Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım o belirtileri adetinden 10 gün önce falan mı yaşadın yumurtlama döneminde hamilelik belirtisi gibi olur diye biliyorum.ama üzülme bak ne güzel kendini motive edebilmişsin canın isterse diye kafayı rahat tutarsan en kısa zamanda emeline ulaşırsın ne kadar kasarsan kas olmuyo anladığım bir o

aborjinossssss bu ayyıldızımın adet tarihi yanlış mı??yoksa 40 günden fazla mı adet döngüsü..amaaaaaan ne meraklıyım dimi.:26:

Kızlar hadi şu mart ayı gelsin artık,benim bu hafta yumurtlama dönemim galiba,bugün bütün gün belim ağrıdı,kasıklarımda sanki adet olcakmışım gibi ağrıdı ama hafif bir şekilde.

aborjinossssss bu ayyıldızımın adet tarihi yanlış mı??yoksa 40 günden fazla mı adet döngüsü..amaaaaaan ne meraklıyım dimi.:26:

yok gülüm ben henüz korunuyorum arkadaşa dedim ben de 16 marttan sonra korunmayı bırakıcam adet tarihimde 28 mart olucak büyük ihtimalle demiştim arkadaş beklenen adet tarihi o o zamana kadarda hamiş olup olmadığını anlarsın diye listeye yazmış sağolsun.
daha şubat adetimi olmadım korunuyoruz daha çalışmalara başlamaya 1 ay şimdiden listede yer aldım.

merhaba kızlar beni de ekleyin listeye. bende bu ay ilk denemeye başladım. kasımda 5,5aylık bebeğimi kaybettim:85: doktorum korunmayı bırakabilirsin dedi bu ay başladık bakalım inşallah bebişimiz fazla bekletmez bizi martta geliverir
6şubat adet oldum pko var bende düzensiz beklenmeyen adet tarihi 15mart olsun garanti olur

hmmmm anladım.. hayırlısı olsun o zaman..bebiş çok bekletmeden gelir inşallah. doktora gittin mi hiç?? herşey normal mi??

merhaba hoşgeldin.. çok geçmiş olsun canım ya.. ben aralıkta düşük yaptım daha bebek falan görünmeden düştü çok üzülüp etkilenmiştim..1 hafta ağlamıştım ama sonra insan biraz daha kötüsünü düşünüp şükür ediyor..bebiş nazlanmaz inşallah. diğeri istediğiniz zaman olmuş muydu??

canim onlar bu ay korunuyolarmis ama Mart'in 15 inden sonra korunmayi birakcaklarmis ondan dolayi bana bu tarihi yazdirdi

isim--------------------------------beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ------------------------------------ 23 Subat

cimeka ------------------------------------- 1 Mart

seme ----------------------------------------- 3 Mart

neşelikız ----------------------------------- 4 Mart

hasretimsana ---------------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ------------------------ 5 Mart

pembiq ----------------------------------- 7 Mart

gul1182 ----------------------------------- 7 Mart

kekula -------------------------------------- 7 Mart

happylife ---------------------------------- 9 Mart

aborjinos --------------------------------- 9 Mart

derya78_40 ----------------------------- 12 Mart

ceza83 ------------------------------------ 12 Mart

minikyaramaz --------------------------- 12 Mart

pourqua ----------------------------------- 14 Mart

tuubaaoz ---------------------------------- 15 Mart

ayyildizim ------------------------------- 28 Mart

Son düzenleme:
kızlar benide eklermisiniz? 3 mart.

Canim listeye ekledim seni de insallah bu liste hepimize ugur getirir
Buarada hosgeldin aramiza

Canim hosgeldin sefa getirdin aramiza umarim bu ay hersey cok cok daha güzel olur senin icin hepimiz icin listeye eklendin listemiz sana da ugur getirsin ....

Günaydin kizlar hepinize Bugün güzel bir gün olur insallah

Ben bugün ilk testimi yaptim ovulasyon icin negatif cikti zaten bugün 10. gün simdi gün asiri yapiyoruz ya yaramazligimizi bugüne denk geliyo yapsak mi bu durumda yapmasak mi acep tavsiyesi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…