiyorum.Aynı hastanede ilk gittiği doktor seninle uğraşamam demeye çalıştı harketleriyle.
Şimdiki uğraşıyor ama yeterli gelmiyor bana.
İstersen bu sefer de bi git memnun kalmazsan ilçede dene şansını belki farklı olur faydası olur.
Benim gittiğim hastanede çok uzak ama el mahkum gidicez napalım
İnşallah canım inşallah.
Ben bu ay 2 kutu klomen kullandım ilkinde yumurta bile oluşmadı.
2. kutuda adetimin 11.günü 11mmdi.
Şimdi aklıma takılan bir şey var.
Doktorum beni sadece adetin 11.günü çağırıyo yani geri kalan dönemde yumurtamın ne kadar büyüdüğünü ya da büyümediğini bilemiyorum.
ÇAtlıyo mu yoksa yeterli büyüklüğe ulaşıyorsa çatlatma iğnesi verse daha iyi olmaz mı bilemiyorum.
Sizce sürekli takip etmesi gerekiyor mu yoksa 11 günü yeterli mi?
Yok canım tamamen kaybolmadı,yani o hamilelik çizgisi hemen çok belirgin bir şekilde çıktı ama sonra yavaş yavaş o belirginlik gitti silik bir çizgi oldu??Yani testte en son "c" bölümü belirgin bir çizgi "t" bölümü silik bir çizgi vardı.Toplam 2 çizgi vardı yani.
nihaaaal nerdesin sence ben hamilemiyiiiiim
Ay inşallah canım ya,inşallah hepimiz bu ay güzel,hayırlı haberler alırız,bide inşallah senin bildiğin gibidir şu test olayı,çünkü benim ilk önce hemen t çizgisi çıktı sonra c çıktı.Ama c hep belirgin kaldı,t silik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?