sağol canım benm ne yapayım stres yaptım olmadı gecen ay cok fena belirti yasadım daha önce hiç yasamamıstım ve erken adet oldum yıkıldım kendimi toparlayamadım bir müddet etrafımdaki herkes benmle birlikte üzüldü sonra dedimki onları üzmeye ne hakkım var toparla kendini artık üzülmek takmak yok hayatını yasa dedim oluruna bak dedim bunun gibi bir takım kararlar aldım ve hep gülüyorum artık hiç üzülmüyorum hiçte dikkat etmiyoru zdediğim gibi esimle canımız isterse anlıcan
happlife nerdesin seni listeye ekledik ama sen yoksun
isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc
_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat
cimeka ------------------------------------- 1 Mart
neşelikız ----------------------------------- 4 Mart
hasretimsana ---------------------------- 5 Mart
hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart
pembiq ----------------------------------- 7 Mart
gul1182 ----------------------------------- 7 Mart
kekula -------------------------------------- 7 Mart
happylife ---------------------------------- 9 Mart
aborjinos --------------------------------- 9 Mart
derya78_40 ----------------------------- 12 Mart
ceza83 ---------------------------------- 12 Mart
ayyildizim ------------------------------- 28 Mart
Kızlar hadi şu mart ayı gelsin artık,benim bu hafta yumurtlama dönemim galiba,bugün bütün gün belim ağrıdı,kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi ağrıdı ama hafif bir şekilde.
aborjinossssss bu ayyıldızımın adet tarihi yanlış mı??yoksa 40 günden fazla mı adet döngüsü..amaaaaaan ne meraklıyım dimi.:26:
yok gülüm ben henüz korunuyorum arkadaşa dedim ben de 16 marttan sonra korunmayı bırakıcam adet tarihimde 28 mart olucak büyük ihtimalle demiştim arkadaş beklenen adet tarihi o o zamana kadarda hamiş olup olmadığını anlarsın diye listeye yazmış sağolsun.
daha şubat adetimi olmadım korunuyoruz daha çalışmalara başlamaya 1 ay şimdiden listede yer aldım.
merhaba kızlar beni de ekleyin listeye. bende bu ay ilk denemeye başladım. kasımda 5,5aylık bebeğimi kaybettim:85: doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi bu ay başladık bakalım inşallah bebişimiz fazla bekletmez bizi martta geliverir
6şubat adet oldum pko var bende düzensiz beklenmeyen adet tarihi 15mart olsun garanti olur
aborjinossssss bu ayyıldızımın adet tarihi yanlış mı??yoksa 40 günden fazla mı adet döngüsü..amaaaaaan ne meraklıyım dimi.:26:
kızlar benide eklermisiniz? 3 mart.
merhaba kızlar beni de ekleyin listeye. bende bu ay ilk denemeye başladım. kasımda 5,5aylık bebeğimi kaybettim:85: doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi bu ay başladık bakalım inşallah bebişimiz fazla bekletmez bizi martta geliverir
6şubat adet oldum pko var bende düzensiz beklenmeyen adet tarihi 15mart olsun garanti olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?