Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

slm kızlar hayırlı pazarlar nasılsınız.benim bugün 28.günümdü ama ben belki 29.günde olurum diye bat.ımı 28 şubat yazmıştım yani yarın.bugün sabaha doğru kasıklarımda ağrı vardı batmalar oldu adet oluyo gibiydim çok moralim bozuldu ama olmadım umutlandım biraz artık yarını beklicem inşallah hamileyimdir

öyle canım yaaa bende düşünüyorum ama doktorun ne diyeceğine bağlı eğer tedaviyi umursamazsa gideceğim başka doktora.buraya güvenmiyorum ahhh ankarada olmak vaedı burası ilçe küçük bir yer ve özel hastane yok başka ilçeye gitmek gerekiyor orada aynı gerçi ama yapacak bişey yok.

tabi canım t çizgisi benim bildiğim kadarıyla hemen çıkar c çizgisi onadan biraz sonra çıkar.inşallah hamilesindir

benim bildiğim kadarıyla 2 çizgi varsa hamilesin gülümmmm bozuk değilse tabiii.kesinleştirmek için birdaha yap yada en kesin çözüm kan testiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Burada özel hastane var da noluyo ki canım. Göya büyük şehir ama kısırlık konusunda uzman yok.
Uzman olan profesörlerin muayanesi de 300 liradan başlıyor.
Ben de özele gidiyorum.Aynı hastanede ilk gittiği doktor seninle uğraşamam demeye çalıştı harketleriyle.
Şimdiki uğraşıyor ama yeterli gelmiyor bana.
İstersen bu sefer de bi git memnun kalmazsan ilçede dene şansını belki farklı olur faydası olur.
Benim gittiğim hastanede çok uzak ama el mahkum gidicez napalım

tabi canım t çizgisi benim bildiğim kadarıyla hemen çıkar c çizgisi onadan biraz sonra çıkar.inşallah hamilesindir

Ay inşallah canım ya,inşallah hepimiz bu ay güzel,hayırlı haberler alırız,bide inşallah senin bildiğin gibidir şu test olayı,çünkü benim ilk önce hemen t çizgisi çıktı sonra c çıktı.Ama c hep belirgin kaldı,t silik oldu

Son düzenleme:

Canım ben de kasık ve bel ağrısı çok fazla ve 10 gün önceden başladı,senin yeni mi başladı ağrılar?

Ben ayın 20sine kadar nasıl bekleyeceğim onu bilmiyorum.Olmayacaksa hemen regl olayım da yeni tedaviye başlayalım istiyorum.
İnş sen hamilesindir

Canım ben de biraz fazla abartıyorum zaten,benim daha günüm geçmediki,batım 4 mart,o geçmeden ya da kan testi yaptırmadan inanmıycam ve hamileyim demiycem zaten.Şu 4-5 mart falan gelse de anlasam ya...Ama daha var...

Canım ben de biraz fazla abartıyorum zaten,benim daha günüm geçmediki,batım 4 mart,o geçmeden ya da kan testi yaptırmadan inanmıycam ve hamileyim demiycem zaten.Şu 4-5 mart falan gelse de anlasam ya...Ama daha var...

Öyle deme su gibi geçer inş zaman bak benim daha ohoooo 20sine kadar kaç gün var

Canım ben de kasık ve bel ağrısı çok fazla ve 10 gün önceden başladı,senin yeni mi başladı ağrılar?

yok güzelim aslnda birkaç gündür kasıkta batmalar vardı ama kısa süreliydi.daha önceler de 10 gün öncesinde başladı yine kısa süreli kasıklarımda sızlamalar oldu sanki adetliymiş veya olacakmmış gibi oldu.ama bende başka hiç bir belirti yok ne akıntı ne göğüs hassasiyeti ağrısı renk koyulaşması falan hiçbişey yok yani.bilemiyorum oyüzden pekte umutlanmak istemiyorum:18:

öyle bitanem hiç anlamıyorlar bizi boş veriyorlar.ne yapsak diye düşünüyoruz bizde hiç olmadı yazın ankaraya gidip öyle tedavi olacağım hayırlısı.bu ay neler olcak bakalım.hepimiz için bu ay hayırlı olur inşaallah.

bence 11. gün tek çağırması yetersiz..kendi doktorumla kıyaslarsam eğer 12. gün gidiyorum büyümemiş oluyor tam.. 18 mmi geçinceye kadar 2 günde bir gidiyorum..uygun boyuta geldğinde yarın şu saatte vurulcan diyor.. vurulduğum ertesi günü tekrar çağırıyor.. çatlamayan yumurta kiste dönüşüyor çoğunluk.. çatladığı görüyor yumurtanın şu şu şu günlerde ilişki diyor..senin yumurtan takip edilmiyor yani..asıl önemli olan büyümeye başladıktan sonrası..bir de özellikle iğne şart...

Neşelikız tatlım, kızların da dediği gibi eğer test bozuk değilse, kesinlikle hamilesin, yarın tekrar balka bir marka idrar testi yap, yalnız bir şeye dikkat et, testi yaparken en az 6 saat idrara çıkmamış olman lazım, ancak o halde idrarda beta hcg seviyesi testte görünecek seviyeye ulaşır Ve hamileysen kesinlikle pozitif çıkar.
Bir şey söyleyeyim, yarın aldığın test negatif de çıksa pozitif de çıksa, için rahat etmeyecek biliyorum, ve kesinlikle gidip kan testi yaptıracaksın, bu yüzden belki de tekrar idrar testi yapacağına yarın sabahtan git kan testi yaptır, idrarda çıkıyorsa kanda haydi haydiyle öıkacaktır, tabi eğer hamişsen, inşallah öylesindir. Ben senden çok umutluyum, hadi hayırlısı tatlım.

nihaaaal nerdesin sence ben hamilemiyiiiiim

Tubacım, bilgisayarım hep açık, arada gidip gelip yazılara bakıyorum, devamlı başında oturamıyorum. Bu yüzden hep topikte varım, bana bir şey diyeceğin zaman ismimle hitap ederek yazdığın zaman kısa sürede cevap veririm tatlım, sık sık kontrol ediyorum çünkü.

Hamile olma ihtimalin var ama tabi umutlandırmak da istemiyorum, batına kaç gün var?

şöyle bir yazı buldum..

Sadece C nin altında çizgi çıktı. Bu durum testin negatif olduğu ve gebelik olmadığını gösterir

Hem C hemde T nin altında çizgi çıkarsa testin pozitif olduğu ve gebelik var demektir..

Sadece T nin altında çizgi çıkarsa sonuç yanlış demektir ve teste bir bozukluk var anlamı çıkar test başka bir test cihazı ile tekrarlanır

Hiç bir çizgi çıkmazsa yani ne C nin altında nede T nin altında çizgi çıkmazsa test bozuk demektir başka bir cihazla test tekrarlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…